A betegek kérdései (4199)

 • Tisztelt Doktornő! 22 éves férfi vagyok. 5 hónapja fordultam neurológushoz a következő panaszok…

  Tisztelt Doktornő!
  22 éves férfi vagyok. 5 hónapja fordultam neurológushoz a következő panaszok miatt: a bal lábujjaimban (főleg a 3-5.ujjak) valamint a külső talpszélen rendszertelenül visszatérő, nem állandó, enyhe bizsergést éreztem, valamint a bal combhajlító izmok előrelépéseknél fokozottan befeszültek. A lumbális gerinc mr egy 4 mm-es discus protrusiot mutatott ki az L.V.-S.I. csigolyák között, ami mérsékelt kompressziót okoz a durazsákon és a kilépő ideggyökön. Később észrevettem, hogy a bal kezem 4-5. ujjai jobban remegnek, mint a másik kezemen, valamint gyengének találtam a bal karomat. A kontrollvizsgálaton azonban nem találtak izomgyengeségre utaló jelet illetve kóros asszimetriát vagy idegpálya eltérést. A szakorvos javaslatára Magne B6-ot szedek pár hónapja és szerencsére a bizsergés ritkán jött elő. A fokozott izombefeszülés továbbra is jól tapintható előre lépéseknél a bal comb hátsó részén és a bal farpofán. Mindez enyhén módosítja a járásomat (a bal lábam egyenesen előre lép, a jobb pedig picit beljebb). 2 hete voltam egy másik neurológusnál, aki szintén nem talált idegrendszeri háttérre utaló jelet: "Ép agyidegek. Test szerte igen élénk, egyenlő sajátreflexek, kóros reflex nincsen, paresis látens formában sincs." Az egészséggel kapcsolatos szorongásom miatt pszichológust is ajánlott az úszás mellett. Az enyhe bizsergés az utóbbi egy hétben ismét előjött a lábfej különböző pontjain (pl.: mozgatásra végigfut a bal belső talpszélen, máskor pedig a lábujjakon érzem). Az elmúlt 5 hónapban 4-szer voltam szakrendelésen, 2 neurológusnál, akik nem látták indokoltnak az agyi mr vizsgálatot. Továbbra sem vagyok nyugodt, mert nem tudom mi állhat a tüneteim hátterében. Tartok a szervi megbetegedéstől, félek, hogy ez vmi súlyos kórkép (pl.: SM) kezdete, ugyanakkor azt sem tartom kizártnak, hogy ortopédiai problémám van. Szeretném kikérni az ön véleményét is a tüneteimmel kapcsolatban, illetve azt szeretném megkérdezni, hogy szükség esetén milyen további kivizsgálásokat javasol?
  Válaszát előre is köszönöm!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Kérdező!

  Negativ neurologiai status mellett ill. panaszait is figyelembe véve nem javasolt és indokolt agyi MR kérése ill. végzése.panaszai adódhatnak a gerincproblémából, ennek következtében tartási zavarból.
  Javasolt gyogytorna, uszás, joga, pilates rensdszeres végzése, ralax gyakorlatok megtanulása és végzése.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Jó estét Főorvos Nő! Az lenne a gondom, hogy másfél éve 1 balesetben eltört a combcsontom, rengeteg…

  Jó estét Főorvos Nő! Az lenne a gondom, hogy másfél éve 1 balesetben eltört a combcsontom, rengeteg más sérülés is, és a fő gond, hogy az ülőideg megsérült, azt nem tudom, hogy a balesetnél, vagy a műtét közben, azon a combon még comp.syndroma is volt, felvágtak a térdtől a csípőig, ez külföldön történt, a lábfejem kicsit lebénult a sarokra állás nem megy, és csak jobbra befele tudom mozgatni, a lábfejem! sajnos hiába szeretnék meggyógyulni, senki nem mond semmit, hogy milyen vizsgálat kellene, annyi, hogy 6 havonta megyek emg vizsgálatra annyit mond a dr. nő, hogy van de minimális a regenerációs jel, háthár kezd a gyomrom is beteg lenni, a sok contramal, és egyébb gyógyszerektől, illetve az alvás sem megy csak dormicum 15 mg tablettával, de van mikor 2 kell, hogy el tudjak aludni, ez is a balesetem óta tart, 6 hónapig voltam kórházban, 3 hónap svájc, és 3 hónap itthon! Köszönöm!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Kérdező!

