Dr.

Gombos Sándor

Nőgyógyász, Szülész-nőgyógyász

Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

1988-ban a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1992-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg főorvosi beosztásban dolgo... még több

Címek

Szolgáltatások

Teljes körű terhesgondozás (a terhesség észlelésétől kezdve a sz
Teljes körű nőgyógyászati kivizsgálás, méhnyakrák szűrés

Az orvosról

Bemutatkozás

1988-ban a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1992-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg főorvosi beosztásban dolgozik, mellette magánrendelést vezet. Rendelőjében teljes körű nőgyógyászati ellátással várja kedves betegeit, mely magában foglalja a terhesgondozást, a különböző nőgyógyászati vizsgálatokat, a változókori panaszok kezelését, valamint a méhnyakrák szűrést.

Betegek véleményei

Vélemény hozzáadása
 • nagyon gyenge

  Nagyon nem ajánlom. Ügyeletes orvosként nála szültem. Nem akart császározni, holott nagyon indolkolt lett volna. Húzta a dolgot, mivel a magánbetegei császárigényeit előbbre tartotta. Nulla empátia, és a szakértelmet is megkockáztatom (bár magam amúgy sem láttam ebből semmit).


  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • nagyon jó

  20 éve hozzá járok! Figyelmes,barátságos. Több nőgyógyászati műtétem volt már nála,és tökéletesen végezte el mindig! Ajánlom mindenkinek aki egy jó nőgyógyászt keres!!!

 • nagyon jó

  Én is csak ajánlani tudom. Mindig türelmesen válaszolt a kérdésekre, alapos volt a vizsgálatok során is. Telefonon bármikor el lehetett érni. Mindent megtett, hogy problémamentes legyen a terhesség és a szülés.

 • nagyon jó

  Mindenkinek csak ajánlani tudom. Megbízható, türelmes. Kérdésekre érthetően válaszol.

Válaszd ki az orvoshoz illő értékelést, és próbáld megindokolni