A betegek kérdései (6284)

  • Kedves Doktor Úr! 1 hete vastablettát szedek, reggel 1 szemet. Mellékhatásoknál szerepel,…

    Kedves Doktor Úr!

    1 hete vastablettát szedek, reggel 1 szemet. Mellékhatásoknál szerepel, hogy fekete lehet tőle a széklet. Ekkor az egész széklet fekete lesz vagy csak egy része. Nagyjából azóta észlelem, hogy feketés cérnaszerű "képződmények", pici pöttyöket, darabkákat látok. Nagyon bepánikoltam, hogy ez esetleg alvadt vér?

    Nagyon köszönöm a válaszát!
    Anita

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Általában az egész székletet megszínezi a vaskészítmény.Szerintem nincs vérzése feleslegesen aggódik.
    Üdvözlettel

  • Tisztelt Doktor Úr!

    Kavézacchoz hasonló méretű pöttyök a székleten normális dolog vagy vérzésre utal? A rozsos kenyeremben láttam hasonló méretű rostokat, esetleg az? Székletem normális állagú és színű, és minden nap van egyszer, csak láttam benne ilyen pöttyöket. 29 éves nő vagyok,… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Kedves Era!
    Önnek semmi baja leszámítva a folyamatos aggódást.
    Üdvözlettel

  • Kedves Doktor Úr! 6 éve refluxal kezelnek, akkor másodfokú gyulladás volt a nyelőcsövemnél…

    Kedves Doktor Úr!

    6 éve refluxal kezelnek, akkor másodfokú gyulladás volt a nyelőcsövemnél és a gyomromnál, diffúz gastritis jelei voltak láthatóak. Nyár kivételével, (amikor mindíg jobban vagyok) napi 1 Lansoptolt szedek. 1 éve voltam gyomortükrözésen, ahol csak a szokásos volt látható, kis erosiókkal. Kb egy hónapja a lansoptol mellett erősödtek a panaszaim, és a szegycsontom körül a mellkasomban erős fájdalmaim vannak. Néha elmúlik, néha visszajön, de napi szinten. Ön szerint ez lehet összefüggésben a refluxal? Érdekes, de én azt soha nem éreztem, hogy "feljönne" a sav a torkomra, vagy marná azt. Lehetnek a mellkasi fájdalmaim attól, hogy a nyelőcsövemet bántja ez a dolog? 30-ra van időpontom a gasztroenterológiára. Előre is köszönöm a válaszát! G

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Tisztelt Kérdező!
    Azt gondolom hogy vagy a gyógyszer dózisát kellene növelni vagy más készítményt használni illetve egyéb direkt savkötő készítményeket, alkalikus gyógyvizet is alkalmaznia kellene.
    Üdvözlettel

  • Tisztelt Doktor Úr!

    Problémám kb 3 hete kezdődött hasmenéssel (mely esetenként nyálkás volt),gyomorfájdalommal.Háziorvosom azt mondta vírusfertőzés,Immodiumot,Sumetrolimot írt fel, valamint diétát javasolt.Panaszaim ezek után megszüntek,de 1 hét után újra visszatértek,és bár a… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Tisztelt Kérdező!
    Lehet hogy még nem gyógyult meg teljesen vagy pedig irritábiliks bél szindrómája van.
    Üdvözlettel

  • Kedves Doktor Úr! Leírom mi történt velem, és hogy mit mondtak az orvosok. Teljesen hirtelenül…

    Kedves Doktor Úr!