  Nem derült ki , mi a kérdése?

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Tiszteletem Holnap megyünk kivizsgálásra a 2éves lányommal mert van egy két furcsa dolga és…

  Tiszteletem
  Holnap megyünk kivizsgálásra a 2éves lányommal mert van egy két furcsa dolga és megnyugtatás képpen megyünk mert öcsém autista
  A Sote 1sz gyermekklinikára megyünk
  Dr Farkas Vikrorhoz
  Mire számítsak ?
  Milyen vizsgálatok lesznek ?
  Picit aggódom.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Kérdező!

  Tudomásom szerint ő neurologus, tehát elsősorban általános gyermekgyogyászati ill gyermekneurologiai vizsgálatra, ill. a panaszoknak és tüneteknek megfelelően szakkonziliumokra.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Tisztelt Doktornő! Azt szeretném kérdezni hogy mi a teendő akkor ha enyhe zsibbadást érzek az…

  Tisztelt Doktornő!
  Azt szeretném kérdezni hogy mi a teendő akkor ha enyhe zsibbadást érzek az arcom bal felén? Körülbelül 1 napja jelentkezett a tünet.
  Válaszát előre is köszönöm.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Kérdező!

  Egyelőre figyelje, szedhet Milgamma N kapszulát, ha nem mulik háziorvosát keresse fel.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Kedves Doktornő! Kamasz koromban (15 és fél évesen) Bipoláris zavart diagnosztizáltak nálam,…

  Kedves Doktornő!
  Kamasz koromban (15 és fél évesen) Bipoláris zavart diagnosztizáltak nálam, viszont azért kérdezek Öntől mert voltak gyerekkoromban furcsa előzmények, testi tünetek egy sérülést követően és én azóta nem tudok letenni arról, hogy talán attól van ez az egész zűrzavar.
  11 évesen megsérült, hogy is mondjam az öreglyuk pontom, pont oda kaptam egy ütést, ugyan akkor megvizsgáltak, de csak annyit mondtak hogy lassan gyógyul... Akkor én éreztem nehéz fejtartást és olyan érzést mintha \\"valami összetört volna ott benne\\" azóta is van egy fajta furcsa mozgása, tudom furcsán hangzik, de ezt érzem. Aztán az esemény után kis időre észrevettem, hogy nehezebben kelek pontosabban ébredés után sokkal tovább voltam álmos, izomfeszítésnél remegett a karom, vagy rá pár hónapra azt vettem észre hogy a tv-t nézve nem fogom fel amit hallok szöveget minden \\"késik\\" vagy volt fejfájás majd volt rá egy két évre, hogy mindennap fájt a fejem, álmosság érzet nappal, előtte ilyen nem volt, éhség érzet hiánya, szemromlás, beszédzavar, alvászavar ez úgy, hogy előtte sosem volt, apró egyensúly zavar, stb.
  Ezek mind 11 éves koromtól 14 éves korom közt történtek és pl a beszéd zavar miatt ugye történtek feszültségek szorongásos állapotok és ez indíthatott el egy depressziót, vagyis gondolom így is lehetett.
  Jelenleg stressz, izgalom, szokatlan helyzet hatására furcsán fáj vagy inkább maró érzést tapasztalok a tarkómnál azon a ponton.
  Kérem, mondja el, hogy mi a véleménye erről, okozhatta e ezt a betegséget ez a sérülés? Mit okozhatott egy ilyen sérülés, hogy lehetne ezt megtudni, vagy segíteni rajta?
  Köszönöm előre is válaszát!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  kedves Kérdező!

