Itt vagy: 
Intézmények
Dietetika
Dietetika Kecskemét
Bács-Kiskun Megyei Kórház - Izsáki Úti Telephely

Bács-Kiskun Megyei Kórház - Izsáki úti telephely

Dietetika, Nőgyógyászat, Gasztroenterológia, Ortopédia, Sportorvos, Gyógytorna, Pszichológia, Fogászat, Genetika, Szájsebészet, Reumatológia, Sebészet, Fül-orr-gégészet, Szemészet, Belgyógyászat még több

Adatok szerkesztése

A Kecskeméti Gyógyintézeti Központhoz tartozó Bács-Kiskun Megyei Kórház Izsáki úti Telephelyén járóbeteg-ellátás, gondozók és szakrendelések sora érhető el. Gyermekrészlegén allergológiai, immunológia... még több

Az intézményben dolgozó szakemberek

Legközelebbi intézmények

Rólunk

Magunkról

A Kecskeméti Gyógyintézeti Központhoz tartozó Bács-Kiskun Megyei Kórház Izsáki úti Telephelyén járóbeteg-ellátás, gondozók és szakrendelések sora érhető el. Gyermekrészlegén allergológiai, immunológiai, endokrinológiai, gasztroenterológiai, nefrológiai, pulmonológiai, valamint cukorbeteg szakrendelés vehetők igénybe, továbbá pszichiátriai gondozó, gyermek ambulancia, gyermek vérvétel, gyermekkardiológia, ultrahang, koraszülött utógondozás történik. Az intézményben szülészet-nőgyógyászati részleg, illetve más rehabilitációs és gondozó egységek is megtalálhatók.

Egészségügyi létesítmény típusa

Rendelők

Vélemények azokról az orvosokról, akik itt dolgoznak

 • Kazacsay László

  Nőgyógyász, Dr.

  • nagyon jó

   2013 decemberében nála szültem iker gyermekeimet. Nagyon elégedett voltam/vagyok a munkájával. Szakmailag és emberileg is kiváló benyomást tett. A terhességem alatt is mindig kedves és profi volt, ugyanúgy mint a szülés alatt és azóta is. Ha valakit, Őt teljes mértékben ajánlani tudom! ORVOS csupa nagybetűvel :)

  • nagyon jó

   16 évvel ezelőtt nála szültem a kislányomat.Nagyon rendes,kedves volt velem végig a szpotatást is ő mutatta meg,és még nagyon sok jó tanáccsal látott el.Párommal most tervezzül a második babát,szintén őt fogom választani.

  Az összes vélemény (9) erről a doktorról