    Leírom mi történt velem, és hogy mit mondtak az orvosok.
    Teljesen hirtelenül elkezdett fájni a jobb oldalam, valahol a bordáim alatt, kisugárzott a hasamra, majd a hátamra is, de csaka jobb oldalamra. Már egy órája kínlódtam ezzel a fájdalommal, amikor abarátnőm ápoló, hozott nekem Nospa injekciót, megittam, de a fájdalmam erősödött. Kiakartam menni wc-re, amikor elájultam, majd egy percen belül, háromszor egymás után még. ( sose, semmitől nem ájultam még el), Amikor magamhoz tértem, egyből elkezdtem hányni, majd fordultam is vissza a wc-re, hirtelen hasmenés, ismét ájulás. Ezutáni magamhoz téréskor volt egy kis hőemelkedésem, 37.5 körül, ami 10 percen belül elmúlt. Bevittek a kórházba, ( ahol édesanyám dolgozik) , és mosolyogva közölte az ügyeletes, anélkül, hogy egyáltalán hizzáért volna a hasamhoz, hogy virus biztos, és jól betapintható a hasam. Na erre anyu felkapta a vizet, és kikövetelt egy hasi ultrahangot, ahol annyit mondtak, hogy a vakbelemmel biztos nincs gond, de van egy kis szabad foyadék a hasüregemben, másnap menjek el nőgyógyászhoz. Ekkorra egyébként már minden tünetem elmúlt.
    Másnap azt mondta a nőgyógyász, hogy annyit lát, hogy vol egy ciszta a petefészkemen, ami magától kifakadt, de nem tudja mikor.
    Doktor Úr, lehetséges ez? Hogy attól annyira rosszul lettem? Nem szívpanaszokat igazolnak ezek a tünetek inkább? CSakmert ebben az időben többször előfordult velem, hogy pár percig fennálló igen erős mellkasi nyomást éreztem , alig tudtam levegőt venni, de erről senkinek se szóltam. 23 éves lány vagyok, semmilyen ismert betegségem.
    Segítségét köszönöm:
    Anikó

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Kedves Anikó!
    Sok minden szóba jöhet a tünetei hátterében de szívbetegségnek van a legkisebb valószínűsége. Nem is értem hogy ez hogyan merülhetett fel.
    Üdvözlettel

  • 54 éves ,öt éve hypertonával kezelt nő vagyok.Th:Coraflex,Nebilet, Pretanix.Előzőleg tizenegynéhány…

    54 éves ,öt éve hypertonával kezelt nő vagyok.Th:Coraflex,Nebilet, Pretanix.Előzőleg tizenegynéhány évig Betaloc Zok-ot szedtem,amit abbahagytam mert mostanra sürü dyspnoés epizódok alakultak ki.Ennek enyhítésére Berodualt használtam.A Nebilet szedése mellett viszont tachicard vagyok, 95-125 pulzust mérek rendszeresen.Mit tanácsol cardioselektiv béta blokkolóként, illetve alternatív vagy fizikális mődszert ennek csökkentésére? Tisztelettel várom válaszát. Félművelt egészségügyis.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Tisztelt Kérdező!
    Mind a Cordaflex mind a tüdőbetegsége tachycardiával jár.
    A Nebilet helyett a Concor lenne a célszerűbb.A Cordaflex is helyettesíthető más kácium antagonistával.
    Üdvözlettel

  • Tisztelt doktor úr! 76 éves anyósomnak 3 évvel ezelőtt tüdőembóliája volt, azóta is vérhígítót…

    Tisztelt doktor úr!
    76 éves anyósomnak 3 évvel ezelőtt tüdőembóliája volt, azóta is vérhígítót szed, és szívbeteg is. Koszorúér szűkülete van és II. szintű szívelégtelensége. Most repülővel szeretne utazni, kb. másfél órás az út.
    A kérdésem az, hogy szabad-e repülnie, és milyen előzetes óvintézkedéseket tehetünk mi?
    Köszönöm szépen a válaszát: Mária

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Tisztelt Kérdező!
    Önmagában a betegségek felsorolása nem alkalmas a rizikó becslésre. Ehhez a kedves anyósának az állapotát kellene ismerni.
    Üdvözlettel

  • Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm nagyon gyors válaszát. Még egy kérdésem lenne. Ön azt írja, hogy…

    Tisztelt Doktor Úr!

