Dr.

Sallai Ágnes

verifiedCreated with Sketch.

Belgyógyász, Endokrinológus, Gyógyász

3 vélemény +hozzáad

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán Budapesten szereztem diplomát summa cum laude minősítéssel 1984-ben. Felsőoktatási Tanulmányi Érdeméremmel tüntettek… még több

Címek

5

Általános Eredmény
3 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Nagyon jó szakember és emberileg is kimagasló. Csak szuper latinuszokban tudok róla beszélni. Köszönjük a kitartó, gondos és alapos munkáját.

 • Z

  Jó szakember, kiváló diagnoszta, aki remekül bánik a gyerekekkel és a szülőkkel is. Jó kezekben voltunk.

 • Ma délelőtt voltam az unokámmal Dr.Sallai Ágnesnél. Láttam, hogy egy kb. 9 négyzetméteres rendelőben, tanitotta angol nyelven az orvostanhallgatókat, elmondta a diagnózissal kapcsolatos további teendőinket, és végig mosolygott. Őszintén köszönöm.

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán Budapesten szereztem diplomát summa cum laude minősítéssel 1984-ben. Felsőoktatási Tanulmányi Érdeméremmel tüntettek ki.

  1992-ben és 1994-ben rövid tanulmányúton vettem részt Németországban az Ulmi Egyetem Gyermekklinikájának endokrin részlegén és szteroid laboratóriumában. Csecsemő és gyermekgyógyászatból 1993-ban, endokrinológiából 1998-ban szereztem szakvizsgát jeles eredménnyel.

  PhD fokozatot 2010-ben szereztem, disszertációm címe: "Molekuláris genetikai vizsgálatok jelentősége endokrin daganatok megelőzésében" .

  1986 óta vagyok a II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika orvosa, a klinikai és a kutatómunka mellett részt veszek a magyar és német nyelvű medikusoktatásban. Posztgraduális képzés keretében gyermekgyógyász és háziorvos rezidenseket, szakorvosjelölteket oktatok.

  Rendszeresen részt veszek és előadással szerepelek a hazai és külföldi endokrinológiai kongresszusokon. 2008-ban elnyertem a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság Pajzsmirigy Szekció Henning Díját a 2007-ben megjelent pajzsmiriggyel foglalkozó legjobb hazai közleményért.

  Fő érdeklődési területem: növekedési zavarok, Turner-szindróma, interszexuális nemi szerveket okozó betegségek, elhízás, pajzsmirigybetegségek, endokrin daganatok, onkohaematológiai betegek endokrin szövődményei.

  Hétfőnként 17 és 20 óra között a Rózsakert Medical Center (RMC) rendelőjében gyermekendokrin szakrendelést tartok.

  Házas vagyok, férjemmel két egyetemista gyermeket nevelünk, fiunk közgazdász-, lányunk joghallgató. Szabadidőmben olvasok, színházba és sétálni járok. Kedvenc sportom a síelés és az úszás.