Lintner Ferenc

Nőgyógyász

Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

Az általános és közipiskolákat a budapesti ELTE Apáczai Csere János gimnáziumban végezte. Ezt követően a Semmelweis Orvostudomány egyetem általános orvostudományi karán általános orvosi diplomát, maj... még több

Címek

Rólam

Magamról

Az általános és közipiskolákat a budapesti ELTE Apáczai Csere János gimnáziumban végezte.
Ezt követően a Semmelweis Orvostudomány egyetem általános orvostudományi karán általános orvosi diplomát, majd szülészet-nőgyógyászatból szakorvosi képesítést szerzett. 1975-1996 között a Semmelweis egyetem II.sz. Női Klinikán dolgozott,1991-től egyetemi docensként. 1996-tól jelenleg is a Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza és Észak-budai Egyesített Kórházai Szülészet-nőgyógyászati osztályának a vezetője.
Fő kutatási területe a korábbi években a koraszülés, méhizom kontraktilitás biokémiai és élettani szabályozása volt. 1980-81 között tanulmányút az Egyesült Államokban., 1988-ban kandidátusi cím megszerzése a Magyar Tudományos Akadémián. Jelenlegi kutatási és érdeklődési területe elsősorban az infertilitással kapcsolatos endoscopos műtéti tevékenység. Az infertilitással kapcsolatos hysteroscopia hazai úttörője.

A Magyar Asszisztált Reprodukciós Társaságnak,a Magyar Nőgyógyászok Endoscopos Társaságának, a Magyar Nőgyógyászok Endokrinológiai Társaságnak, valamint a Magyar Perinatológiai Társaságnak vezetőségi tagja.Hazai és nemzetközi kongresszusok rendszeres előadója és vezetője, számos könyvrészlet és közel 100 tudományos közlemény szerzője.

Betegek véleményei

Vélemény hozzáadása
 • nagyon jó

  Ő műtött meg méhösszenövéssel. Kiválóan dolgozik. A gyerekemet is nála szültem. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek.

 • nagyon jó

  Örömmel végzi a munkáját és szerintem ez nagyon fontos szempont egy orvosnál. Javaslom őt mindenkinek!

 • nagyon jó

  Nagyon vigyáz a pácienseire, és látszik rajta hogy szívvel-lélekkel csinálja a munkáját. Tudtommal két kórházban is rendel.

 • nagyon jó

  A szakterületén mindeni elismeri. Osztályvezetőként is dolgozik. Semmilyen problémám nem volt vele amíg hozzá jártam.

 • nagyon jó

  Semmiképpen sem váltanék egy másik orvosra, akit nem ismerek. Nagyon jó szakember és megbízható. Emberséges.

 • nagyon jó

  Közvetlen, barátságos, kiváló szakember, kiváló sebész. Több mint 10 éve ő az orvosom, azt tapasztaltam, hogy a kollégái is rendkívül tisztelik és kikérik a véleményét a szakmai kérdésekben. Csak ajánlani tudom.

 • Egy komoly problémámat megoldotta,amiért mindig hálás leszek neki,de az élő,dobogó szívvel rendelkező magzatomat (embriót) üres petezsáknak mondta.Másnap reggel,egy másik orvos mindent rendben talált és egy gyönyörű,egészséges gyermeknek adtam életet.Nem kívánom azt az éjszakát senkinek,mikor azt hittem,hogy elvetélek...csak a dopplert kellett volna rákapcsolnia a Doktor úrnak.

 • nagyon jó

  Kedves,barátságos,34 éve az orvosom 2 gyermekemet szültem nála csak jókat tudok a doktor úrról mondani.Azóta 2 kicsi unokámat is a világra segítette a világra.Ami egy csodálatos dolog!!!!!!!!!

 • nagyon jó

  Szakmailag nagyon magasan van. Nem az a közvetlenkedő típus, de ez nem gond. A lényeg, hogy tudja mit miért csinál.

 • nagyon jó

  Egészen biztosan nála fogokom világra hozni a gyerekemet, ha elvállal. Csak kiváló tapasztalatokat hallottam róla és ez több mint elég.

Válaszd ki az orvoshoz illő értékelést, és próbáld megindokolni