    Köszönöm nagyon gyors válaszát. Még egy kérdésem lenne. Ön azt írja, hogy az üzemorvos nem minősíthet alkalmatlannak D kategóriás irodai munkára a nála mért kiugró vérnyomás miatt. Ez mit jelent? Esetleg van valamilyen előírás arra vonatkozóan, hogy milyen esetekben élhet az üzemorvos az alkalmatlanná minősítéssel? Ha kicsit tájékozottabb vagyok, talán kicsit nyugodtabban indulok el hozzá. Most úgy érzem, hogy bármit megtehet...
    Egyébként Ön szerint érdemes lenne ezt a fóbiámat valaki szakemberrel (pszichiáter?) körüljárni? Gyerekkorom óta fennáll és pl. vérvételkor úgy összeesnek a vénáim, hogy legutóbb 26 szúrásból találtak vénámat, ami persze nem segít az orvos-fóbiám leküzdésében, csak tovább rontja. Ráadásul, a vérvétel előtt nem vehetek be nyugtatót sem. :(

    Köszönettel,
    Ágnes

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Kedves Ágnes!
    Nincs előírás, ez csak egy szakmai vélemény volt. Szerintem vérvétel előtt nyugodtan bevehet nyugtatót.
    Próbáljon meg meditálni
    Üdvözlettel

  • Tisztelt Szakorvos Úr! A napokban írtam Önnek, az epehólyag eltávolítása témában. Most azért…

    Tisztelt Szakorvos Úr!

    A napokban írtam Önnek, az epehólyag eltávolítása témában.
    Most azért szeretném kérni a véleményét, mert tanácstalan vagyok, hogy vállalhatom-e ezt a beavatkozást, vagy sem?!

    Úgy értesültem a témáról, hogy az tény, hogy a mai technika, és tudás mellett ez rutin műtétnek számít, DE az alanynak, a hátralévő életében gondot okozHAT ezen szerv hiánya.Egy idős bácsi panaszolta, hogy amióta kivették neki, évente kórházi kezelésre szorul, mert elzáródik az az összekötő szakasz, amivel műtétileg pótolták az epehólyag szerepét.
    Én, most 33 éves vagyok, HA eltávolítják, elélhetek abszolút tünetmentesen, orvosi kontrolok nélkül, ameddig a JóIsten is akarja?

    Nem szeretnék egy "lavinát" elindítani, ezért kérdezném, hogy amennyiben betartom az epediétát, ill. az egészséges életmód (mozgás, súlyfelesleg leadása, abszcinens életmód...stb) elvárásait, akkor elvegetálhatok az apró köveimmel akár évekig?
    Melyek azok a tünetek, amikor valóban indokolt az eltávolítása, és ami után már a besárgulás fenyeget?(Az én jelen tüneteim: nehezebb ételek után émelygés, hátfájás, és a kövek meglétének érzete, DE ha megelőzöm egy MEZYM tablettával, akkor írhatom, hogy tünetmentes vagyok).

    Mit látja, tele vagyok kérdésekkel, tanácstalan vagyok.

    Előre köszönöm segítségét!

    Szeretettel üdvözlöm

    Karátsonyi Eugénia

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Kedves Eugénia!
    Sajnos az epekövesség sok problémával jár és ezt a diéta sem tudja kivédeni.
    Pl.epehólyagrák, hasnyálmirigy gyulladás, epehólyaggyulladás.
    ezeket kellene figyelembe venni.
    Üdvözlettel

  • Tisztelt Doktor Úr! 41 éves nő vagyok, aki eléggé stresszes, középvezető állásban dolgozik…

    Tisztelt Doktor Úr!

    41 éves nő vagyok, aki eléggé stresszes, középvezető állásban dolgozik egy multinál. Túlsúlyos vagyok, és mindig magasabb volt a vérnyomásom, mint normális lenne. Mikor naponta fél óráig nyomtam a lépcsőzőgépet, akkor tudtam a nyugalomban mért értéket 135⁄85-re leszorítani 76-78-as pulzussal. Nem szeretnék gyógyszert szedni, inkább a természetes gyógymódok híve vagyok. Viszont van egy orvos-fóbiám, ami miatt orvosnál 190⁄120 fölé is felmegy a vérnyomásom és szabályos pánik roham jön rám, már az orvosok puszta látványától is. Az üzemorvosom folyamatosan azzal fenyeget, hogy nem adja meg emiatt az alkalmas minősítést (D kategóriában). Mostanra odáig jutottam vele, hogy elég belépnem az ajtaján, már jön a sírás, a remegés és az izzadás, vérnyomás-pulzus pedig a csúcson. Az állásomra szükségem van, jelenleg egyedül keresek a családban. Van a fentiek megoldására valamilyen ötlete? Nekem egy kivizsgálás vagy vérvétel akkora stressz-hatás, hogy előtte hetekig nem alszok és nem pihenek...

