A betegek kérdései (244)

  • 52 éves vagyok. Erősen lefogytam. Az orvosom szerint lépmegnagyobbodásom van. Mostanában a bal…

    52 éves vagyok. Erősen lefogytam. Az orvosom szerint lépmegnagyobbodásom van. Mostanában a bal borda alatt szúró fájdalmat érzek, puffadást. Állitólag máj és vesefunkcióim jók, a hemoglobin szintem alacsony, a fehérvérsejtek száma magasabb az átlagosnál. A következő gyógyszereket szedem Hydroxyurea medac, vaskészitményt, follsavat, vitaminokat. Már 2 éve járok orvosokhoz.

    Várom válaszát, hátha Ön tud segiteni. Előre is Köszönöm!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező!

    Keressen fel szakrendelésemen mihamarabb részletes belgyógyászati kivizsgálás szükséges Önnek.

    Üdvözlettel

  • Kérdésem lenne hogy édesapám tüdején foltot láttak de nem csináltak semmit vele.Most egy ideje…

    Kérdésem lenne hogy édesapám tüdején foltot láttak de nem csináltak semmit vele.Most egy ideje köhög és köhögésingere van de nem nagyon jön fel semmi.de van hogy hányinger öklendezéssé alakul átt.tegnapelött tüsszentett és azóta ha köhög szúr a jobb bordaalatt nem tudni miért.Hátát is fájlalja kicsit kartájt.Mi lehet igy ezzel a baj??Merre fordulhatunk háziorvosi rendelésen kívül??
    Köszönöm válaszát.Szép napot önnek!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező!

    Édesapját szeretettel várom szakrendelésemen.Mindenképpen tovább kell lépni,mellkas CT vizsgálat is szükséges.

    Üdvözlettel

  • 2-3 hónapja kezdődőt több alkalommal reggel hányingerem volt mikor ébredtem,aztán reggeli után…

    2-3 hónapja kezdődőt több alkalommal reggel hányingerem volt mikor ébredtem,aztán reggeli után általában megszűnt,volt ritkán,hogy egész nap rátartott.Akkor a családorvos controlokot irt fel,amitől úgy ahogy megszűnt.3hete ismét elkezdődött de most tompa fejfájásom is van,és van mikor nem reggel hanem napközbe van és sokall erősebb.Van 4-5éve,hogy jobb felől a csípőm,derekam,ágyékom,vesém-nél érzek fájdalmat de ezzel nagyon sok fele jártam,azt mondták vese homokom van,attól is lehet és a derekamtól is esetleg sérv van indulva,és IBS-t állapítottak meg,rengeteg a savam,refluxom van,5éve volt helikobakter fertőzésem ami kivolt akkor kezelve.
    Az lenne a kérdésem mit tanácsol mit tegyek,már annyit jártam az orvos
    okhoz semmi nincs komoly és mégis mindig van valami gondom.
    Válaszát előre is kőszőnőm.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező!

    Panaszai miatt keressen meg belgyógyászati szakrendelésemen.Az előzmények áttekintése után tudok segìteni Önnek.

    Üdvözlettel

  • Kedves doktor úr! Nemrég írtam önnek, de nem jelent meg a válasz. Szeretném a kérdést egyszerűbben…

    Kedves doktor úr!
    Nemrég írtam önnek, de nem jelent meg a válasz. Szeretném a kérdést egyszerűbben feltenni: mi lehet az oka annak, hogy a körömgomba fertőzésem mindenféle külső- és belső kezelés után is terjed? Még lézeres kezelésen is voltam, semmi eredmény. (tudtommal nem vagyok cukorbeteg, csak inzulinrezistens)
    Ez immunrendszeri probléma? Belgyógyászhoz forduljak? Mi lehet az oka, hogy nem gyógyul a gombás fertőzés?

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező!

    Panaszai miatt részletes belgyógyászati kivizsgálásra van szükség.

    Üdvözlettel

  • Kedves Doktor Úr! A véleményét szeretném kérni a következővel kapcsolatosan: 30 éves nő…

    Kedves Doktor Úr!

