A betegek kérdései (17685)

  • Tisztelt Doktornő! Huzamos Chinotal szedés mellett lehet e gyökércsúcs-rezekciora menni,helyi…

    Tisztelt Doktornő!

    Huzamos Chinotal szedés mellett lehet e gyökércsúcs-rezekciora menni,helyi érzéstelenitésben?
    Fokozott vérzésveszély fennáll-e mintha pl valaki Syncumart szedne-vagy kevésbé veszélyes?

    Köszönöm válaszát.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Tisztelt Kérdező!

    Nem jellemző a fokozott vérzésveszély.

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Tisztelt Doktornő! Szeretném megkérdezni, hogy a syncumar szedésének abbahagyása után mennyi…

    Tisztelt Doktornő!

    Szeretném megkérdezni, hogy a syncumar szedésének abbahagyása után mennyi idővel tisztul ki teljesen a szervezetemből?
    A heparin injekcióra való átállást követően mennyi időnek kell eltelnie teherbeesésig hogy a syncumar már ne okozzon rendellenességet a babának?

    Köszönettel,
    Réka

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Tisztelt Kérdező!

    Ezt az INR értékkel jól lehet követni, ha az már a normális értéken van, akkor nyilván kiürült a Syncumar. Ugye tudja, hogy terhességben a heparin is veszélyes lehet?

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Tisztelt DrNő! azt szeretném kérdezni,hogy ha a 3 havi vércukor% jó eredmény jó lesz, akkor…

    Tisztelt DrNő!

    azt szeretném kérdezni,hogy ha a 3 havi vércukor% jó eredmény jó lesz, akkor nem kell tovább szedni a meforalt? orvosom csak 1 hét mulva lesz. köszönöm válaszát

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Tisztelt Kérdező!

    Ha jó lesz az eredmény, az azt jelenti, hogy hat a gyógyszer, és folytatnia kell.

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Tisztelt Doktornő!

    Kb. fél órája vettem be egy Algozone tablettát (500 mg, metamizol-nátrium), de sajnos ügyetlenül sikerült lenyelnem, szerintem félrenyeltem és a tüdőmbe került. Próbáltam köhögni, de nem történt semmi, aztán ittam pár deci ásványvizet, de kicsit olyan furcsa… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Tisztelt Kérdező!

    Szerintem nem fog problémát okozni, nyilván feloldódik, de azért ne vegyen be most másikat.

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Tisztelt Doktor Nő!
    Párom már évek óta allergiás (pollen, por stb..) és mindig ugyanazok a tünetei: tüsszögés, orrfolyás, szemviszketés, néha kiütés, de most egy hónapja el is kezdett köhögni. Azt mondja érzi, hogy valami le van rakódva, és mintha a tüdőből jönne. Kb. 2 hónapja volt orvosnál,… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Tisztelt Kérdező!

    Kérdéseit egy személyes tüdőgyógyászati vizsgálat döntheti el megnyugtatóan.

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Kedves Doktornő! Tegnapi gyors és megnyugtató válaszát nagyon köszönöm! Annyit szeretnék még…

    Kedves Doktornő!

    Tegnapi gyors és megnyugtató válaszát nagyon köszönöm! Annyit szeretnék még kérdezni, hogy tegnap elfelejtettem leírni, hogy a leleteim fél évvel ezelőtt készültek. Romolhatott annyit az állapotom, hogy mégis csak ezek okozzák a panaszokat? Ugyanis az éjszaka ismét bepánikoltam, mert amikor már majdnem elaludtam, akkor hirtelen fel kellett kelnem, mert úgy éreztem szétrobban a szívem, nagyon kalapált és szinte azt éreztem, hogy izomláz is van benne. Légzőgyakorlatok segítségével elmúlt 40 perc alatt és utána el tudtam aludni. Napközbe szerencsére semmi problémám, ha nem gondolok rá, de éjszaka mindig,ez volt 3 hát alatt a 3. ilyen éjszakám. Sajnos időpont csak 2 hét múlva van a kardiológushoz. Lehet, hogy csak pánik vagy szervi probléma? Rettenetesen félek. Válaszát nagyon köszönöm! A tegnapi levelemet elküldöm, hogy tisztába legyen vele Doktornő, hogy miről is van szó.
    Kedves Doktornő!


