A betegek kérdései (8193)

 • Kedves DR! Egy lassan két hónapja kezelés alatt álló gyökér kezelt szemfogamat ma érte egy…

  Kedves DR!

  Egy lassan két hónapja kezelés alatt álló gyökér kezelt szemfogamat ma érte egy trauma. Ráharaptam egy dióra..Ez a fog egyébként is érzékeny betömni nem lehet így tisztogatjuk,öblögetjük.(tervben van a gyökércsúcs resectio). Szóval ez a szerencsétlen agyongyötört fogam most kicsit fáj nyomásra meg kopogtatásra hiper érzékeny a dió óta..Mire készülhetek? le fog nyugodni vagy menjek az ügyeletre?

  üdv

  Zsuzsa

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Zsuzsa!

  Ha nem dagadt be, vagy nem fáj, akkor nem. Legyen türelemmel és minél előbb kerüljön sor a műtétre, ha nem mozog a fog.

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktor Úr! Mitől lehet hogy fogtöméskor mikor már csiszolja a fogam valami fúróval…

  Tisztelt Doktor Úr!

  Mitől lehet hogy fogtöméskor mikor már csiszolja a fogam valami fúróval attól a rezgéstől elkezdek szédülni mindig,de amint abbahagyja már semmi bajom? Köszönöm előre is.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Érdeklődő!

  Elméletileg, ha a fúró rezomanciája egybeesik az Ön saját rezonanciájával, akkor lehet ilyen tünet. Ugyanakkor lehetőség van arra is, hogy a másik fúrót is alkalmazzák polírozásra. Ennek más a frekvenciája, így nem okozhatja ugyanezeket a panaszokat.

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktor Úr! Kedden távolították el a jobb alsó bölcsességfogamat, mivel eltolta az…

  Tisztelt Doktor Úr!

  Kedden távolították el a jobb alsó bölcsességfogamat, mivel eltolta az első két fogamat. Bár nem volt még kibújva, de nagyon gyorsan és fájdalommentesen kiszedték egészben a fogat. Azonban tegnap elkezdtem érezni valamilyen nagyon kesernyés ízt, mintha szivárogna valami. Úgy vélem, hogy onnan jön, ahol oldalt az ínyemben van a varrás, kívül pedig egy kisebb igen kemény duzzanat van. Talán abból a duzzanatból jön ki a genny? Ez normális dolognak számít? Iszonyat kellemetlen, mert nagyon sűrűn érzem és hiába mosom meg a fogam 5 perc múlva megint \\\\\\"szivárogni\\\\\\" kezd. Elméletileg hétfőn kell mennem varratszedésre, de ez iszonyatosan kellemetlen probléma.
  Válaszát előre is köszönöm!

  Tisztelettel: D. Enikő

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Enikó!

  Levelem olvasásakpr már túl lehet a varratszedésen, így az esetlegesen felgyűlt váladék is kiürült.
  Mielőbbi gyógyulást Önnek!

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktor úr! Kiesett a tömés a fogamból,elmentem hát az orvoshoz.Sajnos fizetősre nem…

  Tisztelt Doktor úr!

  Kiesett a tömés a fogamból,elmentem hát az orvoshoz.Sajnos fizetősre nem telik igy "állami" fogászatra.Kb 3 hetet vártam időpontra, de szerencsére nem igen fájt.Fúrás közben kiderült mély a szuvasodás,gyökérkezelni kell.Rögtön ki is vette az ideget,csodálkozott is hogy korábban nem fájt jobban a fogam.Reszelgette, tágitotta több tűvel,ideiglenesen lezárta , ez volt pénteken, hétfőre visszarendelt. Hétfőn is még a tűkkel tágitotta, majd betömte. Ez úgy tűnik végleges tömés, mert nem mondta hogy gyógyszeres vagy ideiglenes lenne,csak a fedőtömésre.Most megint 3 hét múlva kell visszamennem,viszont mióta betömte a gyökerét nem birok rágni mert egyből fáj. Nem tömte be túl korán? Korábbi gyökérkezeléseknél többször átöblitik mielőtt végleg betömik. Ráadásul csak ezen az oldalon tudok rágni a másikon szinte nincs is fogam.(56 éves vagyok) De most most itt se, nem tudom visszamenjek-e vagy mit tegyek.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Érdeklődő!