    A véleményét szeretném kérni a következővel kapcsolatosan:

    30 éves nő vagyok, jelenleg 34 hetes várandós. Szívemmel az alábbi problémák vannak: MPS, és pitvari aneurysma (20x10 mm).
    A pulzusom alapból 100-120 között volt, most már sokszor eléri a 130-at is. Vérnyomásom rendben van, inkább alacsony. A kezelőorvosom sajnos külföldre költözött, akinél voltam, azt mondta hogy nem szükséges császármetszés emiatt. Nem kell aggódnom a természetes szülés miatt? Okozhat ez a betegség valami gondot?
    A másik kérdésem pedig a véralvadásgátlóval kapcsolatos: Asa-t szedtem terhesség előtt. Azt mondták szoptassak nyugodtan, nem kell addig gyógyszer. Ön szerint se gond, ha szülés után nem szedek semmit?


    Köszönettel: Anna

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező!

    Fenti kérdéseinek megválaszolásához részletes dokumentációjának áttekintése szükséges.Ha tud keressen meg szakrendelésemen.
    ÜDVÖZLETTEL

  • Tisztelt Doktor úr ! Magas vérnyomással kezelnek egy éve. Most szédülök és hányingerem van.…

    Tisztelt Doktor úr !

    Magas vérnyomással kezelnek egy éve. Most szédülök és hányingerem van. Azt vettem észre, hogy fizikai munka közben feketedik a kezem és a lábam. Amikor mérem a vérnyomásom az mindig rendben van. Mostanában igen sok stressz ért, lehet ezzel összefüggés? Voltam háziorvosnál aki beutalt a kardiológiára de két hónap múlva kaptam időpontot. Addig szenvedek.
    Válaszát köszönöm.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező!

    Panaszai miatt minnél hamarabb kardiológiai kivizsgálásra van szüksége.
    Szeretettel várom magánrendelésemen és akkor tudok Önnek segíteni.

    Üdvözlettel

  • Tisztelt Doktor Úr! A következő vérnyomáscsökkentőket szedem évek óta: Doxazosin ratiophram…

    Tisztelt Doktor Úr!

    A következő vérnyomáscsökkentőket szedem évek óta: Doxazosin ratiophram 4mg retard este egy, Blocalcin 90mg 2x1 reggel és este, Tervalon 100mg reggel egy, Coverex AS comb forte 10⁄2,5 mg reggel egy. A kérdésem az lenne, hogy ezek közül melyiket hagyhatnám el, a vérnyomásom általában 140⁄90?

    Előre is köszönöm a válaszát.
    Imre

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező!

    Amennyiben magánrendelésemen megkeres ,akkor a vérnyomását
    kevesebb ,korszerűbb gyógyszerrel beállítom.

    Üdvözlettel

  • T.DR ÚR! A szám végei,ki szoktak sebesedni. már vagy 3 éve ott van,és nem tudnak segíteni,az…

    T.DR ÚR!
    A szám végei,ki szoktak sebesedni.
    már vagy 3 éve ott van,és nem tudnak segíteni,az orvosok,eltüntetni.
    Éhomi vércukrom:4,5-5,8 közötti
    Szeretném megkérdezni,a cukorbetegség melyik fajtánjánál fordul elő,ilyen betegség???
    küldök képet.Köszönöm,válaszát
    olyan mintha ketté lenne vágva a szám

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező!

    Fenti vércukorértékek alapján nem cukorbeteg.Szájelváltozása miatt
    minnél hamarabb forduljon szájsebész szakorvoshoz

    Üdvözlettel

  • Tisztelt Doktor úr! Tanácsát, segítségét szeretném kérni a Feleségem részére. Feleségem alapbetegsége…

    Tisztelt Doktor úr!
    Tanácsát, segítségét szeretném kérni a Feleségem részére. Feleségem alapbetegsége Myeloma multiplex. kezelést kellett volna kapnia de fájdalmai miatt ezt most elhalasztották.Kb. 3 hónappal ezelőtt jelentkeztek az első tünetek. Étkezés után 1-2 órával a jobb utolsó borda alatt jelentkezett fájdalom,és ez egyre gyakrabban étkezések után, majd ez a fájdalom kiegészült egy kisugárzással a jobb oldalon egészen a gerincig. Émelygés és székrekedés párosult még a fájdalom mellé. A fájdalom nem ételfüggő. Teszteltük,teljesen mindegy volt mit evett.Jelenleg már állandósult a fájdalom és fájdalomcsillapító tabletta, kúp altató nélkül nem tud létezni vagy aludni.⁄kiabál a fájdalomtól⁄ Feleségem 2. hete van kórházban de nem találják az okát.
    Lipáz, amiláz értékei az orvos szerint rendben vannak. Gyomor- nyombéltükrözésen nem találtak rendellenességet. 3 X volt hasi ultrahangon, ahol nem találtak epekövet.
    Kérem Doktor Úr adjon tanácsot: hova forduljunk, ki tudná, vagy hogyan lehetne megállapítani a fájdalom okát, hogy gyógyítani lehessen a problémát?!

    Válaszát előre is köszönöm.
    "Egy aggódó Férj"

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező!


    Amennyiben magánrendelésemen megkeresnek a dokumentációkkal
    együtt segítek Önöknek.

    Üdvölettel

  • Tisztelt Doktor Úr A kövezkező kérdéssel fordulok Önhöz: 35 éves férfi vagyok. Körülbelül…

    Tisztelt Doktor Úr

    A kövezkező kérdéssel fordulok Önhöz:
    35 éves férfi vagyok. Körülbelül 3 hete jelentkezett enyhe, de folyamatos zsibbadás a bal lábamban a lábfej, a talp és vádli környékén. Felkerestem a háziorvosom, aki kalciumot és magnéziumot javasolt, de nem használt. Már 2 alkalommal is visszamentem, de ő még mindíg azt javasolja, hogy szedjem a vitaminokat. Egyéb panaszom nincs, nem szédülök, nincs dagadás, nincs légzéselégtelenség se látászavar, a cukrom is 4,7. Érintésre picit érzékeny a lábszáram, de a mindennapokban a zsibbadás nem zavaró, csak kellemetlen. Azt még el kell mondanom, hogy ülő munkát végzek, napi 12 órát minimum ülök! A kérdésem az lenne, hogy véleménye szerint mi okozhatja nekem ezt az érzést, kell e tartanom érszűkülettől, vagy esetlegesen valami gerinc, neurológiai probléma lehet?
    Válaszát tisztelettel Köszönöm!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező!

    Panaszai mögött neurológiai ok ,mélyvénás thrombosis,2 es typ.cukorbetegség idegrendszeri szövődménye is állhat.
    Teljes belgyógyászati kivizsgálásra van szüksége.
    Labor,ultrahang,neurológiai kivizsgálás.
    Szeretettel várom II kerületi szakrendelésemen

    Üdvözlettel
    Dr Deák Attila

  • Tisztelt Doktor Úr! 20 éves nő vagyok. Túlsúlyos. Májusban voltam a sürgősségin, szédülés…

    Tisztelt Doktor Úr!

    20 éves nő vagyok. Túlsúlyos. Májusban voltam a sürgősségin, szédülés miatt a háziorvos hiányában. Akkor vettek vért néztek vérnyomást ami egy kicsit magas volt, de szerintem azért mert meg ijedtem is egy kicsit olyan sokan csináltak rajtam mindent. EKG-t néztek vizeletet. Minden jó volt. Kaptam szorongás csökkentőt, mert vizsga időszakom volt és azt a sztresszre írték. Ki se bontottam a gyógyszert. És akkor úgy elmúlt,és így visszaemlékezve esős, nagyon párás nyirkos idő volt. Hát most 3 napja megint előjött. Megint olyan nyirkos párás idő van , és nem járok bizonytalanul meg semmi külső jele nincs is csak hirtelen egyet fordul a világ gy érzem inkább ilyen bizonytalan vagyok. És néha a bal szemem is fáj nyomás érés van benne, de gép előtt dolgozom napi 8 órát és ha felveszem a szemüvegem megszűnik ez az érzet. Szemorvoshoz a héten megyek majd, hogy nézze meg nem-e gyengült még a szemem.

