A Csolnoky Ferenc Kórházban megtalálható fekvőbeteg-ellátó egységek: traumatológiai-ortopédiai-szájsebészeti mátrix, baleseti sebészeti osztály, sebészeti centrum, általános sebészeti osztály, sürgőss... még több

Az intézményben dolgozó szakemberek

Rólunk

Magunkról

A Csolnoky Ferenc Kórházban megtalálható fekvőbeteg-ellátó egységek: traumatológiai-ortopédiai-szájsebészeti mátrix, baleseti sebészeti osztály, sebészeti centrum, általános sebészeti osztály, sürgősségi betegellátó osztály, belgyógyászati centrum, szülészet-nőgyógyászati osztály, urológiai osztály, kp. sterilizáló, szemészeti osztály, pszichiátriai szakrendelés, megyei diabetológiai centrum, pszichiátriai centrum.

Egészségügyi létesítmény típusa

Rendelők

Vélemények azokról az orvosokról, akik itt dolgoznak

 • Treiber Amália

  Bőrgyógyász, Dr.

  • Jól diagnosztizált, alapos volt a teljes bőrvizsgálaton, sok mindent elmagyarázott, bízom benne, ajánlom másnak is. A másik ajkai bőrgyógyász (férfi) elő sem vette a nagyító-üvegét, pedig lett volna miért.

  • nagyon jó

   Mindent elmagyarázott, ami a betegségünkkel, gyógyszereinkkel kapcsolatos, türelmes volt a gyerekekhez, máskor is szívesen fordulnék hozzá .

  Az összes vélemény (4) erről a doktorról

 • Kaljuste Urmas

  Sebész, Ortopéd Orvos, Dr.

  • nagyon jó

   Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy motor balesetem után az Ő keze alá kerültem és megmentette a jobb lábamat. Egy csodálatos orvost és embert ismerhettem meg benne. Lelkiismeretes munkája, közvetlensége és segítőkészsége mély nyomokat hagyott bennem. Millió hálával gondolok rá. Köszönöm a segítségét: egy öreg motoros Cz. János

  • nagyon jó

   Bokatörésemet (trimal törés) műtötte egy évvel ezelőtt. Türelmesen és részletesen adott tájékoztatást a továbbiakat illetően is. A Budapesten a kontrollokat végző és röntgeneket elemző orvosok is tökéletesnek ítélték a műtétet. Gyógyulásom is zavartalan! Úgy gondolom kiválóan dolgozik, csak ajánlani tudom mindenkinek aki olyan szerencsés, hogy balesetével hozzá kerülhet. Z. József

  Az összes vélemény (4) erről a doktorról

 • Zsuzsanna Tálos

  Bőrgyógyász, Onkológus, Dr.

  • nagyon gyenge

   Tálos doktornő édesanyámat évek óta kezeli daganattal. Az elmúlt hetekben sokat romlott az állapota, ami miatt egy vizsgálatot kértünk a doktornőtől, de ő sajnos nem volt elérhető. Emiatt az őt helyettesítő főorvos adott időpontot. Az adott időpontra már elérhető volt Tálos doktornő is. Az előírt időpontra kellett volna tegnap anyámnak megjelenni, amire betegszállító segítségét kértük. A betegszállító nem érkezett meg, hívtuk a doktornőt, aki minősíthetetlen hangnemben közölte velünk, hogy nincs semmi szükség a vizsgálatra, és nem érti hogy miért nem értjük meg amit ő mond. Ma reggel mentő szállította anyámat kórházba, nem tudjuk megéli-e a reggelt. Sajnos a doktornő elfelejtette, hogy mire esküdött fel, és a végzettségét illetően is némi fogalomzavart vélek felfedezni, mert a gyógyítás helyett, és az együttérzés helyett a (ki)oktatást gyakorolja, és ugye mint tudjuk az oktatást egy másik egyetemen tanítják. Emiatt én csak a nagyon gyenge minősítést tudom neki adni. Ui.: Sajnos nem élte meg anyám a reggelt.

  Az összes vélemény (5) erről a doktorról

 • Turcsányi Csaba

  Nőgyógyász, Dr.

  • nagyon jó

   Én vetélés miatt találkoztam Vele. Nagyon kedves és megértő ember. A következő Babával tuti,hogy Hozzá fogok járni,bármennyibe is kerüljön.

  • nagyon jó

   Alapos, türelmes, kedves.

  Az összes vélemény (4) erről a doktorról

 • Ódry Melinda

  Fogorvos, Dr.

