Itt vagy: 
Intézmények
Belgyógyászat
Belgyógyászat Budapest
Péterfy Sándor Utcai Kórház

A Péterfy Kórház, teljes nevén a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ Budapest belvárosában található, a pesti oldalon, a VII. kerületben. Az intézmény a Fővárosi Önkormányza... még több

Az intézményben dolgozó szakemberek

Legközelebbi intézmények

Rólunk

Magunkról

A Péterfy Kórház, teljes nevén a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ Budapest belvárosában található, a pesti oldalon, a VII. kerületben. Az intézmény a Fővárosi Önkormányzat Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet összevonásával jött létre és vált a főváros egyik legnagyobb egészségügyi központjává. Az 1848 óta szinte folyamatosan bővülő, változó kórházban az évek során szinte minden szakellátási forma meghonosodott.
A szakrendelők között gyermekek rendelkezésére áll fül-orr-gégészet, nőgyógyászat, sebészet és szemészet, felnőttek rendelkezésére áll ezeken túl audiológia, baleseti ambulancia, diabetológia, EEG szakrendelés, endokrinológia, foglalkozás-egészségügyi szolgálat, ideggyógyászat, kardiológia, terhesrendelés, ortopédia, reumatológia és urológia.

Egészségügyi létesítmény típusa

Rendelők

Vélemények azokról az orvosokról, akik itt dolgoznak

 • Ádám Marianne

  Gyermekorvos, Dr.

  • nagyon jó

   Dr. Ádám Marianne tényleg a legjobb doktornő! Mindig kedves és segítőkész! Nem utolsó sorban érti a szakmáját :).Ha problémánk volt még telefonon is azonnal segített és tanácsot adott. Köszönjük!!! Kár,hogy nagyon kevés ilyen orvos van.

  • nagyon jó

   dk Ádám Marianne a legjobb dokinö azt 100%kijelentem és nem csak mi vagyunk ilyenjó véleményel róla.A gyerekeim úgy szeretik mintha családtag lenne nagyon kedves és elsösórba nem a pénzé hanem a gyerekekért dolgozik kevés az ilyen orvos soha nem vette el a pénzt pedig nagyon megérdemli mi csak köszönöetet mondhatunk hogy van,

  Az összes vélemény (12) erről a doktorról

 • Kolbach Péter Károly

  Belgyógyász, Dr.

  • nagyon jó

   Az egyik legjobb orvos a sürgősségin Esztergomban! Több kéne belőle. Nagyon kedves minden beteggel, s igazán körül tekintően vizsgál. S az előző hozzászólónak igazat adva,tényleg igazán humoros a doktor úr :) még betegen is fel tudta dobni a napomat

  • nagyon jó

   A kedvenc dokim,végtelenül kedves ,segítőkész és kitűnő humorú! Bár mindenhol ilyen szakemberek dolgoznának ! :)

  Az összes vélemény (5) erről a doktorról

 • Pánczél Gyula

  Neurológus, Dr.

  • nagyon jó

   Az 5 csillag is kevés. Nemcsak szakmailag, emberileg is... Ragaszkodunk hozzá. Miskolczi Gabriella

  • nagyon jó

   Egyetértek Lévai Tiborral, a tanár úr igen nagy tudású szakember. Kerekes László.

  Az összes vélemény (4) erről a doktorról

 • Domokos Tamás

  Nőgyógyász, Dr.

  • nagyon jó

   Nem riagatott feleslegesen a terhességem alatt. Nagyon nyugodt és higgadt. Barátságos és kedves a természete.

  • nagyon jó

   Kiváló orvos; bármikor fordulok hozzá, mindig körültekintően és odafigyeléssel gyógyít és végzi a munkáját. Végtelenül korrekt és rugalmas - ha lesz következő gyermekem, őt is nála szülöm majd.

  Az összes vélemény (4) erről a doktorról

 • Lovas-Fülöp Ágnes

  Belgyógyász, Dr.

