A betegek kérdései (4572)

  • Tisztelt Doktor Úr! A barátnőm 20 éves és pajzsmirigy-alulműködésben szenved. Fáradékonyabb…

    Tisztelt Doktor Úr!

    A barátnőm 20 éves és pajzsmirigy-alulműködésben szenved. Fáradékonyabb kissé, és ingerlékenyebb is időszakosan. De alapjában sok észrevehető tünete nincs, a feje hol ritkán, hol gyakrabban fáj.
    Én csináltam neki ilyen neurológiai vizsgálatot, hogy nézze az ujjam és kövesse a szemével, aztán álljon becsukott szemmel nyújtsa ki a kezét és érintse meg az orra hegyét a mutató ujjával... szóval nekem is volt már ilyen voltam neurológusnál, és érdekelnek ezek a dolgok... lényegében annyit találtam nála mint laikus, de hozzáértő, hogy a vakjárása nem egyenletes, mintha orra akarna esni ilyenkor vagy eldőlni és nem egyenes megy. Az egyebek jók nála, egyensúlya kicsit instabil egy lábon nem tud normálisan megállni. A kérdés az lenne, hogy mi okozhatja? Elvigyem igazi neurológushoz is, mert eddig oda nem utalta a háziorvos egyelőre a pajzsmirigyre kezelik, de volt már egyszer látászavara és ájulása is. Esetleg agyi folyamat is lehet a pajzsmirigye mellett? Nagyon aggódom miatta, szeretném ha jobban lenne, újabban elég sok a baja, és sok tervünk van, de krónikus az állapota, évek óta panaszkodik ezekre, csak engem még 1 éve ismer azóta járunk.

    Jani

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Endocrinológus rendszeresen vizsgálata szükséges. Ő majd eldönti, hogy szükség van-e neurológusra.

  • Kényszergondolataim vannak,20 éve.Az agyam éber állapotban egy pillanatra sem kapcsol ki,gondolataim…

    Kényszergondolataim vannak,20 éve.Az agyam éber állapotban egy pillanatra sem kapcsol ki,gondolataim fel vannak hangosodva,amelyek között van nagyon kínzó is.Tudatom tiszta,így nagyon nehezen élem meg a mindennapokat.Gyógyszeres kezelések nem voltak eredményesek,emellett rengeteg mellékhatásai vannak.Egyetlen célom van az ÉLETEMBEN,Meggyógyulni!!!!!!!!!!!!!!!Várom válaszát,előre is köszönöm.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Sajnos nem az én szakterületem.

  • Tisztelt Doktor Úr! 37 éves vagyok , hónapok óta küszködök derék fájással ,és láb zsibbadással…

    Tisztelt Doktor Úr!

    37 éves vagyok , hónapok óta küszködök derék fájással ,és láb zsibbadással
    Most voltam MR vizsgálaton de orvoshoz csak 2 hét múlva tudok vissza menni. Ezért szeretném ha lefordítaná nekem ,hogy mit is jelent a leletem ,és muszáj-e műteni. Fizikai munkát végzek, emelek és raklapokat húzgálok. Egyedül nevelem a fiaimat így szeretném tudni maradhatok -e ebben a munka körben.

    Lelet: Lumbalis gerinc MR vizsgálata: natív

    Lordosis íve fokozott, fokozott háti kyphosis látható. A záróelemek finoman egyenletlenek. Az V.-ös csigolya néhány milliméteres Retrolisthesise látható, az alatta lévő résben a discus jelszegény, dorsalisan elkeskenyedett. Bal oldalon 19 mm-es szélességű a középvonalban is megfigyelhető 7,5 mm AP átmérőjű descendáló típusú hernia látható, mely a bal oldali S.1. gyök eredését comprimálja, dislocálja.
    A IV.-es résben a discus jelszegény, mérsékelt körkörös előboltosulása látható.
    A conus az L. I. rés magasságában látható.

    Vélemény: Kiszakadt sérv az L. V. résben bal oldalon
    Protrusio disci L. IV.

    Válaszát előre is köszönöm!

    Tisztelettel: Szekeres Krisztina

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Ennyi információból nem látok okot műtétre.

