Dr.

Molnár Balázs

Nőgyógyász

Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

2000-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2006-ban szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg a Jósa András Oktató Kó... még több

Címek

Rólam

Magamról

2000-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2006-ban szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg a Jósa András Oktató Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának szakorvosaként dolgozik.

Betegek véleményei

Vélemény hozzáadása
 • nagyon jó

  Első,egyetlen gyermekem nála született. Hosszú vizsgálatok után lombikra kellett mennem. Mindenben 100% osan segített, és a terhességem alatt is nagyon nagyon megvoltam vele elégedve. Nagyon empatikus,türelmes orvos. Ha bent voltam a kórházba,szabadnapon is minden reggel 7 körül bejött a betegeihez. És nem utolsó sorban nem pénz éhes!

 • nagyon jó

  Missed ab-om volt, elhalt a magzat,nem volt mit tenni,nem volt életképes a magzat (9.hét).Dr.Úr amikor közölte,látszott rajta a mély sajnálat.Ő műtött, műtét után pénzt nem fogadott el.Foglalkozik a betegeivel, időt szán rájuk,alázatos,nem pénzéhes,empatikus,lehet bátran kérdezni tőle,és jó szakember!EMBERSÉGES!Mindenkinek ajánlani tudom!

 • nagyon jó

  A tapasztalataim alapján mindenkinek tudom őt ajánlani, mert kiváló szakember. Szerintem Ő a legjobb.

 • nagyon jó

  Visszatérő problémáim ellenére rendkívül kedves,türelmes orvosnak mondanám. Segítőkész mindent elmagyaráz. ajánlom.

 • nagyon jó

  Második gyermekem Nála született. Végig (terhesgondozás, szülés, utógondozás) nagyon rendes, segítőkész, lelkiismeretes volt. Csak ajánlani tudom!

Válaszd ki az orvoshoz illő értékelést, és próbáld megindokolni