A betegek kérdései (10632)

 • Tisztelt Doktor Nő, Sportsérüléssel-térdsérüléssel kapcsolatban szeretném a segítségét kérni. 24…

  Tisztelt Doktor Nő,

  Sportsérüléssel-térdsérüléssel kapcsolatban szeretném a segítségét kérni.
  24 éves srác vagyok. 2013 november végén teremfoci közben kiment a bal térdem. Megpróbálom röviden, pontosan leírni, hogy történt az eset. A bal lábammal lábfejjel toltam meg nagy sebességgel a labdát, de mivel tapadt a labda⁄padló⁄cipőm is, szinte „rátekeredtem” a labdára, aminek eredménye az lett, hogy a térdem oldalra erősen „kirugózott”, majd a földre zuhantam. (Szakadó, reccsenő hangot nem hallottunk a társakkal) A társak levittek a pályáról, a térdem hamar bedagadt, nagyon fájt, ráterhelni nem tudtam, több napig jegeltem. Orvoshoz akkor még nem mentem vele, mert napról napra jobb lett. Kb. 1-2 hét után rálépni is rá tudtam, de terhelni még nem. (Többször tapasztaltam, hogy kb. 1 órát sétáltam vele pl. városban, hamar elfáradt és egy-egy rossz lépésnél mintha „visszabicsaklana” a térdemnél, mára szerencsére már ez is megszűnt.)
  A problémám jelenleg, hogy a térdemmel nem tudok teljesen leguggolni, nem tudom a lábamat teljesen behajlítani, mert nagyon éles fájdalmat, erős nyomást kezdek el érezni az egész térdemben. Hogy még pontosabban szemléltessem, ha letérdelek, nem tudok a sarkamra ülni (kb. 80%-ig tudom hajlítani a bal lábamat), mert a bal térdemnél elkezd nagyonerősen feszíteni és nem tudom egy pontnál tovább behajlítani. Ha mégis továbbhajlítom (túlfeszítem) egy pillanatra, olyan erős fájdalom van a térd első hátsó részén kb. 5-10mp-ig, hogy volt, hogy még a hányinger is rám jött.
  Elmentem vele szakorvoshoz traumatológiára, megvizsgálta, legalább 8-10 helyen megnyomkodta, hajlítgatta, feszegette, és arra jutott, hogy nincs a térdemnek semmi baja, menjek el egy 10 alkalmas elektromos kezelésre. (Ami jelenleg folyamatban van) Megmondom őszintén - ugyan ő a képzett szakorvos - de nem gondolom, hogy ez teljesen helyrehozná, nem érzek különösebb javulást most, a kúra felénél. Sőt mi több, azóta hajlításkor (néha), mintha kattogni is elkezdett volna.
  Az pozitívum, hogy azóta már jobban tudom terhelni, térdvédővel, óvatosan már tudok vele sportolni, nem érzek fájdalmat a lépéseknél, mégis tartok tőle, nehogy oldalra újra kimenjen, vagy teljesen hajlítani kelljen, nehogy jobban rásérüljek.
  Doktor Nő, a leírtak alapján milyen diagnózist tudna felállítani, milyen tanácsot tudna nekem adni? Van-e valami komoly baj, menjek-e vissza szakorvoshoz, terhelhetem-e, sportolhatok-e? Bizakodva várom válaszát és tanácsait! Tisztelettel: Viktor

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Szerintem fel kellene keresnie egy sportsebészt, vagy térddel foglalkozó ortopéd szakorvost, mert szerintem meniscus, vagy szalag sérülése van, ezt mindenképpen tisztázni kellene.

 • Tisztelt Dr. Nő! Kb 6 hónapja tört el az V.-ös lábközépcsontom, dróttal rögzítették. Március…

  Tisztelt Dr. Nő!

  Kb 6 hónapja tört el az V.-ös lábközépcsontom, dróttal rögzítették. Március 1-én kezdődik a tavaszi futball szezon és nagyjából már 2 hónapja folyamatosan edzek a többiekkel. Erősebb nyomásra érzékeny a műtött pont a lábamon, de én ezt annak tudom be, hogy nem tetszik a lábamnak azaz idegen anyag.

