A betegek kérdései (5052)

  • Tisztelt Doktornő! írtam korábban a scheuermann miatt.mindenütt azt lehet olvasni h. spondylozis…

    Tisztelt Doktornő!

    írtam korábban a scheuermann miatt.mindenütt azt lehet olvasni h. spondylozis ,porckorongkopás lesz a szövődménye,meg az egész életre kihat majd...
    Valóban így lenne?

    Köszönöm válaszát

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Igen, sajnos ezek a következmények. Ezt azonban sporttal, izomerősítéssel lehet kompenzálni és a tüneteket egyre jobban enyhíteni. Üdv. Viktor Erika

  • Kedves Doktor NŐ !

    Elöször is köszönöm a gyors válaszát. A vitaminokra kitérve ÉN a Lenkei - féle alapvitamint szedtem , amiben 18 mg vas van .Ezt 1-évig szedtem, de három honappal ezelőtt leálltam vele s elkezdtem szedni egy másik készítményt az Elan-Vitaltól a mega 2000 multiviamint… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Kedves Farkasné!
    Szerintem így semmi gond nem lesz, az ellenőrzés inkább formai, hogy biztosan ne nézzünk el semmit. Gyakorta kapunk ilyen magas értéket másoknál is, általában ez csak átmeneti.… Még több

  • Kedve Doktor NŐ!

    Ehéten írtam Önnek 6 cm -es lépnagyság miatt, s Őn írta, hogy nem kell aggodnom mert ez a negyság még határeset.
    Ma délután lett kész a laboreredményem s kettő eremény eltérő.

    Eredmény… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Kedves Farkasné!
    A vas-és transferrin-szint kicsit magasabb a normál szintnél. Ha vitaminokat szed, amelyek tartalmaznak vasat, akkor ez nem kóros. Ha nem, akkor a vérképet és a vasszintet… Még több

  • Tisztelt doktornő, azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 3 hónapos kisfiam születése óta…

    Tisztelt doktornő,

    azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 3 hónapos kisfiam születése óta szinte minden éjjel erős hasi görcsökre ébredek. Nem annyira menstruációs, mintsem hascsikarás jellegű görcsök ezek. Nőgyógyászatilag nincs panaszom, a kontrollon is minden rendben volt, viszont ezek az éjjeli görcsök olyan fájdalmasak és hirtelen jönnek, hogy erre ébredek. Felettébb furcsa, hogy nappal egyáltalán nem jelentkeznek. Mi lehet a baj? Segítségét előre is köszönöm

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Kedves Kérdező!
    Irritábilis bél-szindróma tud hasonló tüneteket okozni, valószínűleg azért éjszaka, mert ilyenkor egyébként is ellazulnak a belek és hajlamos a bélrendszer a tónustalanságra. Tehát ilyenkor a belek mozgása leáll, gázossá válnak és a feszítő érzés okozza a kínzó fájdalmat. Mivel feltételezem hogy szoptat, gyógyszert nem ajánlok, inkább este egy kis tornát végezzen hogy megelőzze a görcsöket, illetve este csak könnyű, nem puffasztó ételt lehet ennie, kerülje ha lehet a tejes dolgokat. Kisebb hasi, kismedencei összenövés, illetve ha császáros volt, a belek helyzetváltozása is okozhat ilyen kellemetlen tüneteket. Üdv. Viktor Erika

  • Tisztelt Doktornő! Megköszönném, ha elolvasná levelemet és valamilyen tanácsot adna egy nagyon…

    Tisztelt Doktornő!

