Itt vagy: 
Intézmények
Belgyógyászat
Belgyógyászat Vác
Jávorszky Ödön Kórház

A váci Jávorszky Ödön Kórház mai épületében 1907-től működik. Az intézményben 121 orvos, 561 ápoló, nővér és asszisztens továbbá 136, a létesítmény fenntartásáért dolgozó munkatárs tevékenykedik. A kó... még több

Az intézményben dolgozó szakemberek

Legközelebbi intézmények

Rólunk

Magunkról

A váci Jávorszky Ödön Kórház mai épületében 1907-től működik. Az intézményben 121 orvos, 561 ápoló, nővér és asszisztens továbbá 136, a létesítmény fenntartásáért dolgozó munkatárs tevékenykedik. A kórház minden tőle telhetőt megtesz a jó szakember-beteg kapcsolat kialakítására, a megfelelő tájékoztatás megadására, mely barátságosabbá, nyíltabbá teszi az intézményt a betegek számára. Kiemelten fontosnak tartja a betegségmegelőzés minél szélesebb körben való terjesztését. Célja, a minőségi betegellátás biztosítása hozzáértő szakembereinek munkájával és fejlett műszereinek használatával.

Egészségügyi létesítmény típusa

Rendelők

Vélemények azokról az orvosokról, akik itt dolgoznak

 • Kondér Béla

  Gyermekorvos, Nőgyógyász, Dr.

  • nagyon jó

   Nagylányommal együtt járunk a doktor úrhoz. Nagyon elégedettek vagyunk vele mindketten, holott generációs korkülönbséggel keressük fel, (53-28). Mindig kedves, figyelmes. Oldja a stresszt mosolyával.

  • nagyon jó

   nekem be vált ez az orvos.2 császármetszésem volt nála.a mai napig hozzá járok.peddig messze lakom Váctól.

  Az összes vélemény (6) erről a doktorról

 • Farkas Kálmán

  Ortopéd Orvos, Dr.

  • nagyon jó

   Köszönjük , hogy ilyen kedélyesen gyógyította meg az Édesanyánkat :) Mezey Katalin

  • nagyon jó

   Azok közé a ritka orvosok közé tartozik, akinek a páciens nem csak egy "eset". Nyolc évi tapasztalatom alapján akár szakmailag, akár emberileg csak a legjobbakat tudom róla mondani. Kovács Lászlóné

  Az összes vélemény (4) erről a doktorról

 • Szabó György Róbert

  Nőgyógyász, Endokrinológus, Dr.

  • nagyon jó

   Mindkét gyermekemet nála szültem. Maximálisan ajánlom. Aki nála szül biztos, hogy jó kezekben lesz! Igaz, ő nem az a szép türelmesen, ráérősen, komótosan minden kis apróságról csacsogjunk már a terhes anyukákkal...-típus. Ehelyett lényegre törő, gyors, de szakmailag nagyon ott van és precíz , pontos( és ha bármikor,ha TÉNYLEG FONTOS és lényeges kérdésem volt a terhesség alatt, azt mindig részletekbe menően megválaszolta. (akár rendelési idő után is, akár mobilon is, akár autóvezetés közben is .....stbstb....hosszasan statisztikákat, és gausz görbékek is kielemezve...) Nagyon jól felszerelt és szép a rendelője. (és nagyon jó helyen -Nyugatinál) Pontosak, nincs sok várakozási idő abszolút. Az asszisztensnője is egy tündér. A kórház is (Honvéd) ahol szülni lehet nála nagyon jól felszerelt. Maximálisan ajánlom!

  • nagyon jó

   Teljes mértékben tudom ajánlani. Kiváló humorérzéke van, és nem bizalmaskodik. Még magánrendelése is van.

  Az összes vélemény (11) erről a doktorról

 • Szász Magdolna Judit

  Belgyógyász, Dr.

  • nagyon jó

   Kedves,segítőkész emberséges.Csak a legjobbakat tudom mondani róla.Sok ilyen orvos kellene a magyar egészségügybe.

  • gyenge

   Lekezelő. Nem foglakozik a betegségemmel. A kérdéseimre nem válaszolt, csak legyintett! Mérhetetlenül bizalmatlan lettem!

  Az összes vélemény (7) erről a doktorról

 • Szántay Csaba

  Ortopéd Orvos, Dr.

  • nagyon jó

   "N.R." Amikor 2006-ban beléptem az akkori MÁV Kórház rendelőjébe, és ránéztem, tudtam, hogy "ő az én emberem". A megérzésem nem csalt meg; kiváló munkát végzett, nagy empátiával, emberséggel viselkedett velem (és a többi beteggel is). Biztonságban éreztem magam a kezei között. Magasra tette a mércét, amit a kollégáival szemben is elvár. (Ezért külön köszönet!) Személy szerint nagyra értékelem, szeretem a fanyar humorát. Áldom a sorsot, hogy Ő gyógyított: (bütyök műtét); azóta minden típusú cipőt hordhatok, nem fáj a lábam, boldogabb a fizikai létezésem. Tisztelt Doktor Úr! Amíg élek, nem felejtem el, hogy rendbe hozott!

  • nagyon gyenge

   Tegnap voltam nála, kritikán aluli hangnem, félvállról vett diagnózis, ő nem tudja mi lehet a bajom válasszal, fájdalomcsillapító felírása, arra a kérdésre, hogy szedhető-e warfarinnal, a válasza az volt, hogy azt ő nem tudja, kérdezzem meg a háziorvost, vagy google a barátod, vonakodva kiguglizta, és kiderült, hogy nem szedhető...

  Az összes vélemény (10) erről a doktorról