Hasitz Ágnes

verifiedCreated with Sketch.

Háziorvos, Üzemorvos, Belgyógyász

1 vélemény +hozzáad

1989-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 12 évig dolgozott egyetemi kórház belgyógyászatán és ez idő alatt belgyógyászatból és hematológiából tett szakvizsgát. A hematológia… még több

Címek

5

Általános Eredmény
1 vélemény

  • Pontosság
  • Figyelem
  • Lehetőségek
  • P

    Nagyon lelkiismeretes ,rászánja az időt arra ,hogy pontosan kikérdezze a beteget .Barátságos ,sose ingerült , s a rendelési idő nincs kőbe vésve ,ha sok a beteg akkor is ellátja ,ha már akár 1 órával túl van .

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • 1989-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 12 évig dolgozott egyetemi kórház belgyógyászatán és ez idő alatt belgyógyászatból és hematológiából tett szakvizsgát. A hematológia (a vérben levő betegségek tudománya) volt a nagy szakmai szerelem számára, azonban az élet úgy hozta, hogy váltani kellett. 2002-ben úgy döntött, hogy háziorvos lesz. Hogy teljesen ne szakadjon el korábbi betegeitől még 5 éven át végzett hematológiai szakrendelést a Szent Rókus Kórházban a háziorvoslás mellett. Mára a családorvosi munka olyan sok feladatot ad, hogy ezt a szakterületet csak a magánrendelés keretében folytatja tovább.