  Tarkótáji ütés, sérülés nem okozhatja a panaszait. Bármilyen komoly sérülés már akkor sulyos neurologiai tünetet okozott volna. nyugodjon meg ez ügyben.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • 22éves egyetemista srác vagyok és elôfordul ,hogy ágyba vizelek este. Kivizsgáláson részt vettem…

  22éves egyetemista srác vagyok és elôfordul ,hogy ágyba vizelek este. Kivizsgáláson részt vettem nem állapítottak meg szervi problémát !Ön szerint mi a teendô ilyen helyzetben?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Kérdező!

  Nagy valoszinüséggel lelki oka van panaszánap, jelentkezzen be pszichoterapiara.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • T.Doktornő!!A vérnyomàsom àltalàban 120-130között szokott lenni de a disztolés értékem mostanàban…

  T.Doktornő!!A vérnyomàsom àltalàban 120-130között szokott lenni de a disztolés értékem mostanàban 64-74között van az nem tul alacsony mi lehet az oka concort szedek egy éve napi felet.Mondjuk nem is mozgok semmit csak fekszek.Ez lehet valami keringés zavar?Vàlaszàt előre is köszönöm!!!Beàta 30 éves.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Beáta!

  Nem tekinthető kórosnak a fenti érték, ennek ellenére mozogjon, sétáljon ha teheti.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Kedves Dr.-Nő! A helyi kórházban a nőgyógyászaton hormonvizsgálatra utaltak, mivel a 25 napos…

  Kedves Dr.-Nő!

  A helyi kórházban a nőgyógyászaton hormonvizsgálatra utaltak, mivel a 25 napos ciklusaim kitolódtak 40-50 naposra és nyomásra tej szivárog a melleimből. Az eredmény alacsony FSH és oestradiol szint, valamint extrém magas prolactin szint 463,3 ng⁄ml (határ: 5-35ng⁄ml). A kedves aktuális nőgyógyász elküldött, hogy ez már túlmutat az ő szakterületükön. Menjek endokrinológushoz, meg szerinte idegsebészhez. Szerintem meg neurológus szakterület, hogy Mr-re küldjenek, ugyanis korábban először nőgyógyász, aztán neurológus küldött sella MR-re, ahol egy 2 mm-es mikroadenomát feltételeztek, de akkor csak minimálisan volt emelkedett a prolactin. Majd a terhességem utáni ismételt MR-en nem találtak semmit. Ja és beutalót sehová nem adott, magamra hagyott azzal, hogy a helyi kórházban se endokrinológus (a megyeibe meg 1 év a várakozási idő), se idegsebész. Ön szerint ki az illetékes az ügyemben? A háziorvossal neurológushoz utaltassam magam? Ez az extrém érték azt jelenti, hogy megint adenomám lehet? Ja és a leletemre rá van írva, hogy ismételt vizsgálat kellene prolactinra és arra se küldött el a kedves Dr, úr. Köszönettel: Krisztina

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Krisztina!

  Először neurologust kerssen fel, ö el tudja küldeni célzott sella MR-re. Ez igazolja vagy kizárja a hypophysis microadenomat,- mert sajnos - hormonszintje alapján- ez feltételezhető. Ennek eredményétől függően jön szóba endokrinologus, aki gyogyszeresen kezeli, ill. idegsebész, aki mérlegeli - pozitiv esetben- a mütét lehetőségét.
  Természetesen beutalót háziorvostól kérjen. Mind ezek mellett labor kontroll is javasolt. Ha közelmultban terhes volt, ill. szült, ugy a hormonszintek ennek függvényében változhatnak, ez endokrinologus kompetenciaja megitélni ennek folyamatát.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Kedves Doktor nő! Szédüléses panaszaim másfél éve tartanak tavaly, voltam házi orvosnál aki elküldöt…

  Kedves Doktor nő! Szédüléses panaszaim másfél éve tartanak tavaly, voltam házi orvosnál aki elküldöt füll orr gégészetre, Laborba,szemészetre,neuro logiára, sehol nem találtak semmit. Neurológián dr ur betahistint irt ki amit szedek is, de egyre sűrűben törnek rám a rosszullétek sípol a fülem szédülök,fáj a fejem inkább bizonytalanság érzésnek hívnám többször meginogok,ijenkor lekel ülnöm a fejemet is minth nehezzebben mozgatnám és a szemem is nyom,vissza mentem neurológiára dr ur semmi konkrétumot nem mondott csak annyit,hogy szedjem a gyógyszert.tanácstalan vagyok hogy hova forduljak még, félek,hogy komoly bajom van!Furcsán hangzik de olyankor úgy érzem mintha nem ebbe a világban lennék , nehezen koncentrálok. Doktor nő szerint hova kéne forduljak? Köszönöm a válszát

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Kérdező!