  Az lenne a kérdésem hogy meccsterhelés alatt végig tudom e játszani a tavaszi szezont (15 meccs)??? Annak érdekében hogy ne hagyjak ki egy meccset se csak nyáron szeretném kivetetni..erről mi a véleménye?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Nem tudom, mennyire fogja tudni terhelni, főleg egy ilyen hosszú meccs sorozatban. A fémet nyugodtan nyáron is kivetetheti, bár minél hosszabb ideig marad bent, annál nehezebb kivenni.

 • Tisztelt Doktornő! Kislányom jövő héten (24-én) lesz 4 hónapos. 2 napja Pavlik kengyelt kapott,…

  Tisztelt Doktornő!

  Kislányom jövő héten (24-én) lesz 4 hónapos. 2 napja Pavlik kengyelt kapott, előre láthatólag legalább 1 hónapig lesz rajta.
  Elég nehezen viseli szegény, kézben nyugszik csak meg. Viszont én nem tudom egész nap kézben tartani, ezért arra gondoltam, hogy vennék egy hordozókendőt, és abban lenne rajtam amig ébren van.
  A doktornő véleménye szerint jó lenne ez a megoldás? Lehet a hordozókendőben kengyelestül?

  Köszönöm megtisztelő válaszát!

  Márti

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Nem kellene kézben tartani, mert épp azt a hatást nem fogja kifejteni a Pavlik kengyel, amire szolgál, és még kárt is okoz a baba csípőfejlődésében.

 • Tisztelt Főorvos Asszony! Ma egy nyaki rtg-en voltam. Vizsgálati eredmény: A nyaki lordosis…

  Tisztelt Főorvos Asszony!

  Ma egy nyaki rtg-en voltam.
  Vizsgálati eredmény:
  A nyaki lordosis kiegyenesített. Csigolyatestek magassága norm. Zárólemezek scleroticusak, egyenetlenek, peremszélek megnyúltak. Porcrések változó tágasságúak. Nyaki borda nincs. A kisízületekben arthrosis van.

  Szeretném tudni ez mit takar, mert már hónapok óta fáj a bal karom és a nyakam, valamit zsibbad a bal tenyerem.

  Köszönöm válaszát előre is.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Kopásos tünetek. Nyaki gerinc torna végzése javasolt.

 • Üdvözlöm!! Kérdésem az lenne, hogy van-e a monovisc injekciónál olcsóbb de ugyanolyan hatékony…

  Üdvözlöm!!

  Kérdésem az lenne, hogy van-e a monovisc injekciónál olcsóbb de ugyanolyan hatékony készítmény amit ajánlani tud?Javasolták a Hyalgant is

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Majdnem ugyanolyan árban vannak.

 • Doktor nő! A valaszát köszönöm .A Reumatologiára szükséges a beutaló? Vagy ortopédia területe…

  Doktor nő! A valaszát köszönöm .A Reumatologiára szükséges a beutaló? Vagy ortopédia területe ez?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Mindkettő beutalóköteles szakrendelés.

 • Kedves Doktornő! Az volna a kérdésem a térdemmel van gond, a röntgen eredményem a következő:…

  Kedves Doktornő!
  Az volna a kérdésem a térdemmel van gond, a röntgen eredményem a következő: A bal térdízületi rés medialisan jelentősen beszűkült, az eminentia intercondyloideak diszkréten kihegyezettek. A tibia medialis ízfelszíne kissé screloticus. Mit jelent pontosan ez? És mit kell tennem?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Kopásos tünetek. Gyógytorna, úszás javasolt.

 • Kedves Dr.Nő! Mar irtam Önnek bemasolom az elozo levelemet,es azt szeretnem meg kerdezni ,h erre…

  Kedves Dr.Nő! Mar irtam Önnek bemasolom az elozo levelemet,es azt szeretnem meg kerdezni ,h erre a panaszokra ha szednek proenzi ladyt az árt nekem,vagy használ?vagy milyen erős fájdalom csillapitit ajanlana ?


