A betegek kérdései (6870)

 • Tisztelt doktornő! Pánik,és depresszióra,a quetinapinét,és asantrát,szedek,aludni nem tudok…

  Tisztelt doktornő!

  Pánik,és depresszióra,a quetinapinét,és asantrát,szedek,aludni nem tudok ön szerint ezek a gyógyszerek jók???Nem okoznak hozzászokást és mellékhatást??az állandó stressztől refluxom is lett,amire noacidot és ventert kaptam,ezek a gyógyszerek szedhetőek együtt???

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  kedves kérdező !

  Sok egymással összefüggő kérdést tesz fel, melyet leginkább az Önt kezelő orvos tudna megválaszolni. Nem ismerem Önt, nem tudom a betegségét így nem tudhatom hogy az egyébként hatásos gyógyszerek segíthetnek- e és milyen kölcsönhatások várhatók az egyéb betegségekkel. Forduljon bizalommal a kezelőjéhez.

  üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Keresni fogom doktornő!

  Keresni fogom doktornő!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Rendben.
  üdv Dr BÉ.

 • Tisztelt Dr. Bezzegh Éva! Már gyerekkorom óta fóbiám van a vérnyomásméréssel kapcsolatban, nem…

  Tisztelt Dr. Bezzegh Éva!
  Már gyerekkorom óta fóbiám van a vérnyomásméréssel kapcsolatban, nem tudom, hogy miért, csak azt tudom, hogy olyankor heves szívdobogásom van, a vérnyomásom is emelkedettebb. Próbáltam magam hozzászoktatni a dologhoz, hogy többször is mértem magamnak hátha elmúlik a fóbia, de nem sikerült. Azt szeretném kérdezni, hogy mi az oka hogy ez kialakult, és hogyan lehet megszüntetni a fóbiát?

  Köszönöm megtisztelő válaszát!
  Üdvözlettel: Novák Richárd

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Ez lehet szorongásos betegség tünete, ha szeretné megérteni vagy megszüntetni, kezdjen el pszichoterápiába járni.

  üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Kedves Doktornő! Cipralex 10mg(eszcitalopram)mennyi idő alatt kell hatnia szorongás,pánikbetegség,agora…

  Kedves Doktornő!
  Cipralex 10mg(eszcitalopram)mennyi idő alatt kell hatnia szorongás,pánikbetegség,agora fóbia ellen?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves kérdező !

  A Cipralex általában 2-3 hét szedés után hat.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő! Miért olyan jó a sporta szorongás,pánikbetegség ellen és melyek a legjobb…

  Tisztelt Doktornő!
  Miért olyan jó a sporta szorongás,pánikbetegség ellen és melyek a legjobb sportok ezek a betegségek ellen?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves kérdező !

  Az erőteljes, szívet is megdolgoztató rendszeres mozgás a test belső endorfin termelését fokozza, ami felelős a jó érzésért és a feszültséget is csökkenti.

  üdvözlettel dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő! Cipralex 20 mg tablettát szedek depresszióra. A sok savam miatt háziorvosom…

  Tisztelt Doktornő! Cipralex 20 mg tablettát szedek depresszióra. A sok savam miatt háziorvosom felírt egy Pantoprazole nevű gyógyszert. Szedhető a Cipralex és savcsökkentő egyszerre? Köszönöm válaszát!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves kérdező !

  Igen, de legyen köztük néhány óra szünet.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • kezdő pánik betegségre írták fel a yarocent és a frontint. de fáradékony vagyok tőlük. azért…

  kezdő pánik betegségre írták fel a yarocent és a frontint. de fáradékony vagyok tőlük. azért gondoltam ha a frontint csökkenteném,vagy kiváltanám valmi mással pl:valeriana-val, vagy citromfű teával. a yarocenből 15mg felét szedem este.köszönöm válaszát

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Úgy látom, szívesebben kommunikál velem, mint a kezelőjével... Bár nem tudhatom, vele milyen gyakran beszél. Ha enyhe mértékű a szorongás, és tőlem vár választ, vannak ötleteim a kiegészítő vagy helyettesítő kezelésre, keressen meg mail-ben vagy telefonon.

  üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Kedves Doktornő! 27 éves férfi vagyok 178cm 77kg sportos kigyúrt ,de úgy érzem magam mint egy…

  Kedves Doktornő!
  27 éves férfi vagyok 178cm 77kg sportos kigyúrt ,de úgy érzem magam mint egy 80 éves 2,5 évvel ezelőtt a jobb fejemnél furcsa nyomó égető,zsibbadó érzést éreztem ami az arcomat is érinti. Hol enyhül hol erősödik ,a jobb fülem csicseg a víztől fül orvosoknál voltam senki nem talált semmi rendellenességet voltam fül CT-n,neurológusnál,koponya CT, labor,reumatológus,EKG,röntgen,minden negatív.Egyik percben úgy letompulok, hogy szinte semmit nem tudok csinálni másik percben pedig futok 10 km-t és 90 kg-val súlyzózok.Egy napon belül többször változnak a tünetek az állkapcsom mozgatásánál is érzem, hogy a fülemnél valami nincs rendben de a CT nem ezt mutatta, novemberben a fülész orvos észrevette hogy a dobhártyám ki van szakadva azt hittem hogy végre megvan a problémám aztán később már begyógyult, de a tüneteim most is megvannak.

  Régebben is voltak pánikbetegségre utaló tüneteim a szívemet éreztem hogy nem úgy ver ahogy kéne,majd voltam szívultrahangon és EKG tömbkellegén és mondták hogy teljesen egészséges, a vérnyomásom 120⁄80

  Még van egy sor tünetem amik időközönként előjönnek majd elmúlnak és jön egy másik,már nagyon ki vagyok idegileg lehet,hogy már ez is előidéz bennem dolgokat.
  Most akupunktúrás kezelésre járok,de ez sem segít. Márc.03 neurológushoz visszaküldött a fülész

  Szeretném már magam úgy érezni ahogy a a leleteim mutatják.

  Kérem segítsen mi lehet a bajom?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Vizsgálat, személyes találkozás, az előzmények és a leletek pontos ismerete nélkül sajnos nem tudom mi baja lehet, de könnyen elképzelhető hogy a tünetei jelentős része lelki hátterű testi tünet. Ha a neurológiai konzultáción túl lesz és komoly eltérést, magyarázatot nem talál a kolléga akkor keressen meg pszichiátert, személyesen.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktorno! 2-3 even keresztul sok kemeny megprobaltatason mentem keresztul folyamatosan…

  Tisztelt Doktorno!

  2-3 even keresztul sok kemeny megprobaltatason mentem keresztul folyamatosan es az egeszsegem is megromlott ezzel egy idoben vagy ennek hatasara. Huszoneves korom ellenere tobbek kozott cukorbetegseggel, magas vernyomassal es egyebekkel diagnosztizaltak. Kesobb jobban lettem lelkileg, de az egeszsegem tovabbra is rossz volt meg 1-2 evig, aztan fokozatosan allt helyre magatol, mara szinte minden eredmenyem elfogadhatova valt gyogyszerek nelkul. Valoban lehetseges lenne, hogy mindezek lelki terhek hatasara alakuljanak ki es utana elmuljanak, mikor rendezodik az ember sorsa? A cukorbetegseg⁄magas vernyomas idegeskedestol is kialakulhat? Nem vagyok benne biztos, hogy melyik az ok es melyik az okozat. A beteg test megbetegiti a lelket vagy a beteg lelek betegiti meg a testet. On mit gondol errol?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves kérdező !