    Megköszönném, ha elolvasná levelemet és valamilyen tanácsot adna egy nagyon elkeseredett embernek
    Az alábbi problémával fordulok Önhöz:
    2,5 éve kínlódok azzal, hogy a jobb térdemben porcfelpuhulás van, (már kétszer műtötték porcszakadással, repedéssel) és nem javul, hiába szedtem a porcerősítő tablettákat. Azt mondták már többen is, hogy azért nem tud a porc visszaszilárdulni, mert valami góc van bennem és ez a gyulladás nem hagyja a térdet meggyógyulni. Ráadásul idén tavasszal mindkét térdemre jött egy gyulladás is. A következő vizsgálatok történtek a gyulladás kiderítésére:
    Seronegatív reumatoid arthritis
    Kullancs Š negatív
    Nőgyógyászati vizsg.-negatív
    UH Š negatív
    Vizeletvizsg. Š negatív
    Fogászat Š nincs gyulladás
    Fül-orr-gége Š rtg, kórokozó baktérium, sarjadzó gomba Š negatív (mandulámat már kivették)
    WE: 4
    CRP >1
    AST: 200 alatti Š bár ez időnként kiugrik, most júliusban 275 (de volt már 306 is, utána megint 200 alatti), most novemberben 200 alatti
    Vérkép automatával: vörösvérsejt, fehérvérsejt, és az ezekhez tartozó értékek jók
    Vizeletvizsgálat: negatív
    Vas: 20,8
    Pajzsmirigy: 2,97
    PTH: 25,80
    OST: 15,50
    Reuma faktor: 22,1
    Az MR vizsgálat alapján ez a nagyon erős, a mozgásomat lekorlátozó térdfájdalom, gyulladás nem indokolt. Igazából csak kopást állapítottak meg.
    37 éves vagyok, nincs súlyfeleslegem (168/51)

    A következő kérdésem lenne:
    Amit eddig néztek, az szerencsére negatív, de belgyógyászatilag van-e olyan góc, amit meg kellene nézetni, mert ízületi problémát, gyulladást okoz?
    Az időnként kiugró AST érték is valamilyen gócot jelöl?
    (ez a gyulladás csak a térdeimre ment rá)

    (5 évvel ezelőtt voltam egy teljes belgyógyászati kivizsgáláson emésztési problémák miatt, annyi került megállapításra, hogy jelentősen lelassult az emésztésem. Felszívódás vérből jó, és nem vagyok lisztérzékeny sem)

    Válaszát előre is megköszönve, tisztelettel: Márta

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Kedves Márta!
    Számtalan vizsgálaton keresztül ment már, ezért csak azt ajánlom, ami még szóba jöhet: arcmelléküreg-felvétel / krónikus arcüreg-gyulladás irányába /, széklet-tenyésztés, torokváladék-tenyésztés. Nem tudom a fogakról készült-e rtg.-felvétel, ha nem , mindenképpen kell.
    Ám egy vizsgálati módszer kimaradt, ez a "szomatoinfra" vizsgálat, jelenleg ezt tartom a legjobbnak a góckutatás tekintetében! Ezt feltétlenül elvégeztetném az Ön helyében, sok felesleges vizsgálatot tudna vele megelőzni. Az interneten utánanézhet, lakóhelyéhez legközelebb hol végzik. Üdv. Viktor Erika

  • Kedves Doktornő! Már írtam Önnek "kismama" jeligével ("magas" TSH-szint-5.03).Ma voltam szakrendelésen.A…

    Kedves Doktornő!
    Már írtam Önnek "kismama" jeligével ("magas" TSH-szint-5.03).Ma voltam szakrendelésen.A belgyógyász doktornő megsimította a nyakam és mért pulzust,ezután közölte,hogy szedjem az L-THIROXIN-t,napi fél szemet.Kicsit fura volt,hogy ultrahang és tüzetesebb vizsgálat után kiír egy hormontablattát.Közölte,hogy semmiféle jódtartalmút ne egyek.Mondtam,hogy a kismama-vitaminomban van egy kevés-ezt szedtem 2 éve is,amikor a fiamat vártam,sőt szoptatás alatt is.Amikor a doktornő megtudta,hogy természetgyógyász adta a vitamint,és én hozzá járok,leharapta a fejemet,elmondva mindennek a természetgyógyászokat,éshogy minek szedek én vitamint!Előző nap voltam pont a term.gyógy.nál,aki biorezonanciával mér,és nem kamura adja a vitamint,hanem azt is beméri,hogy jó-e nekem-mindezt térítésmentesen.Ő is azt mondta,amit Ön,doktornő az előző válaszában-hogy egy picivel több jódot fogyasszak,csak ő a jodicum vizet ajánlotta.Már 2 éve járok hozzá,minden hónapban mérésre,és mindig egészséges vagyok-vitamint szedek,gyógyszert soha.Ő is kimutatta a pajzsmirigy alulműködést-de azt is mondta,hogy nagyon minimális.Doktornő,mi a véleménye erről az egészről?
    Válaszát előre is köszönöm:Tándorné Nóri