    Köszönöm előre is válaszát!
    Üdvözlettel,
    Ágnes

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Kedves Ágnes!
    Először is az üzemorvos emiatt nem tagadhatja meg a munkaköri alkalmasságot bár ezek szerint ő ezzel nincs tisztában.
    Javaslom hogy orvosi vizsgálat előtt vegyen be nyugtatót és vérnyomáscsökkentőt így a vizsgálat során nem lesz semmi problémája.
    Üdvözlettel

  • Kedves Doktor Úr! 3 éve voltam gyomortükrözésen, mert állandó torokégéstől szenvedtem. A vélemény:…

    Kedves Doktor Úr!

    3 éve voltam gyomortükrözésen, mert állandó torokégéstől szenvedtem. A vélemény: hiatus hernia GERD. Szedtem a gyógyszereket, többféle PPI-t kipróbáltam, de a panaszaim nem szűntek meg teljesen visszatértem az esti Quamatel szedésére, tünetmentes lettem, ez kb. fél évbe telt. Nyolc hónapja szültem, a terhesség alatt nem szedtem semmilyen gyógyszert, az utolsó hetekben kellett Rennie-t szedni estére. Kb. 1-2 hónapja azonban ismét elkezdtem szedni a Quamatel-t, panaszaim nagyjából megszűntek, ha túl sok stressz ér, szokott gyomorégésem lenni. Nagyon elkeseredtem, hogy ez is újra előjött, és rettegek, hogy a panaszaim mögött már súlyos elváltozás, pl.: gyomorrák, nyelőcsőrák... van? Ön szeint van okom az aggodalomra? Próbáljak meg egy PPI-t (Nolpaza volt a legjobb), hátha most jó lesz?

    Köszönöm a válaszát!
    Móni

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Tisztelt Kérdező!
    Sajnos a hiatus hernia nem fog meggyógyulni tehát mindig fennáll a lehetősége a GERD kialakulásának. emiatt folyamatosan gondoskodni kell a savtermelés gátlásáról és a gyomorsav közömbösítéséről.
    Nem hiszem hogy tartania kell a felsorolt betegségektől de ha meg akar nyugodni akkor lehet hogy ismét szükség lesz egy gyomortükrözésre.
    Üdvözlettel

  • Tisztelt Doktorúr! 22 éves lány vagyok és azért írok Önnek, mert mostanában elég sokszor…

    Tisztelt Doktorúr!

    22 éves lány vagyok és azért írok Önnek, mert mostanában elég sokszor "rendetlenkedett" a szívem, de már pár hete nem volt semmi ilyen jellegű problémám. Ma viszont nagyon megijedtem, mert hirtelen erős szúrásokat éreztem a mellkasomban, ami kisugárzott a bal lapockám és a bal karom felé. Kb fél óra múlva enyhültek a tünetek, bevettem 1db 0,25 mg Frontint és kicsivel ezután a tüneteim mérséklődtek, majd el is múltak. A vérnyomásomat megmértem, 105⁄ 67 volt, a pulzusom pedig 85. Ön szerint tarthatok a szívinfarktustól ennyi idősen? Nagyon megijedtem a ma történtek hatására. Augusztus elejétől október elejéig depresszióval küzdöttem, pszichoterápiára jártam, gyógyszeres kezelést nem kaptam, alkalmanként a Frontin tablettából vettem be 1-2 szemet. Ez alatt az időszak alatt a szorongás miatt mellkasi fájdalmaim is voltak,de a vérnyomásom mindig jó volt. A depresszióm szerencsére elmúlt, de a 7köznapjaim a munkámból kifolyólag elég stresszesen telnek. Mostanában elég sokszor fáj a bal karom és az ujjaim is, valamint ha lehajolok valamiért és utána felegyenesedem, sokszor nehéznek érzem a mellkasom, ami 1-2 másodperc alatt elmúlik. Ön szerint érdemes lenne elmennem EKG-t csináltatni vagy hova fordulhatnék a panaszommal? Köszönöm szépen a segítségét!