  Amit Ön átélt, azt sokan megtapasztalták. Így van ahogy mondja, a testi betegségek okozhatnak szorongást, depressziót és a lelki betegségek, megterhelések, stresszre adott reakciók megnyilvánulhatnak szervi tünetekben vagy betegségekben. Gyakran nem ilyen nyilvánvaló a kapcsolat, az ok-okozati összefüggés, nem lehet tudni hogy mi volt előbb. Gyakran csak sok évi megfigyelés, vagy pszichoterápia során derül fény a kapcsolódásokra. Jó hír ha jól van, de tapasztalatai alapján ha valami miatt elveszítené a testi vagy lelki egyensúlyát, gondoljon arra, hogy az ember egy egész és ennek megfelelően kérjen segítséget.
  Sajnos néha az is előfordul, hogy a lelki terhek, megterhelések, veszteségek olyan nagyon vagy olyan soká rombolják az egészséget, hogy a kiváltó ok megszünte után sem múlik el a betegség és komoly testi lelki gyógyításra van szükség.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt doktornő! az előző kérdésemben nem írtam azt hogy a frontin szeretném csökkentenni,vagy…

  Tisztelt doktornő! az előző kérdésemben nem írtam azt hogy a frontin szeretném csökkentenni,vagy a valeriana relaxra kicserélni például a délit. etse meg még maradna a frontin és a yarocen amiből 15mg felét szedem

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  A konkrét és részletes gyógyszerelését a kezelőjével érdemes megbeszélni, aki Önt és a betegségét ismeri.

  üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő! 38 éves vagyok.Problémám néhány évvel ezelőtt kezdődött,pánikrohamokkal,szorongással,különböző…

  Tisztelt Doktornő!

  38 éves vagyok.Problémám néhány évvel ezelőtt kezdődött,pánikrohamokkal,szorongással,különböző testi tüneteket produkálva.Természetesen minden kivizsgáláson(nőgyógyászat,belgy.kardiológia stb.)átestem,minden leletem negatív lett.Pszichiáter és pszichológus is kezelt,egymástól függetlenül is ugyanazt a diagnózist állították fel és a kezelési módokban is ugyanazt javasolták.Mégis szinte betegesen félek a pszichotikus kórképektől.(skizofrénia)Gyakran van álomszerű érzésem,mintha nem én lennék,mintha minden idegen lenne,mi van ha nem is létezik és álmodom stb. (derealizáció,deperszonalizáció)de mindig tudatában vagyok,hogy a gondolataim irreálisak,mégis szorongást vált ki belőlem.Ezek lehetnek kényszergondolatok is?A családi életem teljesen rendezett,gyönyörű családom van,vannak terveim,minden feladatomat ellátom.Kérdésem az lenne,hogy ezek beleférnek-e a szorongás és pánik tüneteibe és lehetséges.e,hogy a derealizációt is már bebeszélem magamnak és erősítem az érzést azáltal,hogy állandóan magam figyelem és gyakran diagnosztizálom magam a netről?Tudatos figyelemeltereléssel,sporttal a gondolataimat teljesen el tudom terelni és ilyenkor a tünetek is rögtön csökkennek.Előre is köszönöm válaszát.Tisztelettel!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  kedves Kérdező !

  A derealizációs érzések és a megőrüléstől való félelem lehetnek szorongásos tünetek. Remélhetőleg nem múlt idő hogy pszichiáter és pszichológus kezeli...Valódi, emberi találkozásokon alapuló és nem netes terápiával kezelhető a betegsége.

  üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • kedves doktornő ! szertném kérdezni a frontin mellé és az eti yarocen melett szabad-e szedni…

  kedves doktornő ! szertném kérdezni a frontin mellé és az eti yarocen melett szabad-e szedni valeriana relax-ot?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Szabad, de minek?