  • Nemes Piroska vagyok,és 2012 március 17-én súlyosan bántalmaztak, a fejemet ököllel többször…

    Nemes Piroska vagyok,és 2012 március 17-én súlyosan bántalmaztak, a fejemet ököllel többször ütötték,és azóta szédülök,és vannak időszakok,mikor nem tudok koncentrálni,hogy merre menjek haza,elfelejtem.MRI-és CT vizsgálat volt,kérem a Dr Székely György Főorvos urat,hogy sűrgősen a 06⁄30 338 51 82 számon hívjon fel,mikor is tudna fogadni.Ezen e.mailt a párom Dr Virág József küldte el Önnek Tisztelettel

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Szívesen fogadom, jelentkezzen be a 30-349-9208 telefonon munkanapon, 8-14 h között.

  • Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem lenne Önhöz,melyre reményeim szerint Ön tudja a választ.A problémám…

    Tisztelt Doktor Úr!

    Kérdésem lenne Önhöz,melyre reményeim szerint Ön tudja a választ.A problémám a következő, tavalyi évben megállapítottak nálam egy Splasticus palaplegia(vagy paraplegia,így hirtelen nem tudom,bocsánatot kérek) nevezetű betegséget,amiről nem tudom,hogy pontosan micsoda,nem kaptam rá se gyógyszert se egyéb kezelést és pár héttel ezelőtt Discus Hernia-val(ha jól tudom ez a porckorongsérv neve latinul) lettem tovább küldve gerinc röntgenre és tudom,hogy mind a kettő külön-külön is műthetőek,de az lenne a kérdésem kedves doktor úr,hogy így együtt is műthetőek-e vagy valami más lehet a nekem kellő megoldás?

    Tisztelettel.:Gallits Gábor Csaba(Buka).

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    A spastikus paraplegia nem betegség, hanem tünet. Az a betegség, ami miatt kialakult.

  • Jó napot kívánok! 2 éve normal pressure hydrocephalus miatt operált Szegeden Barzó Pál Professzor.…

    Jó napot kívánok!

    2 éve normal pressure hydrocephalus miatt operált Szegeden Barzó Pál Professzor.
    Egy lukat csinált a 3. agykamrámba.
    A műtét előtt a szemfenekemen egy kis papillaödéma jelent meg, ezért operáltak meg akkor és lassult volt a szellemi teljesítésem, hányinger is jelentkezett.

    Azóta ez az állapot megszűnt a műtét óta lényegesen javult a memóriám és eltűnt a szemfenekemről az az ödéma.

    Tegnap kontroll koponya MR-en voltam, ahova a neurológusom küldött, ahol ezt írták kérem értelmezze nekem a leletet:

    [A középvonal nem discolalt. Az extracerebralis liqortér normál tág és normál helyzetű. A belső liqorterek főként az oldalkamrák mérsékelten, szemmetrikusan tágultak. A kamrák körül liquorátivódás nem látszik. A Corpus Callossum egyenletesen kissé keskenyebb, a jobb oldalon enyhe hippocampus atrophia látszik. Az ereken kóros eltérés nem látható és intracranialis hypertensio nem észlelhető.
    Vélemény: normal pressure hydrocephalus, az előzményi felvételekhez hasonlítva mérséklődött a kamratágulat kissé.]

    Az állapotom teljesen jó, de ritkán ha kevés folyadékot iszok, úgy érzem, hogy túl alacsony a nyomás a fejemben és nehéznek érzem. Olyankor ásítozom is, de ez azóta is fenn áll.

    Elképzelhető, hogy túl alacsony lenne a nyomás a fejemben és azért ásítozom olyankor? Menjek vissza szegedre?

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Szerintem rendben van.

  • Hogy érti, hogy a komoly fizikai teljesítés nem javasolt? Ezek szerint nem emelhetek súlyokat…

    Hogy érti, hogy a komoly fizikai teljesítés nem javasolt? Ezek szerint nem emelhetek súlyokat vagy egy bizonyos határon belül szabad azon kívül már nem javasolt? Kérem ha tud írjon részletesebben mert így nem tudom eldönteni, hogy most miként tegyem ezt. Azóta egy asztalt is félek emelni mióta Ön nem javasolja.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    15 kg-nál nagyobb terhek emelése nem javasolt. Fekvenyomás megengedett.

