1961-ben a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1965-ig az Orvostovábbképző Intézet I.sz. Belgyógyászati Osztályán dolgozott, ekkor kezdett… még több

Címek

5

Általános Eredmény
6 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • T

  Több éven keresztül kezelt engem,és soha nem lesz olyan jó orvosom mint ő!
  Nagyon sok orvos csak a negyedével foglalkozna úgy a betegeivel,mint a főorvosnő.Bizalmam volt hozzá,őszintén tudtam vele beszélni.Rám nézett,és már tudta,hogy mi a bajom.
  Sajnos több félre értés miatt nem járok hozzá /nem az ő,és nem az én hibámból/ kifolyólag.Elmentem más orvoshoz,de nem tudok közelebb kerülni,bizalmas lenni vele. A napokban tudtam meg,hogy még rendel 1 hónapban egyszer,és úgy érzem meg kell keresnem.Nagyon szeretem,tisztelem,és becsülöm a lelkes munkájáért,és mindent csak köszönhetek neki!!!Soha nem tudom meghálálni,amit értem tett.

 • A

  Minden orvosnak Igy kéne a betegekhez hozzá állni mint ahogy a főorvos asszony teszi.
  Én 12 éve vagyok a betege és Maximális elismerésem felé.Ha baj van bármikor fordulhatok hozzá.
  Önzetlen,segítőkész.A beteggel maximálisan együtt érez.Én nagyon hálás lehetek neki.Már előre félek attol a perctől amikor nyugdíjba megy,mint Dr Dobó István főorvos.
  Müller Sándor

 • D

  Az orvosok között Ő a fehér holló! Minden orvos és minden egészségügyi dolgozó példaképe! A betegek gyógyítását és gondozását nagy tudással, mérhetetlen empátiával, kifejezhetetlen szeretettel és igazi elhivatottsággal "MŰVELI"! Mint sokan mások, én is örökké hálás vagyok/leszek Neki! Stroblné Mariann

 • K

  Volt egy nem komolytalan emésztőrendszeri betegségem. Három orvosnál jártam előtte, mind a három mást mondott!
  Végül is ő mondta meg az igazat, de olyat, amit az előző három nem!
  Teljesen más diagnosztika! Az általa adott recept, gyógyszer ill. tanácsok által kellő idő múlva tünetmentes lehettem! Köszönet!!!
  Egy ismerősöm ajánlotta Őt, kihez maga is járt. Az ajánlása teljesen bevált és megfelelt! Értve itt a mérhetetlen kedvességét, a nyugalmát, a gyógyítani akarást illetve tudást, s ehhez még hozzájön az a szakmai tapasztalat és diagnosztika amit jó lenne sok orvos mondhatna el magáról!
  Jellemző, hogy viszonylag könnyen elérhető telefonon, de azon várni kell míg beszélni lehet vele. időpont kb. 1-2 hónapra rá! A rendelésen türelem..., adott időpont plusz jó egy óra....
  Viszont ha már bent vagyunk, ott majd negyed órát. Kikérdez, mindenre kíváncsi, tanácsokkal lát el, nagyon alapos, és nagyon jó diagnoszta!

 • F

  22 éve vagyok a betege, mind szakmailag mind emberileg kiváló. Mindig korrekt, segítőkész, könnyen elérhető ha baj van, rögtön tudja mi a teendő.

 • N

  Azon orvosok egyike, aki iránt mértéktelen bizalmat és hálát érzek. 25 évvel ezelőtt
  megmentette az éltemet. Személyisége nyugalmat és szeretetet áraszt. Köszönöm a munkáját és a betegekhez való jóságát. : Kabai Imréné

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1961-ben a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1965-ig az Orvostovábbképző Intézet I.sz. Belgyógyászati Osztályán dolgozott, ekkor kezdett el gasztroenterológiával foglalkozni. 1966-ban belgyógyászatból tett szakvizsgát. 1966 és 1984 között a Semmelweis Orvostudományi Egyetem I.sz. Belklinikájának munkatársa volt. 1971-től figyelme az autoimmun gyulladásos bélbetegségekre irányult. 1978-ban a gyulladásos bélbetegségek témájából védte meg tudományos téziseit. 1980-ban gasztroenterológiából tett szakvizsgát.

Kezelt betegségek