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő !
  Kértem már tanácsot Öntől ezen az oldalon, gyors és korrekt válaszát megköszönöm ezúton is.
  Cymbaltát szedek 3,5 hete eredménytelenül (felmerült panaszaim nem pszichés eredete) ezért orvossal megbeszélve abba szeretném hagyni. 60mg-os dózisban szedtem, 4 napja… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Hát nehéz innen megítélni hogy a gyors vagy lassú elhagyás okoz-e majd panaszokat. Ha még 10 napig másnaponta beveszi, az elég lassú elhagyásnak minősül, aztán… Még több

 • Tisztelt Főorvosnő! 42 éves nő vagyok. Generalizált szorongással és pánikzavarral küzdöm. 15…

  Tisztelt Főorvosnő!
  42 éves nő vagyok. Generalizált szorongással és pánikzavarral küzdöm. 15 éve járok pszichiáterhez, az utóbbi fél évben pszichoterápiára is. Sajnos az eddig szedett ssri-k és snri-k mind olyan mellékhatásokkal jártak, hogy le kellett állítani. Eddig összesen 9 félét szedtem, amikorra túl vagyok a kezdeti mellékhatásokon, \\"sikerül\\" olyan tüneteket produkálnom, ami miatt nem szedhetem tovább. (a betegtájékoztatót el sem olvasom, nehogy bebeszéljem magamnak.) Nagyon érzékeny a központi idegrendszerem, csak Xanaxot tudok szedni. A pszichiáterem szerint muszáj lenne ssri-t szednem, az snri-t nem javasolja. Szerinte a Xanax és a pszichoterápia nem lesz elég a pánikok és a szorongás kezelésére, de nagyon belefáradtam abba, hogy elkezdem, ha végre valamelyik beválik (pl Olwexya), a vérnyomásom ugrik ki, (110⁄70 volt általában, mostanra 4 hónap Olwexya szedés után 150⁄105), és lejönni is nehéz ezekről. Most is táppénzen vagyok a \\"lejövetel\\" mellékhatásai miatt. Ön szerint muszáj mindenképpen antidepresszánst szednem?
  Válaszát előre is köszönöm!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Köszönöm hogy sikerült rövidebben feltenni a kérdését. A probléma rövid tömör összefoglalása nemcsak annak segít, aki hallgatja, hanem annak is aki elszenvedi...
  Sajnos az a helyzet, hogy háromszor ilyen hosszú levél sem pótol egy személyes félórás találkozást a megfelelő szakemberrel... Az is érthető, hogy egy páciens, főleg ha nem javul az állapota, más szakember véleményére is kíváncsi, de akkor, ha komolyan érdekli egy másik vélemény, személyes találkozást kellene megszervezni. Látom hogy Önnél hosszú az az idő amióta beteg és amióta pszichiáterekkel találkozik. Kár hogy csak fél év ebből az, amikor pszichoterápiás kezelést is kap. Szerintem vannak olyan esetek, amikor egy enyhe nyugtató, pl a Xanax ⁄átmenetileg⁄ vagy egy gyógynövény és a pszichoterápia meg tud valakit gyógyítani, de hogy Önnél mi a helyzet, ezt tényleg csak személyes találkozás és esetének nyomon követése alapján lehetne kideríteni.

  üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő!Sok helyen hallottam hogy az antidepresszánsok mint pl az SSRI-k az első 1-2…

  Tisztelt Doktornő!Sok helyen hallottam hogy az antidepresszánsok mint pl az SSRI-k az első 1-2 hétben először fokozzák a szorongást,és a pánikos tüneteket,és csak azután fejtik ki hatásukat?Mi lehet ennek a magyarázata röviden?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Az alacsony szerotonin szint miatt arra érzékenyek a receptorok , ha megemelkedik a szint a gyógyszer hatására az eleinte fokozhatja a szorongást, aztán megszokják a receptorok és jöhet a terápiás jó hatás.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő ! 25 éves két gyermekes családanya vagyok. Szeretem a gyermekimet mindennél…

  Tisztelt Doktornő !