  • üdvözlöm! márciusban mutatott az mr vizsg. részben kiszakadt nagy porckorongsérvet,a kozervativ…

    üdvözlöm!
    márciusban mutatott az mr vizsg. részben kiszakadt nagy porckorongsérvet,a kozervativ kezelésektől megszüntek a zsibbadások,az idegsebész sem javasolt műtétet,a munkámat jól ellátom igaz fizikai munkát kevésbé végzek, de egy másik munka jobban érdekel ahol fizikai munka is van,javasol e ilyen munkát vagy rosszabodhat e a sérv a fizikai munkátol



    a csontkovácsolás javithat e rajt,mert többfelöl hallani a csontkovácsvács kezelésről ami nagy javulást igér(ezt beteg is mondta)


    köszönettel zsolt

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    A csontkovácsolás csak az izületi bajokat tudja orvosolni a gerinc esetén, a porckorongsérv okozta fájdalmat nem. Általában nem javaslunk fizikai munkát.

  • Tisztelt doktorúr! Kiszakadt és 1.5cm-t lecsúszott gerincsérvem van az l4-5 csigolya közt. bal…

    Tisztelt doktorúr!
    Kiszakadt és 1.5cm-t lecsúszott gerincsérvem van az l4-5 csigolya közt.
    bal lábam külső fele szokott zsibbadni. Kérdésem az lenne ,hogy térdtől lefele nagyon erősen fáj a lábam majdnem a bokámig hátsó fele, okozhatja ezt a fájdalmat a gerincsérv

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Okozhatja. Látni kellene a képeket.

  • Tisztelt Doktor Úr ! 38 éves nő vagyok. Többször volt arcüregműtétem.Majd 9 éve szenvedek…

    Tisztelt Doktor Úr !

    38 éves nő vagyok. Többször volt arcüregműtétem.Majd 9 éve szenvedek arcfájfdalommal,Trigeminus Neuralgiával.A leleteim alapján V1 és 2 kilépése nyomásérzékeny,ill a V2 területében paraesthesia található.Vol már Fess műtét,lidokainos roncsolás,Janetta műtét,gammasugár műtét.Mindezek eredmény nélküliek.Sajnos a fájdalmaim élesek,hasítóak.Szinte szüntelenek.Minden gyógyszert amit erre javasolni lehetett már használtam.A fájdalom klinikán is jártam Budapesten,sikertelenül.Akupunktúrás kezeléssel is próbálkoztam,szintén eredmény nélkül. Kérdésem az lenne önhöz,hogy ön szerint van-e erre egyáltalán orvosi szempontból gyógymód ? Azon töprengek ,hogy lehet ,hogy nekem ez nem is arcidegzsába,hanem arcüregműtét utáni szövődmény,mert legelőször arcüreggyulladással és polippal műtöttek.Emlékezetem szerint utána kezdett el ennyire fájni az arcom. Olvastam,hogy szoktak még olyan beavatkozást végezni,hogy elvágják a fájdalmat okozó ideget.Ez az én esetemben mit okozna ? (arcterület érzéketlensége vagy szájfélreállást is ? )Volt e már ilyen esete ?. Válaszát előre is köszönöm !.Tovább szép napot Anetta!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Elvileg lehetséges, bár ha a gammakés kezelés nem járt sikerrel, akkor a gyöki átmentszéstől sem várható eredmény.

  • Tisztelt Doktor Úr! Február 1.-én műtöttek discus herniával L IV jobb oldalt. Műtétet követően…