    Tisztelettel: egy ijedt lány

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Tisztelt Kérdező!
    Önnek semmilyen szívbetegsége nincs.
    Üdvözlettel

  • Jó napot kívánok! A kérdésem az lenne Doktor úrtól, hogy a Micardis vérnyomáscsökkentő mellett…

    Jó napot kívánok!

    A kérdésem az lenne Doktor úrtól, hogy a Micardis vérnyomáscsökkentő mellett szedhető e ideiglenesen a REMOTIV extra filmtabletta. 32 éves férfi vagyok.

    Köszönöm előre is válaszát.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Tisztelt Kérdező!
    Nyugodtan szedheti a vérnyomáscsökkentő mellett az orbáncfű készítményt.
    Üdvözlettel

  • DR Úr! érdekes a problémám nehezen viselem ha mérik a pulzusom vagy a vérnyomásom másnak sem…

    DR Úr! érdekes a problémám nehezen viselem ha mérik a pulzusom vagy a vérnyomásom másnak sem teszem meg szívesen,Mitől lehet ez?
    Kiskoromba anyukám karjában aludtam az megnyugtatott de már zavar.

    Ön szerint:Alexandra

    Köszönöm

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Kedves Alexandra!
    Vannak ilyen emberek, én is találkoztam már hasonlóval.
    Nem látom a problémát ebben.
    Üdvözlettel

  • Tisztelt Dr.Úr!

    Tavaly Decemberben sürgősséggel műtöttek,servvel,sajnos elfertőződött,majd 5 nap múlva ismételten műtét következett.Sajnos egyik sem sikerült,mert a hasam szabályszerüen leszakadt,haskötőt kell hordanom nov.29-ig,ugyanis űjból megműtik az egyik klinikán,háló beépítésével,valamint… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Kedves Jóska!
    A haskötő nem befolyásolja a vérnyomását.A műtét közepes terhelést jelent, amennyiben a szív UH lelete jó volt nincs miért aggódnia.
    Üdvözlettel

  • Kedves Doktor Úr! Néhány napja írtam Önnek, laboreredmények miatt. Gamma gt. 189, cukor 6,8,…

    Kedves Doktor Úr!

    Néhány napja írtam Önnek, laboreredmények miatt. Gamma gt. 189, cukor 6,8, koleszterin 6,2.

    Most megtörtént az ultrahang vizsgálat. Máj rendben van.
    Epeúttágulat, Wirsung tágulat nincs. Epehólyag norm. nagyságú. A pancreas vizsgálható része ép.
    hasi aorta norm, lép nem nagyobb.
    A vesék norm. helyzetűek, méretűek, és echoszerkezetűek. Jo. alsó harmadában 15 mm-es tipusos cysta. Kő. üregrendeszeri tágulat nem látható.
    A húgyhólyag üres, szabad hasi folyadék nem látható.
    Prostata kp. lebeny minimálisan eéődomborodik.

    Ön szerint a vese cysta ad okot aggodalomra? és a prostata állapota?
    Másik kérdésem, hogy a gamma gt. emlekedett állapotára ad magyarázatot ez az eredmény?

    Tisztelettel vrom válaszát!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Tisztelt Kérdező!
    A vesecystának semmi jelentősége. A prostata megnagyobbodás miatt forduljon urológushoz!
    Az ultrahang leletnek semmi köze a gammaGT eredményhez.Könyörgöm, ne foglalkozoon a gammaGT-vel. Nagyon sok gyógyszer okozhat egy ilyen mérsékelt emelkedést, nincs ennek akkora jelentősége hogy foglalkozni kellene vele ennyit. Inkább a vércukor és a koleszterin szinttel kell törődnie.
    Üdvözlettel

  • Kedves Doktor Úr! Holnap megyek leszázalékolásra.Nagyon félek mert sokan azt mondták olyan megalázó az egész.Nekem volt 2 mélyvénás és egy felszini vénás trombózisom,magasvérnyomás,alagút szindróma a kezemben,súlyos aszma,véralvadás efektus zavar.Gyógyszereim sycumar 5 db,prenessa 1,normodipin… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Kedves Marika!
    Én magam sosem foglalkoztam leszázalékolással így nem értek hozzá és pláne látatlanban meg sem tudnék ítélni egy betegséget.
    Ezért aztán nem tudom megmondani mi vár… Még több

  • Tisztelt Doktor Úr!