  25 éves két gyermekes családanya vagyok. Szeretem a gyermekimet mindennél jobban de sajnos a dühömet nehezen tudom vissza folytani próbálok elszámolni akármeddig mielőtt kiabálnék, vagy nem kellő képpen beszélnék de éhszerűen remegek az idegtől nem tudom hol rontottam el nem tudom miért teszem ezt velük mindennél fontosabbak nekem kérem segítsen rájönni mit tehetnék a düh kirohanásim ellen. Egy kétségbeesett anya

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves kérdező !

  Saját dühe kontrollálása és gyermekei egészsége érdekében javaslom hogy mielőbb forduljon pszichiáterhez személyesen is.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő,

  Van egy kollégám, aki tegnap a munkahelyen meglehetősen fura tüneteket produkált. Gyakorlatilag üveges szemmel bámult maga elé és kérdésekre nem vagy alig tudott válaszolni, főleg arra hogy hogy érzi magát, nincs-e rosszul. Nem engedtük autóba ülni,
  bkv-val… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  kedves Kérdező !

  Látatlanban, csak a leírás alapján úgy gondolom hogy leghelyesebb lenne ha a beteget a háziorvosához kísérnék, vagy belgyógyászhoz, aki a szervi betegségek irányába… Még több

 • Tisztelt Doktornő! A depresszió kezelése érdekelne a kombinált terápia esetén (antidepresszáns…

  Tisztelt Doktornő! A depresszió kezelése érdekelne a kombinált terápia esetén (antidepresszáns és pszichológus). Kihez forduljak előbb? Pszichiáterhez, majd mikor már hat a gyógyszer akkor pszichológushoz? Vagy első a pszichológus? Sajnos pszichoterápiában jártas pszichiáter nincs a környéken. Csak pszichiáter, és klinikai szakpszichológus. Kihez forduljak először? Köszönöm válaszát!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Javaslom hogy előbb pszichiáterhez forduljon, aki a pontos diagnózis felállítása után szükség és igény esetén elküldi pszichológus-pszichoterapeutához is.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő!
  5 hónapja ismerem a baràtom..Ő 50 éves én 37 leszek. Intelligens,színhàzba jàró ember.Itt élek vele Ausztriàban. De picit fura viselkedésre lettem figyelmes nàla. Esténként amikor leültünk a tévé elé a kanapén feküdtünk egymàs mellett és egy pléddel betakaróztunk, mindig… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Jó kérdés, hogy mi tekinthető normálisnak, mi nem. Itt inkább másik " rendszerben" lehet zavaró amit a barátja csinál, akár berögzült szokásból, hogy… Még több

 • Tisztelt Főorvosnő! 42 éves nő vagyok, gyerekkori emlékeim 14 éves koromig egyáltalán nincsenek.…

