Dr.

Tolvay Katalin

Pszichiáter, Pszichoterapeuta

Kérdezz Időpontfoglalás elindítása

Pszicháter és pszichoterapeuta szakorvos vagyok, módszerspecifikus végzettségem kognitív- viselkedésterápiából és családterápiából van. Autogén tréninget is tanultam és alkalmazok munkám során. 1991 ... még több

Címek

Rólam

Magamról

Pszicháter és pszichoterapeuta szakorvos vagyok, módszerspecifikus végzettségem kognitív- viselkedésterápiából és családterápiából van. Autogén tréninget is tanultam és alkalmazok munkám során.
1991 óta óraadó egyetemi oktató vagyok a DEOEC Pszichiátriai Tanszékén, 2003 óta a Magyar Viselkedéstani és Kognitív Terápiás Egyesület kiképző terapeutája vagyok. Korábban oktattam a DE BTK Szociológia Tanszékén, és közösségi pszichiátriai képzésben is.
Három magánrendelésem van: A debreceni (4026 Debrecen, Honvéd utca 72.) kizárólag előjegyzés alapján működik. 2011 eleje óta Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is van két magánrendelésem: csütörtöki napokon 9-12 óráig Fehérgyarmaton (4900 Fehérgyarmat, Móricz Zsigmond utca 3-5.), 14-16 óráig Mátészalkán (4700 Mátészalka, Eötvös utca 1.). Ezek a rendelések előjegyzés nélkül is felkereshetők, de időpontot lehet kérni a megadott telefonszámon.
Magánrendelésem fő profilja: depresszió, szorongásos kórképek, pánikbetegség gyógyszeres és⁄vagy pszichoterápiás kezelése.

Betegek véleményei

Vélemény hozzáadása
  • nagyon jó

    Nagyon szeretem a dr.nőt, rég óta járok hozzá és elégedett vagyok vele. Köszönöm, dr,-nő! Tisztelettel:Váradi Szilvia rendszeres betege

Válaszd ki az orvoshoz illő értékelést, és próbáld megindokolni