Itt vagy: 
Főoldal
Created with Sketch.
Fül-Orr-Gégész
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Haji Ahmadian
Pen-iconCreated with Sketch. Adatok szerkesztése

1997-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2001-ben fül- orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zem... még több

Ön ez az orvos?

25

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • 1997-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2001-ben fül- orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Fül- Orr- Gége és Fej- Nyak Sebészeti Osztályának munkatársa.

Értékelések:

  • Kiváló, nagy tudású orvos, és emberséges EMBER. Elhunyt férjem, és én is voltunk betege. Kár, hogy már nincs Miskolcon.

  • Kiváló orvos, kiváló ember! Sajnos úgy tudom már nem dolgozik itt.Ki tudja hová ment? Felkészült, ügyes nagyon jó szakorvos!

  • Sorozatos vizsgálatok és kezelések alapján kialakult véleményem, hogy nagyon felkészült, a diagnosztikai módszereket széleskörűen alkalmazó, a terápiát fokozatosan felépítő kiváló szakorvos. Hálás vagyok a sorsnak, hogy az Ő betege lehetek. Pszichiáternek sem utolsó, mert megnyugtató személyisége, beszéd módja varázsütésként eloszlatja a vizsgálatoktól való félelmet. Vizsgálatai során- az előzetes hírek ellenére- fájdalmat soha nem éreztem. Kár, hogy csak öt csillag van, mert többet érdemel.

  • Lelkiismeretes ember, az idejét nem kímélve foglalkozik a beteggel. Megnyugtató, kellemes modorú, szimpatikus orvos.

  • Éles 2014.12.08.Nyugodt kedves nagyon jó szakember a beteg félelme köddé válik és én hiszek benne hogy őszinte és becsületes.

  • Először nagyon meg voltam ilyedve, de ő képes volt arra, hogy megnyugtasson. Maximálisan elégedett vagyok vele.