  Tisztelt Főorvosnő!
  42 éves nő vagyok, gyerekkori emlékeim 14 éves koromig egyáltalán nincsenek. Generalizált szorongással és pánikkal, fóbiával kezelnek körülbelül 15 éve.
  Pszichoterápiát fél éve kezdtem el.
  Magánéletem rendezett, családom támogató légkört nyújt. Szellemi foglalkozású vagyok, sokszor kell szerepelnem több ember előtt-ez sosem okozott gondot, a munkahelyem is meglehetősen biztos. Szóval akár minden rendben is lehetne, DE:
  A gond az, hogy elég sok (kb 8-10-féle) antidepresszánst próbáltak ki rajtam, de összesen kettő volt az, amely hatott: A Floxet az egyik, viszont ettől 3 hónap alatt 15 kg-ot híztam, ami az egy éves kezelés végén lement, addig viszont úgy néztem ki, mint a Michlein figura, a másik, a 4 hónapja kapott Olwexya (150 mg), amitől a mellékhatások elmúltával remekül éreztem magam, pánikrohamaim megszűntek, szorongásom is jelentősen csökkent, hatására inkább fogytam kicsit, libidóm is rendben volt, (az első 4 hétben anorgasmiám volt, de ez elmúlt), viszont egy rutinvizsgálat során kiderült, hogy a vérnyomásom, ami alapvetően 110⁄70, néha 120⁄80 volt volt világ életemben, 150⁄100-ra emelkedett. ( a diasztolés érték folyamatosan magas, (95-105 között, a szisztolés értéknél a maximum volt a 150).
  A Rivotrilt eddig kétszer próbáltam-pszichiáteri javaslatra szedni, mindkétszer rosszul lettem, a tüneteimet felerősítette.
  Xanax 0.5 retardot szedek még napi 2X.
  Az orvosom a Tritticot próbálta bevezetni 3 nappal ezelőtt, úgy, hogy a vérnyomási értékek miatt azonnal hagyjam abba az Olwexyát. A Trittocot kis adaggal javasolta kezdeni, mert rendkívül érzékeny vagyok mindenféle központi idegrendszerre ható gyógyszerre.
  Azóta rémálmaim vannak, de ami még rosszabb, munkaképtelen lettem, mert olyan erős forgó jellegű szédülést tapasztalok, hogy nekimegyek a tárgyaknak, homályosan látok, ha egy picit is megmozdítom a fejem borzasztóan szédülök. Tulajdonképpen csak a mozdulatlan fekvés okoz némi megnyugvást. Ilyen tüneteket még nem tapasztaltam.
  A pszichiáteremet felhívtam, ő azt mondta, azonnal hagyjam abba (a vérnyomásom az utóbbi pár napban 130⁄100 és 88⁄66 között ingadozik- napszaktól függetlenül)
  Az Olwexyát 75, majd 150 mg-t cca. 4 hónapig, a Trittico 50 mg-ost 3 estén át vettem be, tegnap már nem, mégis, nagyon rosszul vagyok.
  A pszichiáterem szerint mindenképp indokolt a ssri, az snri-t már semmiképp sem javasolja, de nekem nagyon rossz, hogy kb 2-4 hét, amíg a mellékhatásokkal küzdök egy új gyógyszernél, aztán meg a lejövetel nehéz. A betegtájékoztatót el sem olvasom, a magas vérnyomásról sem tudnék, ha nem éppen egy üzemorvosi vizsgálaton mondják. (nem éreztem semmilyen tünetét)
  Sem fogyni, sem hízni nem szeretnék, a legtöbb ssri anorgasmiát okozott, vagy émelyegtem tőlük. Amikorra leküzdöttem a "mellékhatásokat" 2-4 hét sajnos mindegyiknél jelentkezett olyan tünet, amikor a pszichiáter azt mondta, hogy azonnal le kell állni.
  A Valdoxan nem okozott semmilyen mellékhatást, igaz, a hatása is minimális (ha van egyáltalán)
  Kérdésem:
  Nagyon szeretnék meggyógyulni a pánikból és szorongásból, 2 hetente járok privát pszichoterápiára pszichiáterhez (aki a gyógyszerezésemet is beállítja).
  Muszáj még ki tudja hányféle antidepresszánst kipróbálnom? Xanax, Valdoxan maradt.
  Jelenleg a forgó jellegű szédülés miatt nem tudok dolgozni. Mennyi idő alatt ürül ki a szervezetemből az Olwexya és a Trittico?
  A 15 éves kezelésem alatt eddig 3 pszichiáter kezelt, a második-akihez 10 évig jártam, azt mondta, semmilyen antidepit nem mer felírni, olyan hevesen reagálok.
  Okozhatja ezt az erős szédülést az Olwexya abbahagyása és másnap a Trittico elkezdése? Kb. meddig tarthat ez a rossz állapot? Fontos lenni dolgozni mennem, autóba nem merek beülni, gyalog pedig örülök, ha a fürdőszobáig ki tudok menni anélkül, hogy nekimennék a falnak.
  Válaszát előre is köszönöm!
  Adrienn

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  kedves Kérdező !

  Szívesen válaszolok a kérdésére. Kérem, hogy a lapom tetején leírt kérésemnek megfelelően foglalja össze legtöbb 10-12 sorban a kérdéseit és küldje el újra.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva