Pen-iconCreated with Sketch. Kérdezz ingyen Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

Kondorné dr. Orosz Ágnes klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta Egyéni és párkapcsolati problémák kezelése, házassági, válási krízistanácsadás párterápiás vagy egyéni konz... még több

 • Depressziós vagyok?

  Jó napot én arra lennék kíváncsi,hogy hogyan működik önnél a tanácsadás depresszióval küzdök több éve van, hogy jobb van hogy minden érdektelenné válik számomra. Nagyon sok problémát feltudnék vázolni ami a betegség oka lehet, de sajnos nem tudok rájönni, hogyan tudnék változtatni, hogy kiegyensúlyozott… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Kondorné Dr. Orosz Ágnes

  Kedves Kérdező,

  Kérem, adja meg az e-mail címét, hogy válaszolhassak.

  Üdvözlettel,
  Kondorné dr. Orosz Ágnes

 • Mi történhetett?

  Szép estét kívánok!
  44 éves vagyok,13 éves koromban történt velem erőszak,aminek a részleteire nem emlékszem,tulajdonképpen az se hiszem biztosan,hogy megtörtént.Járok pszichológushoz,ő azt mondja,valós,nem képzelet.
  Színházban voltam,egy olyan darabot néztem meg (nem szándékosan),amiben… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Kondorné Dr. Orosz Ágnes

  Kedves Kérdező,

  Nyilván nem tudok biztosat mondani, de a leírása alapján igen, elképzelhető az, hogy az annak idején megtörtént eseményt kiszorította, leválasztotta, lehasította.....és nem… Még több

Címek

 • Pszichoterápiás Magánrendelő

  Somlói út 33/b. 8-as kapucsengő, Xi. Kerület
  1118 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok: Készpénz

  Szolgáltatások

  Párkapcsolati problémák, párterápia, házassági, válási krízistanácsadás, konzultáció tól 15 000 ft
  Skype online tanácsadás tól 15 000 ft

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • Kondorné dr. Orosz Ágnes
  klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

  Egyéni és párkapcsolati problémák kezelése, házassági, válási krízistanácsadás párterápiás vagy egyéni konzultációs formában.

  Azok fordulnak hozzám, akik párkapcsolati problémával küzdenek, de nincs elfogulatlanul segítő ember a környezetükben, aki mellett következmények nélkül gondolkozhatnak a problémájukról. Pszichológusként nem tudom megoldani senki életének a gondjait, de az együttes gondolkodás során megérthetjük azokat, megtalálhatjuk a nehéz
  helyzetekre adható válaszokat, kidolgozhatjuk és begyakorolhatjuk a célszerű viselkedés módozatait. Az első alkalommal a cél a probléma azonosítása, a helyzet tisztázása, a kapcsolat történetének, az előzményeknek a feltárása. Ennek végén elmondom, hogyan látom az elhangzottakat, mi az, amivel a velem való további együttműködés hozzájárulhat a problémák rendezéséhez.
  Ezt követően a jelentkező igényeinek megfelelően alakul ki konzultáció vagy terápiás kapcsolat.  SZAKMAI ÉLETÚT  1979-ben szereztem pszichológus diplomát Budapesten, az ELTE Bölcsészettudományi Karán.

  1980 és 1993 között a Fővárosi Tanács István Kórház és Rendelőintézet szülészeti-nőgyógyászati osztályán és család-és nővédelmi tanácsadójában dolgoztam. A szülészet-nőgyógyászat speciális profiljába tartozó pszichológusi munka mellett folyamatosan egyéni és párterápiás tevékenységet folytattam.

  Az 1981-82-11 tanévet az akkori NSzK-ban töltöttem a frankfurti Goethe Egyetem vendéghallgatójaként. H. Argelandernél pszichoterápiás módszereket, pszichoanalízist hallgattam, ezeken kívül klinikai pszichológia és pszichiátria
  előadásokra és szemináriumokra jártam.

  1982-ben egyetemi doktori fokozatot szereztem az ELTE-n, majd még ugyanebben az évben klinikai szakpszichológusi szakoklevelet kaptam az Orvostovábbképző Intézetben.

  1986-ban a Központi Állami Kórház pszichiátriai és pszichoterápiás osztályán OTKI szervezésű egyéni továbbképzésen vettem részt a pszichoterapeuta cím megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismeretek elmélyítése céljából.

  1988-ban pszichoterapeuta címet szereztem az Orvostovábbképző Egyetemen.

  1992 óta az Aktív-Analitikus Pszichoterapeuták Egyesületének egyik kiképző terapeutája vagyok.

  1993 óta - jelenleg is - pszichológiai egészségügyi szakellátás keretében pszichoterápiás magántevékenységet folytatok
  főfoglalkozású egyéni vállalkozóként.

  2001-ben pszichoterápiából szakképesítést szereztem.  Tagja vagyok a Magyar Pszichológusok Érdekvédelmi Egyesületének, az Aktív-Analitikus Pszichoterapeuták Egyesületének, a Magyar Orvosi Kamarának és a Szkeptikus Társaságnak.

Kezelt betegségek

 • érzelmi hátterű egyéni és párkapcsolati problémák kezelése
 • párterápia
 • szakítás, válás feldolgozása
 • önismeret fejlesztése
 • szociális készségfejlesztés
 • önbizalomhiány
 • életvezetési tanácsadás
még több
Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Nagy Nikolett

pszichológus,  klinikai szakpszichológus

Calendar-iconCreated with Sketch. Foglalás