  A rágási panasz sajnos még hetekig fennállhat. Ha nincs spontán fájdalom, illetve dagadás, akkor javaslom, legyen türelemmel.

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktor úr! Ma a fogászaton az alsó fogaimról eltávolították a fogkőt, elég csúnyán…

  Tisztelt Doktor úr!

  Ma a fogászaton az alsó fogaimról eltávolították a fogkőt, elég csúnyán bevolt már gyulladva! Fogkő eltávolítás után is látom hogy 2-3 óra múlva is minimálisan vérik az egyik fogamnál az ínyem. Ez normális? Vérvételem most volt ,vérzékeny nem vagyok. Válaszát köszönöm előre is

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Érdeklődő!

  Egy erős gyulladás után ez még teljesen természetes is lehet, sőt a néhány napos érzékenység is.

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktor Úr! A fogammal kapcsolatos problémáim november vége felé kezdődtek. A 2.1-es…

  Tisztelt Doktor Úr!

  A fogammal kapcsolatos problémáim november vége felé kezdődtek. A 2.1-es fogamban hirtelen éreztem egy erős feszítő érzést, ami nem akart elmúlni, és nagyon érzékeny is volt ez fog onnantól kezdve. Elmentem a fogorvosomhoz aki megröntgenezte és azt mondta , hogy nem mutat a röntgen gyulladást, ő úgy látja ,hogy egy kicsit meg van erőltetve , próbáljam meg pár napig pihentetni. Onnantól kezdve nem is használtam elől a fogam. Sajnos rá 2 napra feldagadt róla a szám és még mindig tartott az az erős feszítő érzés. Meg nyitotta a fogam és gyökér kezelte, azt mondta szívogassam had jöjjön le a gyulladás. Mikor visszamentem a következő időpontnál, már nem volt megdagadva a szám, de kijött egy gennyes göb az ínyemen, a fogam felett. Azt mondta a doktornő ,hogy ha az nem fog elmúlni pár napon belül, akkor küld a szájsebészetre, ugyanis mozog a fogam. Mikor visszamentem már elmúlt a göb, de még mindig nyitva hagyta a fogam, de gyökér kezelte még pár alkalommal. Volt egy 3 hetes gyógyszeres tömésen, aztán kaptam egy 2 hetes gyógyszeres tömést, mert még mindig nem volt az igazi a fogam, de már nem mozgott. Most egy 2 hete ,hogy megvolt a gyökértömésem, és azt mondta a doktornő ,hogy ha érzékeny lesz vagy netalántán feldagadnék róla, akkor megnyitja, kipucolja, és küld a szájsebészetre. Ma vettem észre ,hogy mozog a fogam, nem igazán ettem vele, mert amikor próbáltam akkor nyomódott kicsit ( nem feszül már mióta legelőször meg lett nyitva) . Keddre van időpontom a doktornőhöz. Ismerőseim azt ajánlották ,hogy menjek el vele egy másik fogorvoshoz, mert őket is küldte már másfajta problémával a szájsebészetre, de ők helyette másik fogorvoshoz mentek, aki megtudta csinálni a fogukat és nagyon dicsérik. Én tartok a száj sebészettől, de ha az az egyetlen megoldás akkor természetesen belenyugszok. Ön mit javasol?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Érdeklődő!

  Készüljön egy új röntgen a mostani állapotról. Nem kizárt, hogy most van rajta elváltozás és akkor valóban szájsebészeti kezelése is lesz. A leírás alapján ugyanis a gyulladás még fennáll.

