Az általános orvosi diploma megszerzése után háziorvostanból tett szakvizsgát, 1992 óta háziorvosként praktizál Szegeden. Jelenleg több mint ezerháromszáz pácienst kezel; vallja, h... még több

Ön ez az orvos?

4

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

 • Dr. Rétei Ágnes

  Párizsi körút 42
  6722 Szeged, Csongrád

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • Az általános orvosi diploma megszerzése után háziorvostanból tett szakvizsgát, 1992 óta háziorvosként praktizál Szegeden. Jelenleg több mint ezerháromszáz pácienst kezel; vallja, hogy egy orvos feladatkörébe nemcsak a test, hanem a lélek gyógyítása is beletartozik.

Értékelések:

 • Kecskés László vagyok ! A doktornőről a véleményem ,hogy maximális szaktudás,empátia ,és még sorolhatnám.............!!! Köszönöm,hogy Ő a háziorvosom !!!

 • Tóth Eszter vagyok. Bár Dr. Rétei Ágnes nem az én háziorvosom, hanem a testvéremé, akinél 10 éve agydaganat műtét volt. Az utóbbi hónapokban állapota rendkívül gyorsan romlik, ő már csak segítséggel tud orvoshoz menni, így én tartom a kapcsolatot Dr. Rétei Ágnes háziorvossal.
  Nagyon nagy tisztelettel tudok írni róla, rendkívül megértő, segítőkész, lelkiismeretes, kedves és türelmes. Köszönöm szépen.
  Tóth Eszter