    30 éves vagyok, paizsmirigy túlműködésem, mistr.insuff ill. BTSZB diagnosztizáltak. Szeretném, ha kiértékelné szív Uh leletemet,mert nagyon szorongásos vagyok miatta és sajnos állandóan ez foglalkoztat a nap 24 órájában.Amióta tudok ezekről a betegségekről azóta vannak tüneteim, előtte semmi. Kis megnyugtatást szeretnék, hogy nem annyira nagyon komoly a probléma, mert sajnos csak 2 hét múlva tudok kardiológiára menni, akkorra van időpontom és napok óta nem alszom, kimerült vagyok emiatt. Van egy 6hónapos kisfiam, de még Ő rá sem tudok elég figyelmet fordítani, mert a betegségen jár az eszem, mert szeretném Őt felnevelni. Leletek: Fizikai terhelésre panasz nincs, Ekg-n: s.r. PQ: 120 ms BTSZB sec.repol zavar.Frek: 60⁄min. Uh.: Status: szív felett zörej nem hallható.Pulmo: pangás, crepitáció nem hallható.kp. érdes alaplégzés.Végtagok: oedema nem tap.Oldaliff.nincs.Vél: cadiopulmonalisan kompenzált ⁄ESAOTE MYLAB50⁄ M-mód: Aortagyök: 28mm.Bal pitvar: 48 mm.Bal kamra: 38-57mm EF: 60 %. Septum:13⁄12mm, hátsó fal:13 mm Jobb kamra:33 mm. Doppler: Aorta bill.Vmax:1.85m⁄s. TVI:0.36 m.Átl.grad:7.9 Hgmm. Mitralis bill.: E: 0.83 m⁄s A:0.65 m⁄s DT: 235ms. A pulmonalis törzs áramlási sebessége: 1.4 m⁄s. Aorta ívben norm.áramlások.TRI Vmax:285m⁄s .Pulmonalis nyomas: 33+10 43 Hgmm. Segmentalis falmozgaszavar,pericardialis folyadék nincs. II °MI.Jelzett TI. Vélemény: Kissé tágabb bal szívfél. Kielégítő systol és bal kamra functio. Jelentős kóros áramlás, falmozgászavar, pericardialis folyadék nem látható. II ° MI.Jelzett TI.
    Csak azóta érzek ritmuszavart,amióta stresszelem magam, ha véletlenül egy darabig nem jut eszembe, akkor semmi panaszom, de amint rágondolok, egyből van. Általában akkor leginkább, amikor elaludnék ⁄emiatt már alig merek aludni⁄ illetve, amikor reggel felébredek. Terhelésre nincs panaszom, nem fulladok, nem dagadnak a lábaim se, egyéb panasz a ritmuszavarokon illetve a szorongáson kívül nincsen. Néha érzem még, hogy mintha szúrkálódna az oldalam baloldalon és a hátam, de ez lehet a gyermekemtől is, ugyanis 9 kg.Metothyrin-t illetve huma pronolt ⁄szedek 2*1⁄2 szemet⁄.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Kedves Kérdező!

    Fél év alatt nem valószínű, hogy jelentősen romlott volna az állapota. Az is a panaszok szervi eredete ellen szól, hogy nap közben, terhelés során nem, csak nyugalomban jelentkezik. Egyebekben is az előző válaszom "érvényes".

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Tisztelt Főorvos Asszony!

