Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

1997-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2001-ben fül- orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zem... még több

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1997-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2001-ben fül- orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Fül- Orr- Gége és Fej- Nyak Sebészeti Osztályának munkatársa.

Betegek véleményei

 • nagyon jó

  Kiváló, nagy tudású orvos, és emberséges EMBER. Elhunyt férjem, és én is voltunk betege. Kár, hogy már nincs Miskolcon.

 • nagyon jó

  Kiváló orvos, kiváló ember! Sajnos úgy tudom már nem dolgozik itt.Ki tudja hová ment? Felkészült, ügyes nagyon jó szakorvos!

 • nagyon jó

  Sorozatos vizsgálatok és kezelések alapján kialakult véleményem, hogy nagyon felkészült, a diagnosztikai módszereket széleskörűen alkalmazó, a terápiát fokozatosan felépítő kiváló szakorvos. Hálás vagyok a sorsnak, hogy az Ő betege lehetek. Pszichiáternek sem utolsó, mert megnyugtató személyisége, beszéd módja varázsütésként eloszlatja a vizsgálatoktól való félelmet. Vizsgálatai során- az előzetes hírek ellenére- fájdalmat soha nem éreztem. Kár, hogy csak öt csillag van, mert többet érdemel.

 • Lelkiismeretes ember, az idejét nem kímélve foglalkozik a beteggel. Megnyugtató, kellemes modorú, szimpatikus orvos.

 • nagyon jó

  Éles 2014.12.08.Nyugodt kedves nagyon jó szakember a beteg félelme köddé válik és én hiszek benne hogy őszinte és becsületes.

 • nagyon jó

  Először nagyon meg voltam ilyedve, de ő képes volt arra, hogy megnyugtasson. Maximálisan elégedett vagyok vele.