  2hónapja iszonyú fájdalom van lábamban. nem emlékszem, hogy rosszul léptem volna vagy hasonló. 
  a térdkalácsom körül, alul felül, minden 2hónapja állandóan be van dagadva. rá sem bírok állni. ki sem tudom nyujtaqni. mikor megfeszitem , vagyis probáálom megfesziteni ,keménynek érzem az izmomat a térdem felett.. voltam vele orvosnál de semmit sem cisnáltak csak gyogyszert kaptam rá Xiloxot és krémet, Dolobene gélt. de ez sem hatott. van hogy 1-2napig jó, de utána napokig nem tudok ráállni, és mozditani se tudom..és ez a térdem felett van többnyire a combonál. az lehetséges, hogy azért mert nincsen combizmom? (korábban volt egy műtétem ami miatt nem terhelhettem a lábam honapokig ) Előre is köszönöm a válaszát !

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Nagy valószínűséggel a combizma gyenge, azt kellene tornával erősíteni. Bármilyen porcpótló készítményt szedhet, emellett megpróbálhatja a kurkuma tartalmú táplálék kiegészítőt is.

 • Tisztelt doktornő! v. metatarsus törésen van 4 hetes gipsz nélküli pihentetem keveset megyek…

  Tisztelt doktornő!

  v. metatarsus törésen van 4 hetes gipsz nélküli pihentetem keveset megyek vele ahogyan mondták. Ha mozgatom oldalra a kislábujjamat belenyilal a fájdalom ez normális mert néha akaratlanul és úgy felszülnek meg az izmok, hogy megmozdítja. Mikor feg ez elmúlni? És ez normális?

  Köszönettel :Betti

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Még normálisak a panaszai. A csont gyógyulása 6 héttől 3 hónapig tarthat, de még utána is jelentkezhetnek egy ideig panaszok.

 • Tisztelt doktprnő! Hónapok óta megmagyarazhatatlan fájdalom van a bal lábamban. Tegnap elmentem…

  Tisztelt doktprnő! Hónapok óta megmagyarazhatatlan fájdalom van a bal lábamban. Tegnap elmentem röntgenre és ezt kaptam:"a csigolyák alaki csontszerkezeti eltérés nem látható.S.I. Segment részlegesen lumbalisAlt.
  Csipőizületi és az SI izületi rések megtartottak,izfelszinek simák. Combfejek alakja szabályos.
  Jobboldalt a csípőcsomt testében, az ízvápa felett 14mm-es átmérőjű , nem teljesen homogén finom nyulványokk rendelkező sclerosis van."
  Tulajdonképpen ez mit jelent? Köszönöm, Anna

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Leírás alapján kopásos tünetek, de vigye vissza a felvételt a kezelőorvosának.

 • Kedves Doktornő! 8 és fél éves kisfiam felkarjában pár hete fájdalommentes duzzanatot találtunk.…

  Kedves Doktornő!

  8 és fél éves kisfiam felkarjában pár hete fájdalommentes duzzanatot találtunk. Azóta túl vagyunk pár röntgenet, CT és MR vizsgálaton. A CT-n myelogen eredetűnek, az MR szerint Periostealis Chondrómának titulálták Lapos 4 cm-es. Ön szerint érdemes-e mielőbb eltávolítani vagy ráérünk várni és figyelni? Van-e esély arra, hogy nem nő tovább vagy esetleg felszívódik? Ha tünetmentes marad, akkor együtt is lehet vele élni vagy mindenképp műtét a megoldás. Előfordulhat-e rosszindulatú elfajulás? Kisfiamnak mindene a sport, kézilabdázik, focizik, nagyon félünk a műtéttől.
  Létezik erre valamilyen alternatív terápia, ami megmentheti a műtéttől? Ha mégis arra kerülne sor, mekkora a rizikója és mennyi ideig tart a felépülés?
  Válaszát előre is köszönöm: V. Judit

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Nem minden esetben kell műtét, mert csak bizonyos %-ban alakul át rosszindulatúvá, de annak az a jele, hogy gyorsan növekszik. Szerintem elég, ha megfigyelik, és ha hirtelen kezdene növekedni, akkor távolítják el.

