Háziorvos, Taszár

Nem találtad meg az orvos profiloldalát?
Fiók létrehozása most

Kezelt betegségek

A betegek kérdései

 • Tisztelt doktor Ur, nem tudom pontosan a kérdésemmel kihez fordulhatnék, elnézést, ha nem Őn…

  Tisztelt doktor Ur,
  nem tudom pontosan a kérdésemmel kihez fordulhatnék,
  elnézést, ha nem Őn a kompetens benne.
  Február végén volt egy erős légcső, hörgő gyulladásom, 2 doboz antibiotikum gyógyitott ki belőle 3 hét alatt, Mivel rettenetesen köhögtem, mire meggyógyultam a jobb oldalam nagyon elkezdett fájni, olyan mintha a lengőbordám fájt volna, volt egy hét amikor még állva is éreztem főleg, ha a karomat emelgettem, majd később már csak akkor éreztem, ha lefeküdtem a hátamra és megnyomtam, néha elég volt csak hozzáérni, az alsó,ill. a lengőbordámat...Mivel allergiás is vagyok mindenfélékre ami most virit, azóta is kőhécselgetek...Ami aggaszt, hogy ez a bordafájás azóta is tart...
  A kérdésem a következő lenne:
  1. mivel már lassan 3 hónapja huzódik ez a fájás el menjek-e vele orvoshoz, vagy várjak türelmesen?
  2. Lehet, hogy a köhögéstől van e z a fájás, vagy lehet esetleg valami más oka is? Most már kezdek aggódni-remélem a májamnak semmi baja!!!
  Egy aggódó kérdező

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Kramer Imre

  Tisztelt sos!
  Én azt tanácsolom, menjen el orvosához, aki a szükséges vizsgálatokat elvégzi majd! Üdvözli: dr. Kramer Imre

 • Tisztelt dr.Ur! 21 eves lany vagyok.Telen allergologusnal jartam, es poratka allergiat mutatott…

  Tisztelt dr.Ur!
  21 eves lany vagyok.Telen allergologusnal jartam, es poratka allergiat mutatott ki a borteszt.Tulzott tuneteim nem voltak, inkabb borpanaszok miatt tortent a kivizsgalas.
  Viszont evek ota van egy alapkohogesem..ingerkohoges szeru ami eves vagy fogmosas utan jelentkezik.Vannak periodusok mikor kevesbe, van amikor erosebben.A kohoges eroltetett es valadekos ami ugy erzem felulrol jon, valahonnan az orrbol.Inkabb atlatszo, suru nyalra emlekezteto, neha viszont kis sargas darabok vannak benne.Nemreg jartam ful-orr-gegesznel aki kivizsgalasra kuldott, es a csoportu beta hemolitikus streptococcust talaltak.Kerdesem az lenne hogy mitol lehet ez kohoges, az allergia(ami ezen kivul masban nem nyilvanul meg, legzessel nincsen gond)vagy a streptococcus miatt?vagy talan mas lehet a problema, es ha igen akkor mi?
  Valaszat elore koszonom!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Kramer Imre

  Tisztelt érdeklődő!
  Akár az allergia, akár a fertőzés, vagy idült melléküreg-gyulladás, esetleg rossz fogak is lehetnek az okozói az ilyen köhögésnek. Várja meg a kezelés befejeződését! Üdvözli: dr. Kramer Imre

 • Tisztelt Doktor Úr! A nagypapámat elütötték, voltunk orvosnál testén hatalmas fekete zúzódások…

  Tisztelt Doktor Úr!

  A nagypapámat elütötték, voltunk orvosnál testén hatalmas fekete zúzódások vannak, amik nagyon fájnak.Feje is fáj sejtjük, hogy az agyrászkódástól.
  Syncumart szed, szeretném kérdezni, hogy milyen fájdalomcsillapítót vehetünk neki, mert az orvosnak elfelejtette mondani a gyógyszer szedését.

  Válaszát köszönjük!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Kramer Imre

  Tisztelt érdeklődő! Sajnálom, de ez a fórum nem teszi lehetővé, hogy gyógyszereket javasoljunk. Kérdezze meg a háziorvost!
  Üdvözli: dr. Kramer Imre

 • Tisztelt doktor úr ! Kérem szépen tájékoztatni,hogy a Tritace vagy a Cardilopin idézi a vizretenciót…

  Tisztelt doktor úr !

  Kérem szépen tájékoztatni,hogy a Tritace vagy a Cardilopin idézi a vizretenciót a szervezetben ?

  Üdv. Ilona

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Kramer Imre

  Kedves Ilona!
  A Cardilopin. Üdvözli: dr. Kramer Imre

 • Tisztelt Doktór Úr! Tudom ön nem szemész orvos viszont szemésztől most nem tudok kérdezni.…

  Tisztelt Doktór Úr!

  Tudom ön nem szemész orvos viszont szemésztől most nem tudok kérdezni. És azvolt a keresőben írva,hogy öntől bármilyen témában lehet kérdezni.Fontosnak érzem adolgot.

  Ma 2011 május 20 délután 6 Óra körül egy gyógyszertár mellet elhaladva az ablakmosó spért amit fujt a gyógyszerész az ablakra a szél a szemebe fújta a permetet és csak Úgy negyedóra után volt lehetőségem bő vizzel kimosni.A szemem most ég ,Fáj,Viszket,Kicsit rosszabul látok.

  Tudna esetleg tanácsolni valamit mivel kenjem? Mert ez az egyetlen szemem amivel látok is valamit

  Köszönöm előre is Válaszát és segítségét:Tündi

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Kramer Imre

  Kedves Tündi!
  Csak ma olvastam levelét, azt hiszem, azóta a probléma megoldódott!
  Jó egészséget: dr. Kramer Imre

Legújabb válaszok Háziorvosok

Ha pontosabb keresőszót írsz be, akkor a kisebb településeken is könnyen találsz eredményeket: Kaposhomok, Sántos, Orci, Fonó, Baté, Zimány, Mosdós, Szentbalázs, Kaposkeresztúr, Kisgyalán, Cserénfa, Nagyberki, Patalom, Kaposvár, Szabadi, Büssü, Zselicszentpál, Magyaratád, Gölle, Kaposgyarmat