    85 éves édesanyám szívbeteg. Két éve infarktust követően két szetntet kapott, s ennek megfelelően gyógyszert szed. (Inspra, Ednyt stb.) Vérnyomása bár jellemzően alacsony, és a pulzus száma normál közérzet mellett is 45 körüli, de izgalmak hatására pillanatok… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Tisztelt Kérdező!

    Sajnos, látatlanban nem tudok érdemi választ adni, a műtét előtti kivizsgálás (kardiológiai, szemészeti) nyilván választ ad a kérdéseire.

    Üdvözlettel

  • Kedves Doktornő!Az lenne a kérdésem Önhöz,hogy van e összefüggés a vérvétel,vizelet eredményem…

    Kedves Doktornő!Az lenne a kérdésem Önhöz,hogy van e összefüggés a vérvétel,vizelet eredményem és a panaszaim között.Vérvétel eredményem:Nátrium:135! Glükóz:6,1! GFR(négyzetes):83! Transzferrin szaturáció:14.10! Tsh:1.940 Vizelet eredményem: üledék vvt:4 laphámsejt:4 Jó pár napja fáj a hátam majd beszakad a hátam közepe.Fáj a hasam alja.Mindkét mellembe szúr alatta a gyomorszáj irányába.Rossz a közérzetem!Kezelt pajzsmirigy beteg vagyok.L-thyroxin gyógyszert szedek rá.Mellette magnéziumot,calciumot és d vitamint.Ciklus 10.napon nőgyógyászom prolaktin szintet nézetett,mert 2012.szeptemberében volt terhesség megszakítás után folyik a mellemből valami tejszínű váladék.Ennek 3 hét múlva lesz eredménye.Vérnyomásom biciklizés után feljöttem 4.emeletre 118⁄84 pulzus:101.A háziorvosom szerint idegszál becsípődés a panaszaim oka,de én félek,hogy más az oka.További kivizsgálást nem javasol.Dr.Úr szerint szív irányába nem kellene tovább vizsgálódni?Vagy esetleg más irányba?Szüleimet elvesztettem anya agyvérzésbe halt meg,apa szívinfarktusba.Terhességemet pedig megkellett szakítani 23.hetesen,mert beteg lett volna a baba. :( Köszönöm mielőbbi válaszát!Tisztelettel:Szilvi

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Tisztelt Kérdező!

    Látatlanban nem lehet a kérdéseire érdemi választ adni. Javasolom, forduljon kezelőorvosához, aki az ön adatainak ismeretében és személyes vizsgálat alapján meg tudja határozni a további elvégzendő vizsgálatokat és ezek eredménye alapján szükség szerint a kezelést.

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Tisztelt Dr nő! Alacsony vérnyomásban szenvedem ami egész pontosan 87⁄55 a pulzusom 80…

    Tisztelt Dr nő!



    Alacsony vérnyomásban szenvedem ami egész pontosan 87⁄55 a pulzusom 80 van volt kb egy órája.Kérdésém hogy mit tehetek ellene?Nem dohányzom nem kávézom napi legalább 4liter folyadékot iszom.Illetve még egy kérdés mit jelent a nem túl feszes szívizom voltam tavaly nyáron kardiólógián és ezt közölte a dr.További teendőt nem igényel címszóval.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Tisztelt Kérdező!

    Az alacsony vérnyomás nem betegség, de azért ellenőriztesse a vérnyomásmérőjét, hogy pontos-e. A "nem túl feszes szívizom" kérdésében pedig azt a doktort kérdezze, aki ezt mondta önnek.
    Nagy baj nyilván nem lehet, ha további teendőt nem igényel szerinte.