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Kedves Nóri!
    Ebből az a tanulság, hogy nem kell ilyesmiről mindig beszámolni, mert egyesek / sajnos elég sok orvos / rossz néven veszik a természetgyógyászati kezeléseket és terápiát. Én magam nem vagyok természetgyógyász, de sok esetben gyógyszerek mellett vagy helyett sok hasznát veszem ezeknek a szereknek, főleg a gyógynövénykészítmények váltak be.
    Visszatérve az Ön problémájára: mindegy hogy jódozott tengeri só, vagy jódos víz, lényeg hogy terhességben a jódhiány a veszélyesebb, ezért pótlása javasolt. Igaza van a természetgyógyásznak abban, hogy a víz talán ilyenkor praktikusabb, hiszen a felesleges sóbevitelt terhességben még fokozottabban kerülni kell az oedema-hajlam miatt. Úgy gondolom, hogy igen megkeseredett doktornő lehetett aki vizsgálta, hiszen a pajzsmirigy alulműködés okát keresve egy pajzsmirigy ultrahangot kellett volna végeztetni a gyógyszerfelírás előtt. Beszélje meg családorvosával, ő talán megértő lesz és legközelebb egy másik endokrinológust válasszon, ha lehet! lÜdvözlettel: Viktor Erika

  • a mezym forte nevű gyogyszert szedheti-e cukorbeteg?

    a mezym forte nevű gyogyszert szedheti-e cukorbeteg?

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Igen. A benne lévő cellulóz és laktóz nem zavarja a vércukorszintet. Üdv. Viktor Erika

  • Valóban, még egy orvos véleményét kikértem ezzel kapcsolatban. Elnézést kérek az elírásért,…

    Valóban, még egy orvos véleményét kikértem ezzel kapcsolatban.
    Elnézést kérek az elírásért, Doktornő.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Semmi gond, egy kis vidámságra is szükségünk van! Üdv.: Viktor Erika

  • kedves viktor erika doktornő! Írtam tegnap a scheuermann-nal kapcsolatban.HO sürgösségivel…

    kedves viktor erika doktornő!

    Írtam tegnap a scheuermann-nal kapcsolatban.HO sürgösségivel beutalt ortopédiára
    csináltak RTG-n.

    RTG ap:L-gerincen kóros nem látható,sacrumon részleges spina bifida jelei
    RTG o.i.:Ágyéki lordois az alsó szakaszon megtartott,dorzo-lumbális átmenetnél enyhe kiphosis van és itt a Schmorl csomó okozta benyomat van.St.pm. M.Scheuermann szóba jöhet


    Fizkiális status:
    L-gerinc mozgása minden irányban teljes.Retflo. és és latlof. teljesen szabad.Érzészavar alsó végtagon nincs.Izom nem feszesebb,tonus hátizom.Vállak mozgása teljes,aktív passzív erő megtartott.Nyak mozgásai teljesek.Érzészavar felső végtagon nincs.Ököl szorítóereje megtartott.

    Azt mondták h. ez jelentéktelen és ez nem szokott fájni...Kaptam Rantudil retard caps.-t és Condrosulf 800mg gran.-t.a doki az mondta h. vegyem be a Rantudil-t,az majd segít...És hogy semmi különösebb bajom...És még azt is hozzátette h. a vese is fájhat!!!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Kedves Kérdező!
    A kialakult tartási rendellenesség miatt lehetnek fájdalmai. A vesefájdalmak az izom nyújtásakor nem szűnnek meg!. A gyógycipőt továbbra is nagyon ajánlom! Üdv. Viktor Erika

  • Tisztelt Doktor Úr! Nekem az volna a kérdésem, hogy melyek azok az ételek, amelyek lágyítják…

    Tisztelt Doktor Úr!