    34 éves nő vagyok. Kb. két hete folyamatos émelygéssel küzdök, és a felső gyomortájékon enyhe fájdalmat érzek. (mintha gyomron vágtak volna) A székletem pedig az utóbbi pár napban kissé hígabb, de nem hasmenéses.
    Nem reflux jellegűek a tüneteim. Nincs… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Tisztelt Kérdező!
    Leginkább gyomorhurut, nyombélfekély jöhet szóba gyomorrák a legkevésbé.
    Forduljon gastroenterológushoz!
    Üdvözlettel

  • Kedves doktor ur voltam vérvételen ,kiváncsi voltam a pár honap alatt milyen értékeim lettek…

    Kedves doktor ur
    voltam vérvételen ,kiváncsi voltam a pár honap alatt milyen értékeim lettek ugyanis van pár ami régota magasabb.

    a lipáz szokás szerint 60 ig jó és nekem 70 lett... (mindig azt mondják ha az amiláz jo akkor nincs gond,Uh is jó ,de akkor miért magasabb,,,?)

    Crp szokott ,sajnos annak nemvolt tesztje igy nemtudom milyen lett,holnap lesz meg.

    ja és a kreatinin,amivel soha nemvolt bajom de elvileg sejtem mitöl lett magasbb.80ig jó nekem 97.
    mivel 2 honapja lassan alig iszok...mivel a gyomrommmal van bajom (irtam már Önnek Lilla névvel )fel vagyok fujva ,ezért a vizet sem kivánom ,ha megkéne innom egy fél litert egybe ugy érezném magam mint egy lufi...remélem azért a vesémnek nemlesz baja, majd visszaszoktatom magam az ivásra..


    még ami lényegesebb,a vas, mchc ha jol sejtem,az kevesebb egy picivel.az is régota ,kb miota vannak ezek a gyomor bajaim.
    gondolom a vérveszteség oka a felmaródás na de az is örökké??vagy meddig tart még ?mondom, amugy nem vészes, de kicsit alacsonyabb

    ja és a PLT-thr az meg 400 ig volt jó nekem 423...

    öszességében nemvolt nagy eltérés egyikben sem de sok apró volt.

    még egy érdekssség : a vérsejt süllyedés nekem 4 lett most,(3-12 ig jó) ,eddig meg mindig 10 szokott lenni..mitöl ment le ???







    Köszönettel


    Lilla

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Kedves Lilla!
    Igyon sokat és ne foglalkozzon a laboratóriumi leleteivel!
    Üdvözlettel

  • ÜDVÖZLÖM doktor úr! Érdeklődnék ,hogy milyen betegség állhat mögötte(a rákon kívül). Tüneteim…

    ÜDVÖZLÖM doktor úr!

    Érdeklődnék ,hogy milyen betegség állhat mögötte(a rákon kívül).
    Tüneteim 1-2 hete,fáradtság,wc-papíron eleven vér,boltban majdnem elszédültem sorban állás közben,hányinger-hányás.....
    Kérem segítsen diagnosztizálni mert félek!36-éves vagyok, és most élek igazán jó életet,4 gyermekem van a legkisebb 5-éves s szeretnék mindnek a lagziján ott lenni,,sőt unokáimat is látni szeretném..........
    Várom válaszát s tanácsát.....
    KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!


    MÓNIKA!!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Szabó Sándor

    Tisztelt Kérdező!
    Talán vérszegénység de a vérzés forrását mielőbb tisztázni kell!!
    Üdvözlettel