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Tisztelt Drno! Sajnos orokletesen nalam is kijott az aranyer.Sok problemat nem.okoz,neha neha…

    Tisztelt Drno!
    Sajnos orokletesen nalam is kijott az aranyer.Sok problemat nem.okoz,neha neha szenvedek vele par napig.Az utobbi par napban a meleg miatt be is izzadt,es bar minden nagydolog utan alul megmosdom megis marad szeklet a kis redok kozott amik az utobbi napokban meg teteztek a panaszaim.Szekletem rendben van,napi ketszer,nem kemeny nem hig,a vegbelem nem is verzik.Csak most tegnap ota enyhen viszket,es mikor megneztem ma mar tukorrel h van e valami rajta,akkor a viszketo helyeken a redokben sajnos fedeztem fel szeklet maradekot.A haziorvosom azt mondta h mivel meg fiatal vagyok es nagyobb gondot nem okoz nem kell rogton orvoshoz rohanjak,mondta h hasznaljak most neomicin tartalmu kremet es vegyek koromvirag ulofurdot.Azt mondta ez arra is jo ha a melegtol gomba jott ott ki.
    Amugy nincsenek kiutesek rajta,csak piros kicsit.
    Elegge magafelto ember vagyok,On mit gondol ez a kezeles megfelelo vagy hasznaljak aranyer kremet inkabb?
    Belso aranyerem is van sajnos,22 eves vagyok.
    Koszonom.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Tisztelt Kérdező!

    Sajnálom, de személyes vizsgálat nélkül ezt nem lehet eldönteni, a probléma szerencsére nem tűnik súlyosnak. A panaszok huzamos fennállása vagy rosszabbodása esetén forduljon ismételten kezelőorvosához, részletesebb vizsgálat céljából.

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Kedves doktorno! Mar marcius ota szenvedek a gyomrommal.Ahogy abba hagytam a dohanyzast attol…

    Kedves doktorno!
    Mar marcius ota szenvedek a gyomrommal.Ahogy abba hagytam a dohanyzast attol kezvel bajom volt a szekletemmel.Egy heten 1-szer volt szekletem.Nagyon felfujodtam es nagyon neheznek erzem a gyomromat,fajdalmaim is vannak es legfobb kent a felso reszen a gyomromnal.Voltam mar tukrozesen mind a ket felen es voltam a ct.is.Minden hol normalis volt a rizalt,de Nekem meg mindig megvan a fajdalmam,a felfuvodasom ugy erzem magam mint egy 10 honapos kismama,reggel korantol keso estig.Nem is kell hogy egyek.Most megint vissza kuldenek a ct.-be.Nagyon szepen kerem hogy segitsen rajtam mert ugy nezki hogy itt nemsok remenyem van.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Kedves Kérdező!

    Sajnálom, de személyes vizsgálat nélkül ezt nem lehet eldönteni, bízzon orvosaiban, hogy kiderítik az okokat és orvosolják panaszait.

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Kedves Doktor Nö!
    Elnézést, hogy megint Önt zavarom , mint rendszerint minden bajommal.Epekö miatt várólistán vagyok nov.30.ig.A problémám tegnap kezdödött,jobb oldalon a vese magasságában egész nap tartó fájdalom,lehajolni sem birtam, majd ma reggel epés hasmenés és hányás kezdödött.Hányni… Még több

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Kedves Gabriella!

    Ismert epekövessége és akut panaszai miatt azt javasolom, hogy keressen fel ügyeletet, mert ez mindenképpen olyan komplikációnak látszik (epeköves roham? epehólyag… Még több

  • Tisztelt Dr.nő! Azt szeretném kérdezni, hogy a Norvascot szedem, abbahagyhatom -e a szedését,…

    Tisztelt Dr.nő!

    Azt szeretném kérdezni, hogy a Norvascot szedem, abbahagyhatom -e a szedését, ha nem érzem magam jól tőle, vagy csak fokozatosan csökkentve??

    Köszönöm válaszát!

    Nagy Erika

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Tisztelt Kérdező!

    Remélem, a Norvascot nem az Amlodipinnel együtt szedi, egyébként a kezelésről orvosával konzultáljon.

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Tisztelt Dr.nő ! Szeretném kérdezni, hogy a pl: az amlodipin-teva okozhat-e szorongásos tüneteket(mellkasi…

    Tisztelt Dr.nő !

    Szeretném kérdezni, hogy a pl: az amlodipin-teva okozhat-e szorongásos tüneteket(mellkasi nyomás érzés--mintha belülről feszítené szét valami a mellkasomat gyengébb erősebb érzéssel ).

    Köszönöm válaszát!

    Erika

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Tisztelt Kérdező!

    Nem jellemző, de elvileg előfordulhat.


    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Kedves doktornő! Olyan problémám van,hogy tegnap éjjel buliban véletlenül belekönyököltek erősen…

    Kedves doktornő!
    Olyan problémám van,hogy tegnap éjjel buliban véletlenül belekönyököltek erősen a fejembe tánc közben a fejem tetejétől picit balra,nagyon fájt most is fáj a fél fejem,hényingerem nincs nem szédülök.Kérdezni szeretném,hogy ön szerint ez okozhat e problémát nekem vagy van e valami teendő vele?Köszönöm előre válaszát.

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Kedves Kérdező!

    Nem hiszem, hogy komoly probléma lenne, kétség esetén forduljon orvoshoz.

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Kedves Doktornő! 30 éves vagyok, paizsmirigy túlműködésem, mistr.insuff ill. BTSZB diagnosztizáltak.…

    Kedves Doktornő!

    30 éves vagyok, paizsmirigy túlműködésem, mistr.insuff ill. BTSZB diagnosztizáltak. Szeretném, ha kiértékelné szív Uh leletemet,mert nagyon szorongásos vagyok miatta és sajnos állandóan ez foglalkoztat a nap 24 órájában.Amióta tudok ezekről a betegségekről azóta vannak tüneteim, előtte semmi. Kis megnyugtatást szeretnék, hogy nem annyira nagyon komoly a probléma, mert sajnos csak 2 hét múlva tudok kardiológiára menni, akkorra van időpontom és napok óta nem alszom, kimerült vagyok emiatt. Van egy 6hónapos kisfiam, de még Ő rá sem tudok elég figyelmet fordítani, mert a betegségen jár az eszem, mert szeretném Őt felnevelni. Leletek: Fizikai terhelésre panasz nincs, Ekg-n: s.r. PQ: 120 ms BTSZB sec.repol zavar.Frek: 60⁄min. Uh.: Status: szív felett zörej nem hallható.Pulmo: pangás, crepitáció nem hallható.kp. érdes alaplégzés.Végtagok: oedema nem tap.Oldaliff.nincs.Vél: cadiopulmonalisan kompenzált ⁄ESAOTE MYLAB50⁄ M-mód: Aortagyök: 28mm.Bal pitvar: 48 mm.Bal kamra: 38-57mm EF: 60 %. Septum:13⁄12mm, hátsó fal:13 mm Jobb kamra:33 mm. Doppler: Aorta bill.Vmax:1.85m⁄s. TVI:0.36 m.Átl.grad:7.9 Hgmm. Mitralis bill.: E: 0.83 m⁄s A:0.65 m⁄s DT: 235ms. A pulmonalis törzs áramlási sebessége: 1.4 m⁄s. Aorta ívben norm.áramlások.TRI Vmax:285m⁄s .Pulmonalis nyomas: 33+10 43 Hgmm. Segmentalis falmozgaszavar,pericardialis folyadék nincs. II °MI.Jelzett TI. Vélemény: Kissé tágabb bal szívfél. Kielégítő systol és bal kamra functio. Jelentős kóros áramlás, falmozgászavar, pericardialis folyadék nem látható. II ° MI.Jelzett TI.
    Csak azóta érzek ritmuszavart,amióta stresszelem magam, ha véletlenül egy darabig nem jut eszembe, akkor semmi panaszom, de amint rágondolok, egyből van. Általában akkor leginkább, amikor elaludnék ⁄emiatt már alig merek aludni⁄ illetve, amikor reggel felébredek. Terhelésre nincs panaszom, nem fulladok, nem dagadnak a lábaim se, egyéb panasz a ritmuszavarokon illetve a szorongáson kívül nincsen. Néha érzem még, hogy mintha szúrkálódna az oldalam baloldalon és a hátam, de ez lehet a gyermekemtől is, ugyanis 9 kg.Metothyrin-t illetve huma pronolt ⁄szedek 2*1⁄2 szemet⁄. Elnézést, hogy hosszúra sikerült a levelem, de nagyon félek és szorongok emiatt. Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm! Szép napot kívánok Önnek!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Kedves Kérdező!

    Az EKG illetve ultrahang lelet enyhe-mérsékelt eltéréseket mutat, ezek nyilván nem mostanában alakultak ki, és ekkora aggodalomra semmiképp nem adnak okot. A ritmuszavar főleg a stresszeléstől jelentkezik, ezt próbálja leküzdeni, ebből sem fenyegeti önt semmi veszély, a szurkálások sem a szíveltéréseitől vannak. Bőven ráér a két hét múlva esedékes kardiológiai konzultációig.


    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Szép napot!Megnyugtatásból kérdeznék öntöl!Jobb oldalon szúros egyfojtában lévö fájdalmat érzek…

    Szép napot!Megnyugtatásból kérdeznék öntöl!Jobb oldalon szúros egyfojtában lévö fájdalmat érzek 2napja!Ugy tudnám leirni h a hónomaljával egy vonalban.Egy vonalban befelé pár centire.Nagyon kellemetlen ijesztö,picit a jobb karom is zsibbad.Édesanya vgyok 9hónapos ikerlányokkal,nem szoptatok már,de ez a szuró fájdalom aggaszt.Köszönettel Kittu

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Tisztelt Kérdező!

    Panaszai nem utalnak szervi szív-eredetre, inkább mozgásszervi (csigolyák, gerinc, izomzat) eredetűnek tűnnek, aggodalomra nincs oka. A panaszok huzamos fennállása vagy rosszabbodása esetén forduljon kezelőorvosához, részletesebb vizsgálat céljából.

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Tisztelt doktornő! azt szeretném kérdezni, hogy a melegtől, ha kiveri az embert a viz lehet-e…

    Tisztelt doktornő!

    azt szeretném kérdezni, hogy a melegtől, ha kiveri az embert a viz lehet-e hőemelkedése, majd mikor lemegy ez a hullám szinte hideg veritéket érzek, már 6 napja antibiotikumot szedek, eddig nem volt ilyen, ez most lett, nem használ a gyógyszer, feltételezett gyulladás miatt irták

    tisztelettel

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Tisztelt Kérdező!

    Látatlanban nem tudom megmondani, de a hőmérséklete hőmérővel ellenőrízhető. Tartós panaszai miatt továbbra is kontroll-vizsgálatot javasolok kezelőorvosával.

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Kedves Drno! Hallottuk hogy letezik egyfajta gomba kapszula ami jol megy rakos megbetegedesekben.On…

    Kedves Drno!
    Hallottuk hogy letezik egyfajta gomba kapszula ami jol megy rakos megbetegedesekben.On tudna errol valami velemenyt mondani.
    Koszonom!

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Kedves Kérdező!

    Sajnálom, nem tudok erről semmit.

    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa

  • Köszönöm gyors válaszát kedves Doktornő!Sokat ülök gép előtt,lehet a szemem megerőltetettem!Csak…

    Köszönöm gyors válaszát kedves Doktornő!Sokat ülök gép előtt,lehet a szemem megerőltetettem!Csak nagyon fėlek a betegségektől,mindig a legrosszabbra tudok gondolni.Üdv:Bea

    AZ ORVOS VÁLASZA:

    Tarján Zsuzsa

    Nagyon szívesen. Reméljük, nem lesz semmi baj.


    Üdvözlettel
    dr Tarján Zsuzsa