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktor Úr! Az egyik alsó 4-es fogam még nem volt tömve, de ráharapásra érzékeny.…

  Tisztelt Doktor Úr!

  Az egyik alsó 4-es fogam még nem volt tömve, de ráharapásra érzékeny. A felületén vannak pici sötétebb mélyedések (ami fogkő is lehet), de semmi más. Mikor korábban említettem a fogorvosomnak, azt mondta, hogy kár lenne hozzányúlni, mert ép fognak látszik, viszont engem zavar, hogy nem merek rajta rágni. Valahol olvastam, hogy gyökérhártya gyulladástól is lehet ilyesmi, de a röntgenen semmi kóros nem látszik. Az nem lehet, hogy már le van kopva? (55 éves vagyok). Ön szerint mi lehet a fogammal és mit lenne érdemes vele tenni?

  Köszönettel: Gyöngyvér

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Gyöngyvér!

  Az sem kizárt, hogy van mellette egy ínytasak és a fog szerkezete meglazult. A fogkőleszedés és tasaktisztítás évekkel meghosszabbíthatja az élettartamát.

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Kedves doktorúr!
  Van egy nagyon szuvas fogam ami mar 2 eve rossz sajnos. Másfél éve voltam fogorvosnal aki azt mondta gyokerkezelni kell,viszont se penzunk se batorsagom nem volt elmenni ugyhogy igy maradt.Egyaltan nem faj mar es a hideget meleget sem erzem vele,viszont ma reggel eszrevettem… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Petra!

  Pedig sajnos kénytelen lesz, mivel a fog gyökere elfertőződött és az sem kizárt, hogy el kell majd távolítani. Amúgy a gyökérkezelést és a fogeltávolítást a körzetileg… Még több

 • Tisztelt DOktor Úr! A 3. fokban mozgó fogakat mindenképpen el kell távolítani szakmailag?…

  Tisztelt DOktor Úr!

  A 3. fokban mozgó fogakat mindenképpen el kell távolítani szakmailag? S a 2. fokban mozgókat?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Érdeklődő!

  Ezt mindig az adott helyzet dönti el, de kétségtelen, ha a szigorú besorolást alkalmazom, akkor a nagyon mozgó fogakat, főleg, ha krónikus gyulladást tartanak fenn, akkor el kell távolítani.

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Kedves Doktor Úr! A Cataflammal megegyező hatóanyagú orvost ajánlott nekem a fogorvos. Voltaren…

  Kedves Doktor Úr!

  A Cataflammal megegyező hatóanyagú orvost ajánlott nekem a fogorvos. Voltaren duo olyan létezik, vagy dolo?Nem írtak fel fájdalomcsillapító gyógyszert, mert azt mondták, hogy ugyanaz a hatóanyaga, s vény nélkül is kapható. Azt mondták, hogy a gyógyszertárban majd elmondják az adagolását, vagy szedjek be akkor belőle, amikor fáj a fogam? Gyökérkezelésre ajánlották.

  Segítségét előre is köszönöm.

  Teri

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Teri!

  A gyógyszer neve Voltaren Dolo. Vény nélkül kapható. Fájdalom esetén 1-2 kapszula, de egy nap legfeljebb hatot szedhet be.

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktor Úr! Én azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e örökletes a rossz fog. Rendszeresen…

  Tisztelt Doktor Úr!

  Én azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e örökletes a rossz fog. Rendszeresen mosom a fogaimat,evés után szinte mindig kiöblítem a számat sima vízzel, mégis mindig van lyukas fogam. Én úgy gondolom a fogmosási technikámmal sincs semmi gond. Még ami nagyon aggaszt, bár erre valószínű egy pszichológus tudna válaszolni, az az, hogy éjjelente arra ébredek, hogy össze vannak szorítva a fogaim és sokszor csikorgatom is. Ezt először akkor tapasztaltam amikor fogszabályozóm volt. Ön tud valamit ajánlani fogaim megerősítésére? Vagy ezzel már elkéstem? Gyógyszer vagy táplálék? Néha olyan érzésem is van, mintha meg lenne lazulva a fogam, mikor melyik, majd helyrejön.