 • Tisztelt Doktornő! 23 éves nő vagyok és olyan problémám van, hogy fél-3⁄4 éve óta iszonyatos…

  Tisztelt Doktornő!
  23 éves nő vagyok és olyan problémám van, hogy fél-3⁄4 éve óta iszonyatos fájdalommal jár az ülés, mégpedig azért, mert olyannyira fáj a farokcsontom, hogy néha elviselhetetlen. Bármennyire is pihentetem, odafigyelek a helyes ülésre nyomásra mindig fáj, ha pedig rosszul ülök le és felállok, azaz megszűnik a zsibbasztó nyomás olyan éles fájdalom nyilall belé, hogy szinte összecsuklok. Nem tudok fájdalom nélkül végigülni egy vonatutat, mozifilmet, pedig állandóan pozíciót váltok, fél oldalamra próbálok dőlni. Puha felületeken szenvedés ülni, keményen kicsit jobb, mert olyankor az ülőgumóimon van a súly.
  Az ülésen kívül a szexuális életben is gondot okoz, sajnos bizonyos esetekben és pózokban aktus közben ahogy a párom mozgás közben erősebben hozzámér elviselhetetlen, nyilalló végbél-és farokcsonti fájdalmat érzek.
  Korábban nem tapasztaltam ilyet, pedig a mostaninál sokkal inkább éltem ülő életmódot, ez már nem annyira jellemző. Nem volt szülésem, nem estem rá(ill egyszer igen kb 4 éve, de fájdalmaim csak max 3⁄4 éve vannak).
  A kérdésem az lenne, hogy mivel tudnám enyhíteni a fájdalmat, mivel tudnám enyhíteni a panaszaimat?
  Válaszát előre is köszönöm!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Sajnos ez az a terület, aminek a fájdalmát a legnehezebb csökkenteni. Célszerű arra figyelni, hogy egyenes tartásban üljön, hátracsúszva a széken, hogy ez a terület ne kerüljön nyomás alá. Meg lehet próbálkozni manuálterápiás kezeléssel.

 • Jó napot kívánok! Szeretném a tanácsát kérni, csontkinövés van a sarkamon, azaz sarkantyú. Szeptemberben…

  Jó napot kívánok! Szeretném a tanácsát kérni, csontkinövés van a sarkamon, azaz sarkantyú. Szeptemberben részt vettem 3 sugáron, már az első után jobbulást éreztem, és közben munkába jártam (álló munkám van, 8-12 órát állok naponta). Most, januárban újra sugárkezelést kaptam, ismét 3-szor, de ez alkalommal már itthon maradtam a kezelés után. Most két hete, hogy kaptam az utolsó sugarat, és még mindig nagyon fáj. Nem tudom, milyen kezelést⁄gyógymódot ajánlana, mielőbb szeretnék munkába állni. Válaszát előre is köszönöm!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Szilikonos sarokmagasító viselése javasolt. Várjon legalább 3 hónapot, mert ennyi kell, hogy hat-e a kezelés. Ha nem, akkor próbálja meg a lökéshullámterápiát.

 • joo estet kivanok..a baratom nemet orszagbaa dolgozik nagyon kemeny fizikai munkan..kimerultek…

  joo estet kivanok..a baratom nemet orszagbaa dolgozik nagyon kemeny fizikai munkan..kimerultek a kezei meg bogosodtak az ujai s nagyon fajtasa a bogokat az ujain..anyiraa h nem tudjaa jol bee hajlitani,nehezen tud fogni markolni..segitseget kerem..mit tudjon tenni??milyen gyogyszer esetleg kenocs alkalmas??mivel orvoshoz nem tud el menni..mi segitene neki valamilyen szinten a fajdalman??koszonom elore is a valaszat

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Bármilyen fájdalomcsillapító, vagy sportkrém használható, borogassa be éjszakára. De látatlanban ennél többet nem tudok mondani.

 • mivel lehet gyógyítani vagy megelehet gyógyítani?

  mivel lehet gyógyítani vagy megelehet gyógyítani?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Mit?