  Ha leletei negativak, control neurologiai vizsgálaton sem találtak szervi eltérést ugy feltételezhető, hogy stressz, kimerülés áll panaszai hátterében.Ennek alapján pszichiatert (is) keressen fel.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Tisztelt Dr. Nő! Mitől lehet az h általában üllő helyzetben de valamikor álló helyzetben…

  Tisztelt Dr. Nő!

  Mitől lehet az h általában üllő helyzetben de valamikor álló helyzetben is hirtelen kb 4-5 mp re erősen megszédülök de annyira h meg kell kapaszkodnom külömben leesek a székről. Utána pedig elkezd fájni a fejem.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Kérdező4

  Látatlanban nem találgatnék, háziorvosát keresse fel.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Üdvözlöm Dr.nő. Lenne egy aprócska kérdésem,legyenszives válaszoljon (nyugtasson meg). MR vizsgálaton…

  Üdvözlöm Dr.nő.
  Lenne egy aprócska kérdésem,legyenszives válaszoljon (nyugtasson meg).
  MR vizsgálaton az eredményemben ez van leirva:Jobb oldalon az ACM törzsén 3mm-es aneurysmára suspect képlet sejthető.
  Ugye nincs aggodalomra okom?
  Nagyonszépen köszönöm válaszát,megmondom őszintén meg vagyok ilyedve de próbálom magam nyugtatni.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Kérdező!

  További vizsgálat szükséges, neurologusával beszélje meg a továbbiakat, ez nem negativ lelet!

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Kedves Doktornő! Szeptember óta pánikbetegséggel járok pszichológzshoz. Panaszaim legtöbbször…

  Kedves Doktornő!
  Szeptember óta pánikbetegséggel járok pszichológzshoz. Panaszaim legtöbbször azok hogy egyszer csak nem kapok levegőt és úgy érzem hogy elájulok. Mindenféle orvosi vizsgálaton voltunk mert először refluxra gondoltak de minden negatív volt. Egyedül neurológiai vizsgálaton nem voltam de a háziorvosom és a szüleim is azt mondják hogy fölöslegesen járkálunk orvoshoz mert hogy biztos pszichés bajom van. Nagyon sokat szenvedek a folytonos fulladozással és a rosszullétekkel. Ön szerint menjek neurológiára vagy ne?
  Üdvözlettel, K.K.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves K.K.!

  Nagy valoszinüséggel nem szervi neurologiai ok áll a háttérben inkább folytassa a terapiat, ill pszichiatert keressen fel, aki mérlegeli a megfelelő gyogyszer indikácioját.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Kedves Doktornő! Kérem segítsen értelmezni a következő MRI lelet szövegét: Kamrarendszer normális,…

  Kedves Doktornő!
  Kérem segítsen értelmezni a következő MRI lelet szövegét: Kamrarendszer normális, Az extracerebralis liquer jól ábrázolódik Térszűkület nem figyelhető meg. Bal oldalon cerebellarisan kis körülírt inhomogenitás ábrázolódik. Mellékleletként a melléküregekben helyenként nyálkahártya megvastagodás látható.
  Ez normális vagy csak banális elváltozás, feltétlen lássa orvos?
  Köszönettel:
  H. Erika

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves H.Erika!

  Mint korábban már irtam, csak kezelőorvosával tudja megbeszélni az eltérés jellegét, sulyosságát..., a leletet mindig a panaszok és tünetek függvényében kell értékelni.