  Válaszát előre is köszönöm!

  Judit (22)

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Judit!

  A rendszeres fogászati ellenőrzés mindenképpen szükséges. Saját példámból kiindulva, nekem is a tömött fogaim jó része már 20 éves koromban is szuvas volt valamikor. Az éjszakai csikorgatás már más terület. Valóban sokszor van lelki oka. A fogászat szerepe itt annyi, hogy éjszakai harapásemelő készíthető, amely legalább a fogak károsodását mérsékli.

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • T.DR ÚR!! Fog okozhat e 2 oldalán,a számnak,egy szájrepedést szájzug véreset!!! ami nem múlik,már…

  T.DR ÚR!!
  Fog okozhat e 2 oldalán,a számnak,egy szájrepedést szájzug véreset!!!
  ami nem múlik,már 2 éve.
  köszönettel,a választ

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Érdeklődő!

  Két év elég hosszú idő. A szájzug kirepedezését a leggyakrabban fertőzés vagy vitaminhiány okozza. Javaslom szakorvos felkeresését.

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • A bal oldalon nő a bölcseség fogam nem tud kibujni és elég közel van az állkapcsomhoz!Mit lehet…

  A bal oldalon nő a bölcseség fogam nem tud kibujni és elég közel van az állkapcsomhoz!Mit lehet csinálni?Okozhat füll fájást,zúgást,szédülést?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Érdeklődő!

  Ehhez még kiegészítő röntgenvizsgálatra is szükség van.
  Elvileg okozhat.


  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktor Úr! Nem mentem még vissza, mert elmúlt a fogfájásom, Hatott ez a gyógyszeres…

  Tisztelt Doktor Úr!
  Nem mentem még vissza, mert elmúlt a fogfájásom, Hatott ez a gyógyszeres tömés. Egyetlen egy gond van, hogy nem birok enni, mert az arcom is fáj, valami csomót érzek, és ha ráharapok a fogamra, véletlenül összeér az alatta lévővel, akkor nagyon érzékeny és nem merek enni nagyon. Most megintcsak az lenne a kérdésem, hogy ezzel vissza menjek az orvoshoz, vagy várjak vele jövőhétig, mert elvileg akkor kellene visszamennem ha nem fáj. Köszönöm a türelmét és válaszait!! Zsanett

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Zsanett!

  Ahogy érzi. Ha a panaszok zavarják, akkor mindenképpen keresse fel a kezelőorvosát, ha mégsem, akkor legyen türelemmel.

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktorúr Tizensok éve már, hogy idegesebb, stresszesebb időszakokban rágom a szájamat(ill…