 • Kedves Doktornø! 21 eves lany vagyok. Par eve diaknoztizaktak nalam gerincferdulest. Mara…

  Kedves Doktornø!
  21 eves lany vagyok. Par eve diaknoztizaktak nalam gerincferdulest. Mara 50fokossa torzult. Gyerekvallalas miatt szeretnek mutetet de felek a gyogyulastol. Mit javasolna, mennyi a gyogyulasi ido? S penzben mire szamithatok? Sot hol lene ra lehetosegem? Koszonom.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Ne haragudjon, de hogyan hanyagolhatták el ennyire? Nem tudom, hol lakik, Pécsett, és Budapesten több helyen végeznek ilyen műtétet, de az ortopéd orvosától kellene segítséget kérnie. Az operáló orvosa fogja tudni megmondani, hogyan tovább, mert Ő tudja, milyen módsezrrel végzi a műtétet, utána hogyan és miként terhelhető.

 • Kedves Doktornő! Síbaleset következtében porctörés lett a térdemben, amit hétfőn artroszkóppal…

  Kedves Doktornő! Síbaleset következtében porctörés lett a térdemben, amit hétfőn artroszkóppal megműtöttek és keresztszalag szakadàsom is van, amit kb. 5 hét múlva műtenek. Részben ülő, részben sok sétával jàró (lépcsőzéssel is) munkàt végzek. Mennyi idő múlva dolgozhatok újra teljes terheléssel az első, illetve màsodik műtétet követően. A keresztszalag pótlás után lehet mozgatni a térdet, vagy fekvőgipszet kapok? Válaszàt előre is köszönöm.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Bocsáson meg, de ezekre a kérdésekre a kezelőorvosa fog tudni válaszolni. Mivel a "kibicnek semmi sem drága", én bármit mondhatok, de Ő fogja tudni, hogy mit, mikor, mennyit terhelhet. Ami biztos, nagyon sok gyógytornára lesz szüksége.

 • Tisztelt Doktornő! A térdpanaszaim miatt kerestem meg magát. A jobb térdem külső (ritkán…

  Tisztelt Doktornő!

  A térdpanaszaim miatt kerestem meg magát.
  A jobb térdem külső (ritkán külső és elülső) fele fájdogál, a fájdalom általában hosszabb séta, futás illetve guggolás után jelentkezik de valamikor meg az is elég neki ha nem úgy ülök ahogy ő szeretné. A másik gond már valamivel érdekesebb, egyszerűen nem tudom teljesen kinyújtani, majdnem egyenes de ha melléteszem az egészséges térdem akkor látszik, hogy 2-3 centi még hiányzik.
  Nagyjából 1,5 éve áll fent ez a probléma. Első alkalommal guggolás után történt a baj, ekkor iszonyatosan fájt behajlítani a térdem és még ennyire se tudtam kinyújtani mint most. Még akkor amikor történt a baj akkor voltam dokinál, volt röntgen azt mondta, hogy porclevállás illetve kopás nincs a szalagok épnek tűnnek csak egy kicsit nagyobb az ízületi rés a térdem külső részén. Azt mondta, hogy 2 hét pihenő, majd utána folyamatosan kezdjem el terhelni és hamar rendbejövök, de valahogy nem sikerült mert még most is fáj. Próbáltam szedni különféle ízületvédő készítményeket de mindhiába.
  Lehet még fontos információ ez is, így inkább leírom:
  biciklizésnél, hosszabb távon egy helyben állásnál és rövid ideig tartó nehéz tárgy cipelésénél nem jelentkezik a probléma, csak futásnál (amit már gyakorlatilag abbahagytam azóta) és hosszabb sétálásnál.
  22 éves vagyok, aktívan sportolok de ez a probléma rettentően megnehezíti a dolgomat és nem csak a sportban hanem a mindennapi életben.
  Válaszát előre is köszönöm!