    Nekem az volna a kérdésem, hogy melyek azok az ételek, amelyek lágyítják a székletet. Ugyanis az utóbbi időben - mióta jelentősen változtattam étkezési szokásaimon (naponta 4-5x is eszek az 1-2x helyett)- azt vettem észre, hogy a korábbi keményebb állagtól puhább a székletem (mellesleg napi szintre rendeződött). Ez amúgy normális jelenség?

    Válaszát köszönöm!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Kedves Kérdező!
    Bár úgy látom több orvosnak is elküldte a kérdést, legalábbis ez nem nekem szól / Doktor Úr még nem voltam, de ki tudja? /, az én véleményem: mivel többször szik naponta kevesebbet, így gyorsul az anyagcsere és így a belek mozgása is. Ezért lehet így fogyni, mert az anyagcserét tudjuk befolyásolni! Üdvözlettel: Viktor Erika

  • Kedves Doktornő! Ma jöttem haza a kórházból, és a hasi ultrahangos vizsgálat eredményei között…

    Kedves Doktornő!
    Ma jöttem haza a kórházból, és a hasi ultrahangos vizsgálat eredményei között olvasom, hogy a lép jelzetten nagyobb, hilusi átmérője 50 mm.
    Az ultrahangot végző orvos kérdezte, hogy állapítottak-e meg már ilyen eredményt. Tájékoztattam, hogy nem tudtam erről eddig.
    Mit jelent a fenti jelzetten nagyobb lép, és a hilusi átmérő 50 mm. Kóros-e ez, vagy csak figyelni kell rá.
    Várom válaszát.
    Köszönettel és üdvözlettel: Markovits Imréné

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Kedves Kérdező!
    Az UH-n leírt lépnagyság normálisnak tekinthető, véleményem szerint semmi teendő nincs vele. Üdvözlettel: Viktor Erika

  • Kedves Dr.Viktor Erika! Köszönöm válaszát a scheuermannal kapcsolatban.Azt meg tudná mondani…

    Kedves Dr.Viktor Erika!

    Köszönöm válaszát a scheuermannal kapcsolatban.Azt meg tudná mondani h. ez az idő folyamán romlik-e?késöbbiekben artrozis?discushernia?v. egyéb hátrány emiatt?
    Scheuermannál a porckorong fáj?v. csak a hátizomzat?Én bordásfalra szoktam kapaszkodni fel és ott "csüngök" elég sokáig,az nekem bevált,de az sajnos a mostani munkám miatt nem valósítható meg,mert nincs a közelben bordásfal...

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Nem romlik tovább, serdülőkorban jelentkezik a leggyakrabban és a porcokat érinti. Nem hajlamosít artrózisra vagy sérvre. Ha nagy fájdalmai vannak, mindenképpen nézze meg ortopédus, mert egyéb gerincprobléma is állhat a háttérben. Üdv. Viktor Erika

  • Kedves Doktornő! Nem szakmabeli( nem belgyógyászati) kérdésem lenne,ezért lehet h. nem is…

    Kedves Doktornő!

    Nem szakmabeli( nem belgyógyászati) kérdésem lenne,ezért lehet h. nem is tud rá válaszolni,ezért elnézését kérem!30 éves vagyok.Folyton fáj a hátam.Scheuermann enyhe formáját igazolta RTG.Rendszeresen eddzem a hátam,ennek ellenére fáj.Teljesen tanácstalan vagyok,mert a fájdalom tönreteszi napjaimat.Tudna valamit mondani h. mitől lehetne elmulasztani ezt a borzasztó fájdalmat ami a hátamban van?Felírtak nekem fizioterápiát,masszázst,Non steriod gyulladágátlót,de semmit sem ért...Egyszerüen nem tudom már mit lehet tenni vele?nyújtom de az sem ér semmit?