  Tisztelt Doktorúr
  Tizensok éve már, hogy idegesebb, stresszesebb időszakokban rágom a szájamat(ill belül az orca belső felének bőrét jobb és bal oldalon is) sajnos. Ez nem olyan rossz szokás, hogy mindig folyamatosan rágom, csak és kizárólag a stresszesebb időszakokban kvázi "levezetésképp" :-(
  Ha jól emlékszem főiskolai vizsgaidőszakokban kezdődött, még vagy 15 éve, és a mai napig, ha van egy stresszesebb hetem, akkor sajnos rágcsálok :-(
  Mivel a jobb oldal jobban "szájra áll" így azt jobban ki is szoktam rágni. (addig nem, hogy esetleg vérezzen, vagy hasonlók...)
  Lényeg, hogy itt a jobb oldalon, az orca belső felén a szájam sarkától 1-2 cm-re lett egy picike dudor. Lencse alakú, de attól talán kisebb méretű.viszonylag puha, és a színe sem tér el igazán a környező szövetektől, nem vérzik, nem fáj...
  Ez is megvan már vagy 1 éve. Nőni nem nőtt. Eddig nem fordultam orvoshoz vele, mivel épp terhes voltam mikor ez feltűnt.
  Most pedig épp túl vagyok egy nagyon rázós héten ismét, mikor kb 1 hete megint rágcsáltam hébe-hóba, és most tűnt fel ismét, (mert a dudor közvetlen környékét jól le is rágtam, így most emiatt is jobban kiemelkedni látszik.
  Kissé aggaszt is, hogy nehogy rák legyen. (Amúgy nem dohányzom, nem iszom, egészségesen élek, leszámítva a stressz miatti rágcsálást....)
  Szeretném megvizsgáltatni, és ha lehet levetetni.
  Mindenképp magánrendelőben szeretném, és azt szeretném kérdezni, hogy azt jól gondolom-e, hogy ehhez szájsebészeti magánrendelés kell majd, (és nem csak egy "egyszerű" fogászati rendelő,)?
  Illetve ehhez a problémához, ajánlaná pl a lézeres eltávolítást vagy nincs jelentősége mivel veszik le?
  Köszönöm, üdv: Anett

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Anett!

  Igen, sajnos a rendszeres irritáció kiváltó faktora lehet egy szövetszaporulat kialakulásának. Ha eltávolításra kerül, igazából nincs jelentősége mivel veszik le, szikével, vagy lézerre. Persze kérdés az is, hogy mekkora az elváltozás és milyen mély. Ezt csak az operatőr tudja majd megmondani.

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktor Úr ! Egy kérésem lenne Önhöz mint fogászati broblémám kapcsán . Mint legtöbb…

  Tisztelt Doktor Úr !
  Egy kérésem lenne Önhöz mint fogászati broblémám kapcsán .
  Mint legtöbb embert úgy engemet is megtalált az inysorvadásos betegség és most jelen pillanatban ott tartok hogy az alsó fogsoromnál a ball oldalt az utolsó 3 dik zápfogam is kihullik lassan és érdeklődnék hogy ilyenkor mikor az egyik oldalt a teljes hátsó zápfogaim nincsenek mivel lehet ezeket pótolni mivel a többi fogaim egyenlőre épek és mégcsak 27 éves férfi vagyok.
  És ezek anyagi vonzatai mibe kerülnének .
  Várom válaszát

  Tisztelettel : Zsolt

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Zsolt!

  Sajnos kezelési tervet látatlanban nem tudok mondani, árajánlatot meg főleg. Árainkat a www.bebedent.hu oldalon megtalálja.


  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktor Úr! Elmentem fogorvoshoz, mert fájt, nyomódott az összes fogam, a bölcsesség…