  • nagyon jó

   Hát, csak ismételni tudnám az előző két hozzászóló szavait, hogy mennyire Kedves, Bájos és Jó orvos! Nekem 3 b.fogamat eltávolította, a negyediket Sajnos már mással kellene csináltatnom. Sajnos, mert szerettem hozzá járni, pedig elég kellemetlen és hosszas beavatkozások voltak, így közel a 40-hez! Fájdalmat mégsem okozott(azt inkább nyakon alul:-), mert folyamatosan figyel és kommunikál a műtét alatt! Egy hihetetlenül jó, családias légkört teremt maga körül munka közben és közel 2 év után is emlékezik betegre és a beavatkozásokra!!! Muszály meglátogatni Hévízen is! H.Béla

  • nagyon jó

   Nagyon kedves, közvetlen doktornő :) jól végzi és érti a munkáját :) én Hévízen találkoztam vele, testvére is fogorvos :)

  Az összes vélemény (4) erről a doktorról

 • Kapás István

  Neurológus, Dr.

  • nagyon jó

   Valóban nagyon lelkiismeretes, az idejéből és energiájából a lehető legtöbb időt szenteli a betegeknek, hozzátartozóiknak és a munkatársainak is. Nagyon nagy tudású szakorvos, nem is értem, miért nem ő a főorvos az osztályon. Az már csak mellékes, hogy cuki és szexi. :P

  • nagyon jó

   Alapos, lelkiismeretes, addig nem engedte haza a férjemet a kórházból, amig meg nem találta a betegségét.

  Az összes vélemény (5) erről a doktorról

 • Győry József Ferenc

  Szemész, Dr.

  • nagyon jó

   Profi szakember , udvarias !! Csak jót tudok róla mondani ! Édesanyámnak egynapon belül meg volt a vizsgalat és az egyik szemének a rendbetétele ! Ha nekem gondom lesz a látásommal csak is hozza fordulok !!!

  • nagyon jó

   A legjobb, akivel valaha találkoztam! Betegbarát, korrekt, tudása lenyűgöző. Visszaadta a látásom, csak a köszönet neki.Egy pocsék látásból, tökéleteset varázsolt. Respect!

  Az összes vélemény (5) erről a doktorról

 • Farnady László

  Nőgyógyász, Dr.

  • nagyon jó

   Szerintem kivalo szakember.En visszajarok hozza egy masik orszagbol.Mindenben segit,elmagyaraza mi miert van turelmes es nagyon jo ember.

  • nagyon jó

   Kiváló orvos! Egy ideje már más városban élek, de visszajárok Farnady Doktorhoz! Nőgyógyászként és szülészként is remek munkát végez.

  Az összes vélemény (7) erről a doktorról

 • Sándor Gábor

  Sebész, Dr.

  • nagyon jó

   2013 novemberében egy igen komoly műtétet végzett rajtam. Maximálisan meg voltam elégedve munkájával, mivel azóta is remekül érzem magam, amit valószínűleg a sikeres műtétjének köszönhetek. Nyugodt, higgadt, barátságos orvos. Úgy láttam őszintén érdekli betegei sorsa, minden alkalommal türelmesen, alaposan kikérdezett, hogy is vagyok. Emberséges, mivel "maximálisan gyorsan" intézkedett, lebonyolította a műtét előtti teendőket. Ezért külön hálával tartozom neki. Ambulánsan is precíz, pontos munkát végez. Nagyon szépen varr. Szinte fájdalommentesen dolgozik. Szerénységből jelesre vizsgázott előttem, magatartása példamutató lehet mások számára is. További munkájához sok sikert kíván egy "volt betege".

  Az összes vélemény (7) erről a doktorról

 • Gáti István

  Fül-Orr-Gégész, Dr.

  • nagyon jó

   Mindent megtett a gyógyulásomért, lelkiismeretes, szerintem nagyon jó szakember. Emellett emberséges, közvetlen, barátságos, ezek nálam nagyon fontos tulajdonságok. Még a lábadozás időszakában vagyok, de szerintem minden rendben lesz, olyan gyorsan javulok. Már ezért az állapotért is nagy hálával tartozok neki. Köszönök mindent!

  • nagyon jó

   Mindent megtett a gyógyulásomért, lelkiismeretes, szerintem nagyon jó szakember. Határozottságot, profizmust sugároz, lényegre törő, emellett barátságos, emberséges, közvetlen. Még a lábadozás, gyógyulás szakaszában vagyok, de szerintem minden rendben lesz, és márt ezért az állapotomért is hálával tartozom neki. Köszönök mindent!

  Az összes vélemény (8) erről a doktorról

Hasonló intézmények megtekintése: Vanderlich Egészségcentrum