  Gyuri

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Lehet, hogy a korábbi sérülés mellett az izületi tok becsípődött a csontok közé, és emiatt megvastagodott. Az is lehet, hogy a combizomzata gyengébb, mint a másik oldalon. És az is előfordulhat, hogy statikai oka van a panaszainak. (Ezek természetesen csak találgatások.) Próbálja meg a combizmát fokozatosan megerősíteni gyógytornával, és megpróbálható megfelelő lúdtalpbetét viselése, úszás is.

 • Tisztelt Főorvos Asszony! 25 éves fiú vagyok, korábban is tapasztaltam már, hogy nagyon sokszor…

  Tisztelt Főorvos Asszony!

  25 éves fiú vagyok, korábban is tapasztaltam már, hogy nagyon sokszor érzek izom-és izületi fájdalmat a testem különböző részein, főleg a nyakamnál, a trapézizmoknál és a vállamban. Voltam vele reumatológusnál is, de semmi különöset nem mondtak rá, csak hogy mozogjak többet és ha fáj szedjek gyógyszert.

  Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy viszont már mindenem fáj a felsőtestemen, nem csak a nyakam, vállam, hanem a derekam, a gerincem tájékán, a lapockámnál, csípőmnél és olyan érzésem van, mintha beszakadna a hátam. Amikor körzök a karommal, vagy kinyújtózóm iszonyatos recsegéseket-ropogásokat lehet hallani.

  Nem vagyok túlsúlyos, 178 cm vagyok, 60 kg. Jelenleg nem is dolgozom.

  Mi okozhatja ezt főleg ilyen fiatalon? Létezik egyáltalán, hogy minden fájjon ezeken a részeken?

  Üdvözlettel,
  Tamás

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Lehet, hogy rendszeres torna végzésére lenne szüksége. Próbáljon meg gyógytornát tanulni, és rendszeresen végezni, és ha akkor sem csökkenek a panaszok, szakorvost felkeresni.

 • Tisztelt Doktornő! 2hónapja iszonyú fájdalom van lábamban. nem emlékszem, hogy rosszul léptem…

  Tisztelt Doktornő!
  2hónapja iszonyú fájdalom van lábamban. nem emlékszem, hogy rosszul léptem volna vagy hasonló.
  a térdkalácsom körül, alul felül, minden 2hónapja állandóan be van dagadva. rá sem bírok állni. ki sem tudom nyujtaqni. mikor megfeszitem , vagyis probáálom megfesziteni ,keménynek érzem az izmomat a térdem felett.. voltam vele orvosnál de semmit sem cisnáltak csak gyogyszert kaptam rá Xiloxot és krémet, Dolobene gélt. de ez sem hatott. van hogy 1-2napig jó, de utána napokig nem tudok ráállni, és mozditani se tudom..és ez a térdem felett van többnyire a combonál. az lehetséges, hogy azért mert nincsen combizmom? (korábban volt egy műtétem ami miatt nem terhelhettem a lábam honapokig ) ez pontosabban két éve volt. és még mindig fém van a lábszáramban de az orvosom szerint a fémnek semmi köze a fájdalmamhoz. A sebész akihez járok röntgentre sem küldött el, sem pedig ultrahangra. Ön szerint hova forduljak ? mit tegyek ? mert már elviselhetetlen a fájdalom :( és most lesz egy hét múlva a fémkivétel de állandó gyulladásban van a lábam, így lehet operálni? Előre is köszönöm a válaszát !

  Üdvözlettel : egy elkeseredett fiatal lány

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Andrássy Ilona

  Látatlanban nem igazán tudom megmondani, hogy mi okozza a panaszait, de az biztos, hogy ha nem használta megfelelően az izmait, akkor az okozhat ilyen tünetet. Valószínűleg nem voltak olyan tünetei, ami miatt képalkotó vizsgálat lett volna szükséges (az orvostudomány során nagyon sokáig nem volt lehetőség ilyen vizsgálatokra, mégis tudtak gyógyítani az orvosok, most sem szükséges a felesleges vizsgálat). Azt a kezelőorvosa tudja megmondani, hogy operálható-e, valóban van-e gyulladás.

Szerző

Dr. Andrássy Ilona

ortopéd orvos, terapeuta

Kérdezz ingyen