  Tisztelt Doktor Úr!
  Elmentem fogorvoshoz, mert fájt, nyomódott az összes fogam, a bölcsesség fogam nyomja. Talált a doktor egy lyukas fogamat hátul felül, és betömte. Majd mikor kiment az érzéstelenítő hatása, az addig nem nagyon fájt fogam, nagyon elkezdett fájni, nagy nehezen kibírtam a hétvégét, elmentem újra, mert fájt. Elkezdte gyökér kezelni, de mivel Németországban vagyunk, német orvos, valami olyat értettem, hogy egyelőre csak 2 gyökeret kezel ki. Nekem 4 gyökösek a fogaim. Egyik felén fájt, amikor megütögette, ezért csak azt a felét kezelte ki. Hazaértem, kiment az érzéstelenítő hatása, pár óra múlva újra fájdogálni kezdett, nem éles fájdalom volt, gyógyszert se vettem be rá, de az arcom fájt, és ráharapásra a fogam is. Ezért még reggelizni se tudtam, tehát ma megint visszamentem, megütögette, nagyon fájt, kifúrta, majd beleszúrkált vmit, de nem éreztem semmit. Majd gyógyszert tett bele szerintem, rendkívül jód íze volt... Azt mondta jövőhéten menjek vissza, várjak most pár napot, de ha fáj, majd menjek előbb. hazaértem és akkora fájdalom csapott bele, hogy nagyon nagy. Adott gyógyszert az orvos, azonnal bevettem. Kiment a fájdalom belőle, majd fél óra múlva éhes lettem nagyon, elkezdtem enni, és rájöttem, hogy én nem birok enni, mert ahogy ráharapok a másik oldalon az ételre, a fájós fogam hozzáér az alatta lévőhöz, és olyan fájdalom csap bele, hogy megintcsak be kell vennem egy gyógyszert, hogy kiállitsa, mellesleg előtte vettem be egyet. Kérdezném Öntől Dr. Úr, hogy most mit kezdjek ezzel? Enni nem birok, ha hozzáér valami nagyon fáj, nem merek kockáztatni, szédülök az éhségtől, de még pépeset se birok enni, mert biztos hozzáér a másik fogamhoz. Ön szerint ezzel még ma visszamenjek, vagy holnap. Vagy várjak, hátha hat ez a gyógyszer a fogamban? Nem tudom mi a teendő. mindenesetre sokkal jobban fáj most, mint mikor nem tette ezt bele. Köszönöm a válaszát! Szép napot Önnek! Zsanett

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Zsanett!

  Azt hiszem alaposan át kellene tisztítani a fogat és akár antibiotikus kezelés is szükséges lehet. Ne szenvedjen és ne várjon, keresse fel a kezelőorvosát.


  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktor Úr! A bal alsó bölcsességfogam környékén kb. félévente enyhe fájdalmat érzek…

  Tisztelt Doktor Úr!

  A bal alsó bölcsességfogam környékén kb. félévente enyhe fájdalmat érzek pár napig, aztán elmúlik. Ez a fog félig nőtt ki az ínyemből. A közelében van egy tömött fog is. Lehetséges, hogy a bölcsességfogam csinálja 41 évesen, és frontérzékeny?
  Köszönettel: Zsuzsa

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Zsuzsa!

  Vagy van mellette egy tasak, amely időnként begyullad. Javaslom, készüljön róla egy röntgen.


  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktor Úr! 5napja műtötték ki a jobb felső és bal alsó bölcsessègfogamat.Feldagadt…

  Tisztelt Doktor Úr!
  5napja műtötték ki a jobb felső és bal alsó bölcsessègfogamat.Feldagadt az arcom másnapra a fülemig,aztán a 3.napra a nyakam is.Szép lassan elkezdett lehúzódni a mellkasomra ez a gyullyadás és mára még lejjebb érzem. Sajnos fáj is és néha nehezen veszek levegőt.Antibiotikumot kaptam a 2. napon.Ez normális?Vagy esetleg vizsgáltassam ki?Előre is köszönöm!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Érdeklődő!

  Semmiképpen! Ha a nyakra is lehúzódik a gyulladás, az életveszélyes állapotot is eredményezhet orvosi kontroll nélkül. Mindenképpen javaslom a szájsebészet felkeresését, ha légzési nehézségei vannak.


  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd

 • Tisztelt Doktor úr! Úgy egy hónapja tömték be a fogam, de kiesett. Visszamentem az orvoshoz,…

  Tisztelt Doktor úr!
  Úgy egy hónapja tömték be a fogam, de kiesett. Visszamentem az orvoshoz, aki azt mondta, hogy egy évig nem lehet újratömni. Ez nekem elég furcsának tűnik, mivel még sosem hallottam ilyenről. Pár nap leforgása alatt még 2 tömésem is kiesett. Mit csináljak, tényleg várni kell egy évet, vagy keressek fel egy másik orvost?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Janik Leonárd

  Tisztelt Érdeklődő!

  Keressen fel egy másik kollégát.

  Tisztelettel:
  Dr. Janik Leonárd