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Kedves Kérdező!
    Sajnos van egy kis ismeretem róla, mert én is ezzel küszködök. Ortopédiára kell elmennie, itt megnézik a rtg.-leletet és véleményezik. Amit nagyon ajánlok: az MBT gyógycipő / billegő cipő /viselését, mert ettől elmúlhatnak a fájdalmai! Sok betegem tapasztalata alapján javaslom! Ezen kívül.: úszás, víz alatti torna ajánlott.
    A cipőnek az interneten is utána nézhet.Jobbulást! Üdv. Viktor Erika

  • Kedves Doktor Nő! 40-éves nő vagyok, ma voltam hasi ultrahangon mert epe problémáim voltak…

    Kedves Doktor Nő!

    40-éves nő vagyok, ma voltam hasi ultrahangon mert epe problémáim voltak 6-héttel ezelőtt s mára kaptam időpontot a vizsgálatra.
    Leírom a lelet adatait:

    Hepar nem nagyobb, homogén szerkezetű, benne körülírt elváltozás nem igazolható. Cholecysta folyadékkal telt, körmentes. Ductus hepatocholedochus nem tágabb. Pancreas homogen szerkezetű, nem kiszélesedett.
    LÉP nagyobb, hilusnál 6,0 cm.
    Vesék alakja, nagysága szerkezete eltérés nélkül.
    Suprarenalisankórós nem igazolható.
    Húgyhólyag kp. mennyíségű fluidumot tartalmaz, éles konturú fala nem vastagabb.
    Uterus norm, nagysága, homogen szerkezetű.
    Norm. tágasságu aorta, retroperitoneumban kóros nem látható


    A lép nagyobbodás nagyon aggaszt.
    Esetleg lenne valami gyógytea amit tudnék alkalmazni , hogy a lépem visszanyerje az eredeti méretét. Nagyobb dózisu multivitamint szedek , Q10 40mg. C-vitamint 3000 mg. s ezüstkolloidot fogyasztok immunerősítésre./ Mivel HPV vírust mutattak ki nálam/
    Előre is köszönöm a válaszát

    Tisztelettel: Farkas Zsoltné

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Kedves Farkasné!
    Előrebocsátom, hogy a 6 cm-es lépnagyság még határeset és nem számít nagynak.Mivel más eltérés nincs, 6 hónap múlva egy hasi UH-kontrollt kellene végeztetni és ha a lép nem nagyobb, nincs jelentősége.
    A lép egyébként vérképzőszervi - és májbetegségek esetén szokott általában megnagyobbodni, ha a vérképe rendben van és a májfunkció is, nem kell izgulnia.
    Mindazonáltal a most nagyon felkapott és hatásában igazából nem meggyőző ezüstkolloid helyett a grapefruit-cseppek használatát javaslom, mert annak nincs mellékhatása és erősebb, szélesebb spektrumu a hatása. Üdvözlettel: Viktor Erika

  • Kedves Doktornő! A problémám a következő: Az utóbbi időben gyakran fáj a hasam bal oldalon,…

    Kedves Doktornő!

    A problémám a következő: Az utóbbi időben gyakran fáj a hasam bal oldalon, a csípőcsont mellett. Néha görcsösen, máskor tompán, van mikor ágyékba is lesugárzik. A fájdalom görcsoldó hatására megszűnik, de időnként visszatér.
    A háziorvos elküldött nőgyógyászati vizsgálatra, ultrahangra és urológushoz. A nőgyógyász nem talált semmilyen eltérést. A hasi ultrahangon veseköveket találtak mindkét vesémben, (6-7 db-ot) de olyan kicsiket, hogy az urológus azt mondta, nincs vele teendő. Ő valószínűsítette, hogy a fájdalom egy- egy kő eltávozásától lehet. ( De miért csak bal oldalon fáj, ha mindkét vesémben vannak kövek?) Vizsgálatra küldött, hogy mi okozhatja a kőtermelést. Mivel a laboreredményeim jók lettek, csak két hónap múlva kaptam időpontot.
    Ön szerint is a vesém okozza a panaszokat, vagy valami más? Esetleg valamilyen bélbetegség lehet?
    Válaszát előre is köszönöm!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Kedves Kérdező!
    Az ágyék felé sugárzó alhasi fájdalmak valóban veseköves eredetűek lehetnek. Kisebb kő vagy vesehomok vándorlása a vesevezeték területén okozza a görcsös fájdalmakat. Általában gyakori vizelési ingerrel, esetleg véres vizelettel járhat. Ha a laborvizsgálat során magas a húgysavszint, akkor valószínűleg húgysavköve van, ha a vizelet üledékben oxalát-kristályokat látnak, akkor tüskés oxalát kövei lehetnek. Ha nőgyógyászati ok kizárt, a jelzett területen még sigmoiditis / vastagbél sigma szakaszának gyulladása / okozhat fájdalmakat, de ez általában a széklet állagának megváltozásával / híg, esetleg nyálkás széklet, hőemelkedés / jár, vastagbéltükrözés tisztázhatja. Összefoglalva: valószínűleg jól tájékoztatták, a vesekövességgel összefüggő panaszokról van szó.Ki kell várni a részletes vizsgálatot, ha eközben esetleg székelési panaszai jelentkeznek, coloscopiát kell végeztetni. Üdvözlettel: Viktor Erika

