Itt vagy: 
Intézmények
Gyermekorvos
Gyermekorvos Budapest
Heim Pál Gyermekkórház - Gyöngyösi Utcai Telephely

Heim Pál Gyermekkórház - Gyöngyösi utcai telephely

Gyermekorvos, Tüdőgyógyászat, Nőgyógyászat, Endokrinológia, Szemészet, Belgyógyászat, Nefrológia még több

Adatok szerkesztése

A Heim Pál Gyermekkórház Gyöngyösi utcai telephelye Budapest XIII. kerületében a Gyöngyösi út 29. szám alatt található. A rendelőintézetben járóbeteg-ellátás folyik, melynek keretén belül a következő ... még több

Az intézményben dolgozó szakemberek

Legközelebbi intézmények

Rólunk

Magunkról

A Heim Pál Gyermekkórház Gyöngyösi utcai telephelye Budapest XIII. kerületében a Gyöngyösi út 29. szám alatt található. A rendelőintézetben járóbeteg-ellátás folyik, melynek keretén belül a következő szakrendelések érhetők el: bőrgyógyászat, EEG, endokrinológia, fogászat, gasztroenterológia, gyermeknőgyógyászat gyógytorna, efrológia, neurológia, pulmonológia, szemészet, kardiológia.

Egészségügyi létesítmény típusa

Rendelők

Vélemények azokról az orvosokról, akik itt dolgoznak

 • Antoni Pál

  Gyermekorvos, Dr.

  • nagyon jó

   A mi doktorbácsink is ő volt, fantasztikus, a gyerekeim (3) úgy nőttek fel, hogy talán ha háromszor kaptak antibiotikumot. :) A természetes megoldások híve volt, mindig hallgatott rám, mert azt mondta, hogy a gyereket és annak megnyilvánulásait úgyis én ismerem a legjobban. Abban is igaza volt, hogy a legtöbb gyerekbetegség 3 napig tart. :) Alaposan és lehetőleg fájdalommentesen vizsgált. Nagyon tisztelte az őt a bizalmukba fogadó családokat. Valóban, minden zokszó és ellenszolgáltatást SOHA nem kérve jött a beteghez. Végtelenül hálás vagyok, hogy a gyermekeim az ő gondozása alatt nőhettek fel! Sajnos, véglegesen nyugdíjba ment!

  • nagyon jó

   Gyermekkoromban ő volt az orvosom. Neki köszönhetem, hogy 6 éves korom után nem vitt ászt ügyelet kórházba asztmás rohammal. Azóta nem félek az injekciótól sem, Kiváló szakember, csak ajánlani tudom.

  Az összes vélemény (6) erről a doktorról