    Tisztelt Doktor Úr!
    Február 1.-én műtöttek discus herniával L IV jobb oldalt. Műtétet követően 3 héttel 600 km.-t utaztam a munkahelyem miatt ( Budapesti Füv Bizottság elé). Azóta a műtét elötti fájdalom visszatért, jobb és bal oldali comb külső részén csík szerű fájdalmat érzek bokáig terjedőleg. Készült MR felvétel,amit Önnek leírok.
    A nyaki lordosis megtartott,a szakaszon mérsékelt discopathia jelei láthatóak.
    C6-7 magasságban mérsékelt középvonali széles alapú protruio azonosítható,mely a mellső liquorteret szűkiti,a myelont nem éri el. Ugyanez magasságban baloldali foraminalis protrusio is látható,mely a forament szűkiti.Th 3-4 magasságban középvonali extrusio azonosítható,mely a myelonon mérsékelt benyomatot okoz. A myelon lefutása,vastagsága és jelintezitása szabályos.L3-4 rés beszűkült,a korong körkörösen szétterül,rajta mérsékelt baloldali foraminalis protrusio azonosítható,mely a forament szűkiti,de nem tölti ki. Ugyanezen magasságban a korong intervertebralis herniatio is megfigyelhető az L4 csigolya felső zárólemezén keresztül,környezetében a T2 súlyozott képeken magas,T1 súlyozottakon alacsony jelintenzitású terület degeneratív eredetű gyulladásra, ödémára jellegzetes, kontrasztanyagot felveszi.L4-5 korong körkörösen szétterül,a forameneketb kissé szűkiti, azomban a korongon körülírt kiboltosulás nem azonosítható.L5-S1 magasságban kis középvonali protrusio a durazsákon benyomatot nem okoz. Protrusio centralis C6-7 Protrusio foraminalis C6-7 L.S. Extrusio centralis Th 3-4 Spondylarthrosis cervicalis Protrusioforaminalis L3-4 L. S. Az L4 csigolyatestbea a felső zárólemezen keresztül intervertebralis herniatio figyelhető meg ödémával Protrusio centralis L5-S1 Spondylarthrosis lumbalis. Kérdésem az lenne,hogy el fog e múlni ez a fájdalom és be tudom e egyszer magamnak kötni a cipőfűzőmet. Köszönettel válaszát várva egy 38 éves fiatalember.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Az operáló orvossal beszélje meg, ő tud mindent az Ön betegségéről.

  • Tisztelt főorvosúr! Férjem, Június eleje óta fáj a feje a bal oldal halánték irányában. Elment…

    Tisztelt főorvosúr!

    Férjem, Június eleje óta fáj a feje a bal oldal halánték irányában. Elment orvoshoz, elküldték ct vizsgálatra. Eredménye 1 hete érkezett meg, melyben ez áll.
    Koponya ct vizsgálat.
    Nativ módon végeztük a vizsgálatot.
    A középvonal megtartott. A külső és belső lipuorterek tágassága szabályos. Bal oldalon nucleus lentiformis alatt két kb. 4-5 milliméteres, kissé szabálytalan alakú, körülírt hypodenzitás különíthető el. Egyéb gócos denzitáseltérés az agyállományban nem azonosítható.
    vélemény:
    Egyértelmű kóros eltérés a vizsgálattal nem mutatható ki.
    Bal oldalon a nucleus lentiformis alatt leírt képletek sublenticularis cysták lehetnek.
    Pontosabb megîtélésre mr vizsgálat jöhet szóba.
    Kérdésem az lenne, hogy mi lehet a baj.
    Veszélyes lehet ezek a cysták? Mire kell vigyáznia? Az mr vizsgálatot 2012.10.03-ra írtak időpontot.
    Előre is köszönöm
    Tóthné Anita

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Veleszületett cysták lehetnek, bajt nem okoznak.

  • jionapot kivanok kerdesem szeken ulve elaludtam felebredekor zsibbat volt a labam kesobb masnap…

    jionapot kivanok kerdesem szeken ulve elaludtam felebredekor zsibbat volt a labam kesobb masnap meg mindig zsbbad a talpan mit tegyek .munkabol nem akarok hianyizni .koszonom ha valaszol

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Ha minden rendben mozog, csak zsibbadása van, várjon.

  • Tisztelt Főorvos Úr! 31 éves nő vagyok 8 hónapja nem tudom fordítani bal oldalra a nyakamat,…

    Tisztelt Főorvos Úr!