    Ezt okozhatja ez az időjárás változás?
    A szedülés és a szemtünet összefügghet?
    Orvost megint keressek-e fel ez ügyben ?

    Köszönettel: Dóra

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Kedves Dóra!

    Panaszai mögött állhat szemészeti ok is ,de ki kell vizsgálni Önt.
    Laborvizsgálatok,nyaki ultrahang,kadiológiai kivizsgálás szükséges.
    Szeretettel várom kardiológiai magánrendelésemen a II kerületben.

    Üdvözlettel

    Dr Deák Attila

  • Tisztelt Doktor Úr ! Szeretném kérdezni hogy mivel már kettő éve marfarínt 5mg szedek naponta…

    Tisztelt Doktor Úr ! Szeretném kérdezni hogy mivel már kettő éve marfarínt 5mg szedek naponta rendszeres ellenőrzés mellett , igaz-e hogy nem ajánlott a fahéjas- mézes keverék fogyasztása ? A mérsékelt fogyasztás nálam napi egy teáskanálnyi mennyig reggelinél , ez az adag mennyire rontja a véralvadásgátló hatást . Tisztelettel :Tutajos

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Tutajos!


    Véralvadásgátló gyógyszerek mellett különböző élelmiszereket csak
    kellő mértékkel lehet fogyasztani.
    Amennyiben a fahéjas mézes keveréke K vitamint tartalmaz.
    INR értéke eltolódhat ,alvadékonnyá válik a vére.
    Üdvözlettel

  • Tisztelt Doktorúr! Apukám szivelégtelenségben halt meg 40+ évesen én 30 as éveimben járok.…

    Tisztelt Doktorúr!
    Apukám szivelégtelenségben halt meg 40+ évesen én 30 as éveimben járok. Sokszor volt neki ejszakai rosszulléte aminek nem tulajdonitottunk jelentoseget es nem tudom van e köze hogy szivelegtelensegben halt meg. Mostansag nekem is ejszakai rosszulletem. An es ugyanugy szódat kivanok inni és attol kicsit jobban vagyok. Apam hosszu evekig ejszaka szodat ivott mellkasi nehezsege volt es nekem is van sokszor erre ebredek, ami most aggaszt hogy az ujjam megdagadt. A jeggyüüm le kellett vennem ugy szoritott es vissza se tudom huzni ugy megdagadtak az ujjaim. Apam mikor meghalt megtelt vizzel es a zarojelentesen szivelegtelenseg van. Mit tehetnek ? Mi bajom lehet? Meghalhatok szivelegtelensegbe? Hozzateszem apam jart ekgn ami nem mutatta ki neki, engem is haziorvos ekgra kuldott s ezzel leis van tudva hogy az jo. Nem akarok meghalni elni akarok mt tegyek?! Szimonetta

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező

    Panaszai alapján részletes kardiológiai kivizsgálásra van szüksége.Jelentkezzen nálam.
    Üdvözlettel
    Dr Deák Attila

  • Tisztelt Doktor Úr!

    Kardiológiai vizsgálat után Kollégája javaslata alapján célszerű lenne napi 2x (reggel, este) Covercard 5⁄5 mg. Eddig is volt este 1 amlodipin 5mg, amit a Kardiológus meghagyott, gondolom ezáltal 10 mg lenne az Amlodipin napi dózisa?

    Helyettesíthető,… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező

    Amlodipinből a napi maximális dózis 10mg.

    Üdv.