  • nagyon gyenge

   A nevem Zsámboki Katalin.Ma 18 órakor a hatvani kórház ügyeletére mentem be a kisfiammal, mert délután méhraj támadt ránk.Kisfiam 2 ,-jómagam 8 méhcsípést szereztünk be.Amint hazaértünk,vettünk be kálciumot és bekentem a csípéseket Fenisitil géllel. Kétóra elteltével a kisfiam csípései eltüntek és teljesen tünetmentes lett. Én viszont egyre rosszabbul voltam,a csípések vérvörösek lettek, tenyérnyi nagyágúakká terjedek szét és rettetenesen fájtak.Így jobbnak láttam bemenni az ügyeletre. Az orvos négyszeri telefonhívásra sem jött át a rendelőbe.Az aszisztens személyesen ment el érte!!Amikor végre méltóztatott lefáradni, akkor csak annyit kérdezett( köszönés nélkül) hogy ki a beteg?Közöltem,hogy mindkettőnket megcsíptek a méhek...mire otrombán rámmordult és közölte,hogy gyereket ő nem vizsgál!!!...aztán folytattam, hogy a kisfiamnak nincsenek panaszai,csak elkísért.Erre közölte,és innentől idézem:" Most mit csodálkozik? Magát megcsípték a méhek, persze hogy fáj,persze hogy ég!!!Miért nem vett be antihisztamint vagy valamit??! Mire én megkérdeztem hogy mi az az antihisztamin?Erre megint nekem támadt, hogy..."EZ ALAPVETŐ EGÉSZSÉGÜGYI ISMERET..ehhez nem kell orvosnak lennie, minden gyógyszertárban lehet kapni.EKKOR KÜLDTEM KI A KISFIAMAT A RENDELŐBŐL!!!Megkérdeztem tőle hogy mi a problémája,miért beszél velünk ilyen lekezelően és indulatosan.Erre csak egy flegma fintort és "cünzögést" kaptam.Megvártam míg megírta a az ambuláns naplót és távoztam. Anélkül távoztam, hogy az orvos akár egyetlen pillantást is vetett volna a 8 méhcsípésre...nem kérdezte meg hogy allergiás vagyok-e a méhcsípésre, úgy írt fel gyógyszert hogy nem kérdezte meg,allergiás vagyok-e a méhcsípésre, hogy van-e gyógyszerallergiám, esetleg terhes vagyok-e. Mint itthon kiderült,( a betegtájékoztató elolvasása után !! ) a felírt gyógyert nagyon sok esetben NEM SZABAD szedni, sok betegség vagy gyógyszerhatóanyagérzékenység kizáró ok.Sőt...terhesség alatt szigorúan tilos szedni!!! Hát így menjen valaki dr.lovas-fülöp ágneshez...!!! Szándékosan írtam kisbetűvel!!! Ezúton szeretném viszont megköszönni GARAS GÁBOR( az aszisztens, bár inkább őt mondanám igazi orvosnak!!!) segítségét és munkáját!!Míg vártuk az orvost, ő megkért hogy mutassam meg a csípéseket...mondjam el mi történt és mi a panaszom.Elmondta a véleményét és ellátott hasznos tanácsokkal.Igyekezett megnyugtatni.Rendkívül udvarias és figyelmes volt. KÖSZÖNÖM SZÉPEN KEDVES GARAS GÁBOR. :-) Tisztelettel: Zsámboki Katalin

  • nagyon gyenge

   NEM AJÁNLOM! NEM JÓ EMBER ÉS NEM JÓ ORVOS!!!!! Ráadásul nem egyenes dolgokkal játszik......

  Az összes vélemény (5) erről a doktorról

 • Kovács Zoltán

  Nőgyógyász, Dr.

  • nagyon jó

   Elmentünk végül Dr. Kovács Zoltánhoz. Nagyon aranyos és precíz volt. Az árai sem olyan magasak, mint vártam

  • nagyon jó

   Nagyon kedves és aranyos. Meghallgatja a felmerülő kérdéseket és készséges a segítségnyújtást illetően is.

  Az összes vélemény (6) erről a doktorról

 • István Flóris

  Sebész, Ortopéd Orvos, Dr.

  • nagyon jó

   Ha éven keresztül szenvedtem a lábammal mert egy ín le volt tapadva. Bevállalta a műtétet és csodálatosan megműtötte a lábam, sokkal jobb lett mint előtte. Pozitív személyiség , kedves, jóindulatú és kitűnő szakember. Üdv. Dr. Sándor Zoltán.

  • nagyon jó

   Kiváló orvos! Szerény, segítőkész, nagy tudású!

  Az összes vélemény (5) erről a doktorról

 • Takács Árpád

  Fül-Orr-Gégész, Dr.

  • nagyon jó

   Nekem 6 évvel ezelőtt mandulaműtétem volt nála. Teljesen elégedett vagyok vele! Szakmailag és emberileg is kiváló! Lelkiismeretes, türelmes, abszolút beteg centrikus, a kezei között megnyugszik az ember. :) Át kell esnem egy orrsövény műtéten is. Külföldön élek, de csak is kizárólag neki engedem a dolgot, úgyhogy nekem megéri "miatta" haza utaznom. :)

  • semleges

   Sajnos nekem rossz tapasztalatom van a Doktor Úrral kapcsolatban! Az igaz, hogy kedves, csendes. Adott volt egy műtét, sajnos semmilyen "bővebb" felvilágosítást nem mondott róla, ( a műtét napján egy leírást, amit természetesen alá kellett írnom ) későbbiekben értesültem más orvosoktól, és olvasgattam a világhálón másoktól, akiken szintén ilyen műtétet végeztek, hogy tulajdonképpen milyen nagy műtéten estem át :( természetesen, ha tudtam volna TÖBB információt a műtétem előtt, valószínű, hogy nem vállalom be!! (meg lehetett volna másként oldani!) Szomorú tapasztalatként könyveltem el, hisz a naivságom áldozata lettem, bíztam egy orvosban :( azt hittem tényleg jót szeretne nekem. Tanultam belőle!

  Az összes vélemény (11) erről a doktorról

 • Tímea Komár

  Szemész, Dr.

  • nagyon jó

   A zöldhályog elleni új műtéti eljárásokban úttörő munkát végző, kiválóan felkészült orvos, aki korrektül, türelmesen tájékoztatja a betegeket.

  • nagyon gyenge

   Sajnos neki köszönhetem, hogy az egyik szememmel nem látok

  Az összes vélemény (4) erről a doktorról

 • Tankó Attila

  Urológus, Dr.

  • nagyon jó

   Nagyon jó urológus, ő mentett meg a hólyagrák áttételének kialakulásában.Lelkiismeretes,nagy tudású urológus. A Szt.István kórház urológiáján operált 2000-ben., azóta teljesen gyógyult vagyok.Köszönöm utólag is.M.Andrásné

  Az összes vélemény (4) erről a doktorról