    31 éves nő vagyok 8 hónapja nem tudom fordítani bal oldalra a nyakamat, ez évente előfordul de kezelések hatására meggyógyult. A Botox injekció sem segít. Mri eredmény: discopathia c 4-5 et 5-6, protrusio centralis th 5-6, spondylarthrosis et scolosis cervico-thorcalis
    betegségeim:
    spond.cerv.et.lumb, subdurale haemmatoma, contusio cerebri, torticillis spactica,

    Tudna e javasolni valami megoldást?

    Erika

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Ennyiből nem.

  • Üdv! 21 éves férfi vagyok és van egy rendellenességem ha annak nevezhető. Agykamra-tágulatot…

    Üdv!

    21 éves férfi vagyok és van egy rendellenességem ha annak nevezhető. Agykamra-tágulatot találtak nálam 8 éve és söntöt ültettek be, amit 15 évesen el is távolítottak a fejemből. Azután lukat fúrtak a fejembe, hogyx elfolyhasson az agylém. 17 éves koromban parciális epilepsziát találtak eg-vel. Eszméletvesztésem sosem volt ennek ellenére. A kérdésem igazából az, hogy szabad-e kondiznom, testépítenem ezen műtétek és betegségek ellenére? Kepprát szedem az epilepsziára és javarészt kisebb rohamoktól eltekeintve jól vagyok. 2 éve edzem szakaszosan, de komolyabban szeretnék kondizni, mert kezdek hízni nagyon és nem akarok elhízni. Itthon 15 kilós súllyal edzek bicepszre.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Komoly fizikai teljesítmény nem javasolt.

  • TISZTELT FŐORVOS ÚR!! EGY KÉRDÉSSEL SZERETNÉK FORDULNI ÖNHÖZ. NEVEM OLÁH…

    TISZTELT FŐORVOS ÚR!!
    EGY KÉRDÉSSEL SZERETNÉK FORDULNI ÖNHÖZ. NEVEM OLÁH ZOLTÁN
    EGY NAGYON RÉGI BARÁTOM HOLNAP LESZ 1 HETE, HOGY ELESETT. MIND KETTEN IDŐSEK OTTHONÁBAN ÉLÜNK. KÜLSŐVATON VESZPRÉM MEGYÉBEN. ÉN UGYANIS NEM LÁTTAM A TÖRTÉNTEKET, DE A MENTŐ ELVITTE ŐT A PÁPAI KÓRHÁZBA. OTT MINDJÁRT CT VIZSGÁLATOT VÉGEZTEK A KOPONYA HÁTSÓ RÉSZÉN ÜTÖTTE MEG MAGÁT, MINT AHOGY EZT A NÖVÉREK MONDTÁK NEKEM MIKOR MEGKÉRDEZTEM TŐLÜK. A CT VIZSGÁLATON KOPONYA ALAPI TÖRÉST ÁLLAPÍTOTTAK MEG. HOLNAP LESZ 1 HETE, HOGY AZ INTEZÍV OSZÁLYON VAN, DE MÁMA NEM ENGEDTEK BE HOZZÁ AZT MONDTÁK HOGY KÓMÁBAN VAN. AZT ZERTNÉM ÖNTŐL KÉRDEZNI, HOGY MEGOPERÁLJÁK VAGY KEZELÉSEKET KAP, VAGY BEKÖVETKEZIK A HALÁL, MIVEL ENNI SEM TUD SEMMIT. MÉG MEGKÉRDEZNÉM ÖNT, HOGY VAN E REMÉNY A GYÓGYULÁSÁRA. HA VAN AKOR MILYEN TÜNETEK FOGNAK FENNMARADNI NÁLA. LEBÉNÚL VAGY EPILEPSZIÁS LESZ, VAGY NEM FOG TUDNI BESZÉLNI. HA HAZA HOZZÁK HA NETÁN FELÉPŰLNE, ÉN HOGYAN TUDOK RAJTA SEGÍTENI VAGY A NŐVÉREK. NAGYON SZERETNÉM, ÉS MEGKÖSZÖNNÉM A VÁLASZÁT.
    MARADOK TISZTELETTEL, ÉS ÜDVÖZLETTEL!!!
    OLÁH ZOLTÁN
    UI UGYANIS MINDKETTŐNKNEK NINCSEN HOZZÁNK TARTOZÓJA
    KÖSZÖNÖM TÜRELMÉT, ÉS MEGÉTÉSÉT MÉGEGYSZER
    OLÁH ZOLTÁN

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Sajnos ennyi adatból semmi mást nem lehet mondani, hogy igen súlyos sérülést szenvedhetett, a prognózis bizonytalan.

