Szent László Kórház

Belgyógyászat, Epidemiológia, Gyermekorvos, Aneszteziológia, Hematológia, Sebészet, Háziorvos, Pszichiátria, Üzemorvos, Allergológia, Gasztroenterológia, Pszichoterápia, Fül-orr-gégészet, Nefrológia, Neurológia, Szemészet, Gyógyászat, Onkológia, Kardiológia, Homeopátia még több

Adatok szerkesztése

A Szent István Kórház jelenleg a Szent László kórházzal összevonva egy irányítás alatt működik Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézet néven. A Szent László kórház sajátos történ... még több

Az intézményben dolgozó szakemberek

Legközelebbi intézmények

Rólunk

Magunkról

A Szent István Kórház jelenleg a Szent László kórházzal összevonva egy irányítás alatt működik Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézet néven. A Szent László kórház sajátos története a XIX. végéig nyúlik vissza. Az intézménynek közel egy évszázados kihívást jelentett a különböző fertőzőbetegségek visszaszorítása hazánk területén. Tevékenységének köszönhetően a kilencvenes évek végére a fertőző betegségek bejelentésének aránya 10% alá csökkent.

Egészségügyi létesítmény típusa

Rendelők

Vélemények azokról az orvosokról, akik itt dolgoznak

 • Polányi Csaba József

  Sebész, Dr.

  • nagyon jó

   A Doktor Úr először Édesanyánk életét mentette meg, majd a sztóma záró műtétjét is Ő végezte el. Rendkívül alapos, gondos, türelmes és lelkiismeretes ORVOS! Szakmailag és emberileg is fantasztikus, végtelenül hálásak vagyunk Neki, minden tiszteletünk az Övé!!!!!

  • nagyon jó

   Gyermekeim nagymamáját műtötte, aki 82 éves. Fantasztikusan bánik Vele szakmailag és emberileg egyaránt. Sikeres műtét előtt és utána is végtelenül gondos, odafigyelő, határozott és nagyon kedves. Mama ódákat zeng Róla, mert erőt ad Neki a gyógyuláshoz az, amilyen emberségesen bánik a betegeivel. Jó volna, ha minden orvos ilyen lenne! Isten áldja!!!

  Az összes vélemény (11) erről a doktorról