  • Köszönöm válaszát! Anna

    Köszönöm válaszát!
    Anna

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Szívesen. Jó egészséget! Üdv. Viktor Erika

  • Elnézést, de nem fejeztem be az előző levelemet, Szóval meg szeretném kérdezni, h mit tanácsol…

    Elnézést, de nem fejeztem be az előző levelemet, Szóval meg szeretném kérdezni, h mit tanácsol Ön?Esetleg van még valami más hashajtó is e kettőn kívül?Melyik a legkímélőbb?
    Kíváncsian várom válaszát.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Lásd előző választ!

  • Tisztelt DoktorNő! Colonoscópiára kellene mennem, és megkaptam a hashajtót, a Fleet Phospho-soda-t.Nem…

    Tisztelt DoktorNő!
    Colonoscópiára kellene mennem, és megkaptam a hashajtót, a Fleet Phospho-soda-t.Nem tudom, h szabad-e ezt nálam alkalmazni, mert az van a tájékoztatójára írva, h ritkán mészkicsapódás lehet a vesében, nekem pedig policisztás a vesém.5db 2-3cm-es cisztám van és még több kicsi.Némelyik falában apró echodens képlet meszesedésre utalóan.Nem merem az orvostól megkérdezni, mert az x-prep-et meg nem szereti, azt mondja az nem tisztít ki.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Kedves Kérdező!
    A coloscopiás vizsgálathoz az X-Prep és a foszfoszóda alkalmas, ugyanis ezek tisztítják le a bélfalról úgy a szennyeződéseket, hogy a tükrözéses vizsgálat eredményes legyen. Régen használtak Ricinust és más hashajtó tablettákat is, de ezek után még beöntésekre is szükség volt és gyakran még így sem tisztult le eléggé a bélfal. A vesecysták mellett nyugodtan használhatja a felírt tisztítót, hiszen egy alkalommal semmilyen károsodást nem okoz. A lénye: sok, több liternyi folyadék / nem rostos! / elfogyasztása a vizsgálatig! Üdvözlettel: Viktor Erika

  • Tisztelt Doktornő! Azt szeretném megtudni, hogy az epeutak további vizsgálatára HIDA szcintigraphiát…

    Tisztelt Doktornő!
    Azt szeretném megtudni, hogy az epeutak további vizsgálatára HIDA szcintigraphiát javasoltak, ez mit takar és hogyan végzik a vizsgálatot?
    Válaszát előre is köszönöm!
    Anna

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Kedves Anna!
    A HIDA vizsgálathoz először kontrasztanyagot kap, csinálnak egy pár nyugalmi felvételt, majd csokoládé vagy vajas zsömle fogyasztása után ismét felvételeket készítenek és az epehólyag összehúzódását és az epeutak ürülési ütemét analizálják.Üdvözlettel: Viktor Erika

  • Tisztelt Doktornő! Köszönöm szépen a megnyugtató válaszát!!!!! Tisztelettel: egy aggódó 10hetes…

    Tisztelt Doktornő! Köszönöm szépen a megnyugtató válaszát!!!!! Tisztelettel: egy aggódó 10hetes kismama

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Viktor Erika

    Szívesen, máskor is. Üdv. Viktor Erika