    Dr Deák Attila

  • Tisztelt Doktor Ur! Olyan problamaval fordulok Onhoz, hogy mostmar napok ota faj az oldalam…

    Tisztelt Doktor Ur!
    Olyan problamaval fordulok Onhoz, hogy mostmar napok ota faj az oldalam a bal bordaim alatt⁄mogott. Idonkent a szegycsontom mogott is, illetve hanyingerem is van reggelente, nem mindig. Hasmenes, hanyas, kohoges, laz ...stb nem tarsul hozza. Vizelesi ingerem sincsen gyakrabban , mint maskor. Voltam haziorvosnal, aki megnyomkodta a hasamat, es azt mondta, hogy valoszinuleg a vastagbel felso szakaszanak az erzekenysege, csinaltak vizelet vizsgalatot, ami negativ. Adott beutalot hasi uh-ra, amire kerdojelekkel a hasnyalmirigy, illetve a vesegyulladast irta. Sajnos UH-ra csak augusztus kozepere kaptam idopontot, es ez meg a jobbik eset, mert masik helyre csak szeptemberre lett volna. Mi okozhatja a panaszaimat? 1-2 dolgot megirnek, hatha segit valamit, bar tudom, hogy pontos diagnozist nem tud felallitani :) 2 honapja szaruhartya disztrofia miatt szteroidos gyulladascsokkento cseppet hasznalok, illetve mostmar masfel hete nem, mert csipte a szememet. Volt 2011-ben egy csaszarmetszesem. Marcius-aprilisban nogyogyaszati vizsgalatokra jartam, ahol semmi elterest nem talaltak. A vernyomasom nagyon gyakran alacsony, 100 alatti. Gyakran van teltsegerzesem eveskor, es a szules utan nagyon lefogytam. A szekelesi szokasokkal sincs problema, naponta egyszer, nincs hasmenes, sem szekrekedes.
    Koszonettel: egy 23 eves no!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező

    Panaszai mögött ok kiderìtése végett hasi uh elvégzése mindenképpen szükséges.
    Keressen fel rendelésemen.
    Üdvözlettel
    Dr Deák Attila

  • Jobb szem előtti fekete pont, fonal úszás, szikralátás probléma kapcsán a háziorvos laborvizsgálatra küldött. (A szemész nem talált elváltozást!) Szeretném tudni, mit jelent a laboreredmény kereszttel megjelölt sora:

    + MCHC-VVT HGB KONC. 361,0 g⁄L (ref.érték: 300 -360Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező

    Laborjai alapján ÖN vércukorértéke,koleszterinje magas.Májfunkciós értékei is magasabbak.
    Keressen fel magánrendelésemen további kivizsgálása szükséges.Még több

  • Tisztelt Szakértő! 53 éves vagyok és bár a változó kor miatt hőhullámok törnek rám sokszor ,még…

    Tisztelt Szakértő! 53 éves vagyok és bár a változó kor miatt hőhullámok törnek rám sokszor ,még is amikor nincs hőhullámom szinte egyfolytában verejtékezek és nyirkos a bőröm az egész testemen. Amikor csak 23 fok van a lakásban akkor is egyfolytában izzadok. Párkapcsolatban élek és nagyon kellemetlenül érzem magam hogy a páromnak úgy kell hozzám érnie hogy a bőröm állandóan nyirkos és nekem még rosszabb hogy mindig törölgetem magam és hiába veszek egy két hűsitő fürdőt rá pár perc múlva ugyanolyan izzadt leszek . A házi orvos vérvételre küldött ,de negatív volt a leletem amin a pajzsmirigyérték is rendben volt. Ugyanis autoimmun pajzsmirigy alulműködésem van . Jelenleg napi 1,5 tbl Letrox, 2x1 Valsacor ,Torvatec napi 1tbl. Frontint 3x1 tbl és 2x1 Esomeprazol gyógyszert szedek. Most elküldött a házi orvos hasi uh-ra . azt szeretném kérdezni hogy mitől lehet nálam ez az állandó verejtékezés? Ami még nem tudom mitől lehet hogy híztam 5-6 kg-ot pedig ugyan annyit eszek mint eddig 170 cm magas és 84 kg vagyok. Válaszát előre is köszönöm! Üdv.Kovács Gáborné

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező!

    Panaszai mögött pajzsmirigy alulműködés és egyéb hormonaliszavar állhat.
    Hasi UH fontos információkat adhat.Amennyiben szeretné várom magánrendelésemen
    és megbeszélnénk mindent.
    Üdvözlettel
    Dr Deák Attila

  • Tisztelt Doktor Úr!

