Dr.

Zádor Adrienn

Fogorvos

3 vélemény +hozzáad

A fogászati rendelője Miskolc egyik csendes kertvárosi részén található. A rendelő korszerű berendezésekkel van felszerelve, Jelenleg csak modern, CE minősítésű eszközöket használ.… még több

Címek

 • MEDORIM Fogorvosi, Orvosi Szolgáltató Kft.

  Pál u. 8
  3532 Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

5

Általános Eredmény
3 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • M

  Sok rossz tapasztalat után megtaláltam egy kimagaslóan jó szakembert. A fájdalomtól való extrém félelmet is hihetetlen türelemmel, és kedvességgel kezeli. Visszakaptam a mosolyom, és vele együtt az önbizalmam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy igazán lelkiismeretes fogorvost keres!

 • V

  nagyon kedves! jókeze van! én máshozz nem is mennék!sok mindenkinek ajánlom! nem pénzz éhes! én mindig féltem a fogászattól miota hozzá járok boldogan megyek!

 • J

  Nagyon tudom Őt ajánlani, mert egy nagyszerű orvos. Rendkívül felkészült, mindig segít. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • A fogászati rendelője Miskolc egyik csendes kertvárosi részén található. A rendelő korszerű berendezésekkel van felszerelve, Jelenleg csak modern, CE minősítésű eszközöket használ. Az egységkészüléken és széken kívül rendelkezik egy minimális sugárkibocsájtással dolgozó digitális röntgen készülékkel is és természetesen minden olyan műszerrel (pl. polimerizációs lámpa, ultrahangos depurátor, elektrokauter) amely ma már elengedhetetlen a fogorvosi rendelőben.

  A hagyományos fogorvosi tevékenységeken kívül (foghúzás, fogtömés, gyökérkezelés, rögzített, vagy kivehető fogpótlás, fogkő eltávolítás) az esztétikai fogászati beavatkozásokat is végez (fogfehérítés, fogékszer beragasztás). A fogtömésekhez is esztétikus anyagokat használ, kérésre technikai tömések (inlay) behelyezését is elvégzi. A széles körben ismert műanyaggal, vagy porcelánnal leplezett fémvázas rögzített fogpótlásokon kívül vállalja természetes hatású, fémváz nélküli cirkónium fogművek elkészítését is.
  A rendelő előtt a parkolás egyszerű. Busszal, villamossal is megközelíthető, a Győri kapui megállóktól (Gyula utca illetve Örs utca) kb. 200 méter séta.