  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Kedves Doktornő! Tegnap írtam Önnek Marika jeligére a férjem kóválygásával kapcsolatban. Annyit…

  Kedves Doktornő!

  Tegnap írtam Önnek Marika jeligére a férjem kóválygásával kapcsolatban. Annyit szeretnék még kérdezni, hogy akkor nem kóvályog ha fekszik csak ha fent van.
  Felüléskor sem szédül akkor csak picit kóvályog, de ha fel áll akkor már igen.
  Mint írtam is minden eredménye negatív. Ma elkezdte szedni a Magne B6-ot amit tetszett javasolni. Kérdésem az lenne, hogy ez a kóválygás miért csak állva van neki?

  Köszönöm megtisztelő válaszát!
  Üdvözlettel: Marika

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Marika!

  Felvetődik még az un. helyzettől függő joindulatu szédülés. A gyogyszerek mellé az internetról letölthetnek megfelelő gyakorlatokat, amelyek a szédülést csökkentik rendszeres végzésükkel.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Kedves Doktornő! Férjem két hónapja elkezdett szédülni, akkor elkezdte szedni a Nootropil granulátomot.…

  Kedves Doktornő!
  Férjem két hónapja elkezdett szédülni, akkor elkezdte szedni a Nootropil granulátomot. A szédülése egy kis időre rá megszűnt, de azóta meg kóvályog. Voltunk fülészeten és neurológusnál is, EEG vizsgálatot végeztek és nyaki ultrahangot, minden eredménye negatív lett. Most szedi a Nootropil mellé még a Betarevin 24 mg-os tablettát, két hete, de a kóválygása nem szűnt meg. Általában minden tavasszal szédült egy rövid ideig.
  Vérnyomása rendben van, véreredménye is jó. Kardiológia vizsgálaton is volt, ott is minden rendben van.
  Megszeretném kérdezni, hogy mit tetszik javasolni, milyen irányban menjünk tovább, vagy esetleg valami vitamint kellene-e szednie? Most már lehet látni rajta, hogy idegesíti ez a probléma.
  Köszönöm megtisztelő válaszát!
  Üdvözlettel: Marika

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Marika!

  A negativ eredmények biztatóak, ha neurologiai tünete sincs, labor, vérnyomás, fülészet, Cd is negativ, ugy rendeződnie kell panaszuknak.Egyelőre szedje a beállitott gyogyszereket, szedhet mellé Milgammát, vagy magne B6-ot, esetleg feszültség, kimerültség nem állhat-e a panaszok mögött?
  Ha még néhány hét alatt sem javul, ugy ismételt neurologiai vizsgálat javasolt.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Kedves Doktornő! 2015.04.09- én voltam nyaki gerinc Mr vizsgálaton , amiben a következőket…

  Kedves Doktornő!

  2015.04.09- én voltam nyaki gerinc Mr vizsgálaton , amiben a következőket írták le :

  Nyaki gerinc MR vizsgálat : natívan .
  A lordosis íve megtartott, a záró lemezek épek. A C IV. csigolya corpusában hemangióma.
  A C III., IV csigolyák dorsalis peremsarkain kp. fokú spondylosis látható.
  A C V. résben a discus mérsékelt degerenatív jelvesztése valamint széles alapú, medialis
  előboltosulása látható.
  A ventralis liquoertér beszükült.
  A középvonalban diszkrét anulus fibrosus ruptura látható.
  A C IV résbern egyenetlen,középvonali túlsúlyú discus előboltosulás látható, mindkét oldalon laterialisan spondylosis okoz téraránytalanságot.
  A ventralis liquortér szűkített.
  A C III. résben discus körkörös kiszélesedése mellett, jobb oldalon laterálisan enyhén felcsapott discus elöboltosulás is megfigyelhető.
  A liquortér beszükült.
  Ezen szegmentumokban a myelon enyhén modellált.
  Degeneratiora utaló jelfokozodás newm észlelhető.

  A cranio-spanialis átmenet szabályos.

  Vélemnény :

  Hernia disci C III. l.d

  Protrosio disci C III.-V., a C V-ön anulus fibrusus ruptura.