  • Tisztelt Doktor úr! Édesanyámmal kapcsolatban szeretnék kérdezni Öntől! Éjszaka többször zsibbadt…

    Tisztelt Doktor úr!

    Édesanyámmal kapcsolatban szeretnék kérdezni Öntől! Éjszaka többször zsibbadt a keze,fájt a nyaka,mely sugárzott a vállába. Elküldték MR vizsgálatra,melynek eredménye :
    C.V.,CVI.,CVII.,csigolyák dorsális megvastagodott peremei a canalis spinális felé boltosultak,azt szűkítik,a myelon többszörös modellatiot okoznak.a CVI-VII. csigolya közti discus a bal paramedián régióban, caudal felé terjedő herniát mutat,mely a mellső gyököt és a myelon ventrális konturját comprimálja.Vélemény: Spondylartthrosis dervicális.Polydiscopáthia cervicális
    Kérdésem az lenne, hogy ön szerint szükséges e műtét, Ha igen,milyen veszélyekkel jár?
    Válaszát előre is köszönöm!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Látni kellene a képeket, a leírás alapján valószínű javítható a panasz műtéttel.

  • T.Doktor úr. Februárba beütöttem a fejem,hátul volt egy kissebb vérömleny,4 napig voltam a…

    T.Doktor úr.
    Februárba beütöttem a fejem,hátul volt egy kissebb
    vérömleny,4 napig voltam a Merényi korházban,
    volt koponya ct, többször is ,míg teljesen el nem
    tünt a folt.
    A kérdésem,hogy a szaglás-ízlelés elvesztésére azt
    mondták,valószínüleg ideiglenes,meddig reménykedhetek,
    vagy van e valami ami segíthet benne?
    Köszönettel!
    Grimm Zoltán

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Felületes sérüléstől nem történik szaglás vesztés.

  • Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném megérdeklődni,hogy Ön szerint alkalmas lehetek-e kézi összeszerelő…

    Tisztelt Doktor Úr!

    Azt szeretném megérdeklődni,hogy Ön szerint alkalmas lehetek-e kézi összeszerelő munkára ha április végén volt T.I.A-m.
    Köszönöm előre is a válaszát!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Ha korrekt kivizsgálása volt, és különösebbet nem találtak, igen.

  • Tisztelt Főorvos Úr! Háziorvosnál jártam ma, mert nagyon rosszul lettem. Belgyógyászati…

    Tisztelt Főorvos Úr!

    Háziorvosnál jártam ma, mert nagyon rosszul lettem.

    Belgyógyászati státuszom:
    RR: 130⁄80
    Pulzus: 72
    Oxigénsat: 98%
    EKG is negatív lett, a vérkép normális koponya MR rendes nyomású hidrocephalus. erre 4x műtöttek korábban volt shunt is és végül agykamra lukasztás is ami megoldotta.

    A tünetekim: mindig kiváltja valami, többnyire éles és hangos zajok, pl. fékcsikorgás az utcán vagy az is ha valaki megérinti az oldalamat esetleg a gerincemet kezdi el csiklandozni vagy a nyakamat hátul. Arra azonnal rosszullétem lesz. Ez látászavarban, feketés-zöld foltos látással és erős légzéssel jár, sűrű nyállal és nagyokat szívok be hirtelen. Máskor az érzéseimben van furcsa, mintha másnak érezném azt, amit már éreztem vagy túl távolinak mintha egy másik életemben történt volna. Testi tünetem még a gyomromban lévő érzés amit érzek néha mintha bele markolnának. Eszméletemet ritkán zavartnak érzem, de nem vesztem el teljesen szerencsére és éjjel alvásban szabálytalan légzést észlelt a párom.

    A kérdésem az lenne, hogy ez mitől lehet? A háziorvosom beutalt a neurológushoz.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Székely György

    Keresse fel az operáló orvost.