    10 éve diagnosztizált Crohn beteg vagyok. Június hónapban erősen aktív volt a betegségem jelentősen emelkedett a CRP 107 volt.
    Medrol szedését javasolta a kezelőorvosom. A medrolt befejeztem a kúra végére értem,a közérzetem javult, de a hétvégén ismét… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező!

    Fent leírtak az alapbetegségtől lehetnek.
    Gastroenterlógiai kivizsgálását javaslom.

    Üdvözlettel

  • Tisztelt Doktor Úr!

    22 éves vagyok és mindig attól rettegtem valami baj van a szívemmel. Megnézné a szívultrahang leletemet?

    Ao: 28 mm ⁄ Bp: 32 mm ⁄ BK.Dd: 40 mm ⁄ BK. Ds: 25 mm ⁄ IVS: 10 mm ⁄ HF: 10 mm ⁄ EF: 68 %

    Norm szívüregi dimensiok. Ép billentyűk,szabályos… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Kérdező!

    Fenti szìvultrahang leletben jelentős eltérések nincsenek leìrva.

    Üdvözlettel

  • Kedves Doktorúr, több kérdésem is lenne. Magadvernyomasra napi2×1 rilmenidin1mg tablettat…

    Kedves Doktorúr,

    több kérdésem is lenne. Magadvernyomasra napi2×1 rilmenidin1mg tablettat szedek. Holnapi napon szulinapra vagyok hivatalos es szeretnek alkoholt fogyasztani. Azt tudom hogy a gyogyszerrel egyidoben nem szabad. Igy gondolom ki kell hagynom a gyogyszert es akkor ihatok. A kerdesem hogy mennyit kell kihagyni. Az aznapin kettot vagy csak az estit? Amikor hazajovok ittasan bevehetem vagy varjak masnapig amikor felkelek. Eleg fiatal vagyok 34 eves igy a nagyritkan amikor elmegyek bulizni, nem szeretnek lemondani egy kis feszultsegoldasrol. Remelem megoldhato valahogy a ket dolog:)
    A masik kerdesem ami igy egyutt leirva az elozovel igazan vicces es elnezest is kerek erte. Van egy 10 eves nagyfiam es szeretnek ismet babatvallalni. Voltam kardiologusnal aki erre azt javasolta hogy az akkor szedett nebibeta gyogyszert hagyjam el es 1 honap mulva menjek vissza egy 24h meresre. En igy is tettem bar egyik naprol a masikra nem mertem igy folyamatosan csokkentettem. Amikor visszamentem valoban gyogyszermentesen az eredmeny a szisztiles 158 a disztoles 106 ez a ket eredmeny volt a legmagasabb. Amugy napkozben 140 es 100 alatt volt. Az ejszakai ertekek miatt irta fel a rilmenidint, mert akkor is nappali ertekeken maradt az ertek 135⁄85. De a babaprojekt miatt azt javasolta inkabb ne szedjek semmit de legjobb ha tisztazom a haziorvosommal. Aki a dopegytet javasolta. Amitol fogalmam sincs miert de 180⁄ 110 lett a vernyomasom tarsulva igen nagyfoku faradsaggal. Teljesen tanacstalan vagyok, mert rilmenidin nem szedheto terhesseg alatt. Milyen lehetosegem van. Egyeb vizsgalati eredmenyeim szemeszet sziv has es nyaki ultrahang negativ. Bocsanat a hosszu levelert de ahany orvos annyi velemeny. Volt aki azt mondta raerek akkor ezzel foglalkozni amikor mar terhes vagyok. Bele se merek gondolni hogy ha terhesen derul ki hogy a dopegit nem hasznal sot ugy tunik mintha meg artana is.

    Nagyon koszonom gyors valaszet!
    Timea

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Deák Attila

    Tisztelt Tímea!

    Magasvérnyomásos beteg nem hagyhatja ki alkoholfogyasztás miatt a gyógyszerét.
    Ne igyon alkoholt!!!
    Üdvözlettel Dr Deák Attila

Szerző

Dr. Deák Attila

belgyógyász, kardiológus