  Spondylosis cervicalis


  Szeretném a véleményét kérni erről a leletről .
  És szeretném megkérdezni hogy a le írtak alapján van - e valami nagy gond? Mivel már túl vagyok 2 agyműtéten .
  Köszönöm válaszát .

  Mariann

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Kérdező!

  A leletet a panaszok tünetek alapján lehet értékelni, igy kezelőorvosa tudja megmondani a továbbiakat.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • kedves dr nő mostanába elkezdet fájni a bokám s a vádlim nem tudom mitöl föleg este alig tudok…

  kedves dr nő mostanába elkezdet fájni a bokám s a vádlim nem tudom mitöl föleg este alig tudok elaludni van hogí 1 hétig se fáj de van h 2 napig is mitöl lehet ez egész-nap állok

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Kérdező!

  Lehet tulterheléstől, inkább statikai okora gondolnék.Figyeljen a cipőjére amit használ, van-e ludtalpa?, esetleg dagad-e a lábfeje, bokája? ha nem javul, háziorvosát keresse fel. addig rheumakrémekkel próbálkozzon.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Tisztelt Doktor Nő! 15 éves vagyok,155centiméter. Ezt a kérdést nem tudom hova kéne feltennem…

  Tisztelt Doktor Nő!
  15 éves vagyok,155centiméter.
  Ezt a kérdést nem tudom hova kéne feltennem de most itt felteszem.
  A pénisz méretem nagyon kicsi, 6 cm ezzel mit lehet kezdeni vagy még nőni fog?
  Előre is köszönöm!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Kérdező!

  Serdülőkor során a nemi jelleg még sokat változik, urulogussal beszéld meg.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • T.Doktornő tegnap reggel a fejtető bal oldalàn hirtelen erős nyilalást érzetem délutànra elkezdett…

  T.Doktornő tegnap reggel a fejtető bal oldalàn hirtelen erős nyilalást érzetem délutànra elkezdett a fejem fàjni és ott nyilal bele még mindíg gyógyszert is vettem be arra sem múlik a fejfàjàsom vérnyomàsom 120 volt.És bele bel nyilal még oda.Ez lehet valami komoly nagyon meg vagyok ilyedve.30 éves vagyok ugye nem valami belső vérzés lehet vagy strok.Vàlaszàt előre is köszönöm!!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Kérdező!

  Valoszinüleg átmeneti fejfájásról van szó, aminek számtalan idegrendszeren kivüli oka lehet.( megfázás, menses....idegesség....nyugodjon meg, ha nem szünik néhány napon belül. háziorvosát keresse fel.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit

 • Kedves doktornő! 22éves nő vagyok, szédüléses panaszaim 2éve tartanak, Tavaly voltam házi orvosnál…

  Kedves doktornő!
  22éves nő vagyok, szédüléses panaszaim 2éve tartanak,
  Tavaly voltam házi orvosnál aki el küldöt laborba,eredményeim
  Jók lettek. Ezután füll orr gégészeten semmit nem találtak
  Neurológián dr úr betahistint írt ki. Nagyon meg vagyok ilyedve,
  mert egyre rosszabul érzem magam erősen nyom a fejem és úgy
  Vettem észre,amikor szédülök a fülem is bedugul,sípol.
  Múlt héten vissza mentem házi orvoshoz ,vissza küldött neurológiára
  és dr úr szerint a vérnyomásommal lehet probléma.
  Nem tudom hova forduljak egyre rosszabul érzem magam egyre
  sűrűben tör rám rossz közérzet,zuhanás szerű szédülés és ilyenkor
  mintha gyengébbek lennének a végtagjaim. Az lenne a kérdésem,hogy
  Vissza kéne mennem neurológiára mégegyszer? Célszerű lenne egy képalkotó. CT?
  Köszönöm a válaszát.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Nagy Judit

  Kedves Kérdező!

  ismételten neurologust ill. fülészt keressen fel.A szervi betegségen kivül kimerültség, stressz is állhat a panaszai mögött.

  üdvözlettel: Dr Nagy Judit