Dr.

Kocsis Ákos

verifiedCreated with Sketch.

Tüdőgyógyász, Sebész

9 vélemény +hozzáad

Diplomáját a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerezte meg 1994-ben, majd 2001-ig a Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház Sebészeti osztályán dolgozott. Ez… még több

Címek

5

Általános Eredmény
9 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • K
  Cím: Országos Onkológiai Intézet

  2015-től másfél éven keresztül többszöri mellkas műtéten estem át dr Kocsis Ákos keze alatt. Az egyetlen orvos ki műtétemet,önzetlenül teljes odadással elvállalta.Akár ünnep akár vasárnap mindig a legnagyobb szaktudással és hihetetlen emberséges állt mellettem,mikor már mindenki feladta, Ő akkor is kitartott mellettem!!!

 • H
  Cím: Országos Onkológiai Intézet

  2013.02.26-án egy tüdő daganatot távolított el, a Főorvos Úr. Nehéz gyógyulásom során, maximális figyelmet, törődést kaptam. A mai napig érdekli hogylétem. Nyugodt, nagy empátiával rendelkező kiváló szakember!
  A betegeihez olyan kedvességgel fordul, olyan szaktudással, hogy már attól gyógyulunk. Imáimban ott van, legyen ereje, hogy még sok emberen tudjon segíteni. Ilyen orvost kívánok minden betegnek! Horváthné 62 éves

 • A következő napon hozzáadott véleményt bejelentett visszaélés miatt eltávolítottuk: 2017. 08. 27.

 • 2011-dec. 16-án műtött a Főorvos úr tüdö daganattal. Most 5 éves lettem amiért hálás vagyok , mert neki is köszönhetem , hogy élek. Az a gondoskodás ,odafigyelés egy beteg számára nagyon fontos ahogyan Ö teszi . Mindenkinek szeretném ajánlani a Föorvos urat, mert egy csodálatos orvos és ember. KÖSZÖNÖM!

 • 2016-nov 29.-én volt a műtétem,tüdő daganatom volt ,Főorvos úrnak köszönhetően ,nagyon jól érzem magam ,a gyógyulásom valóban csodával határos gyorsasággal halad . Hálásan köszönöm ,és ajánlom mindenkinek ,akinek szükséges . Szakmailag ,emberileg csodálatos !! Köszönöm !

 • M

  A legjobb mellkassebész,kiválói szakember, mindemelett rendkívül emberséges,kedves és figyelmes orvos!!
  Mindenkinek szívből ajánlom:)

 • G

  Az általa alkalmazott minimálisan invazív technikát "sikerült" kipróbálnom.
  Gyors, biztos kezű orvos, megnyugtatóan, jól bánik a betegekkel.
  Tanítani kellene őt az egyetemeken, orvosi kommunikációban, kinézetben, viselkedésben, szakmai tudásban, emberségben egyaránt.
  Ha mellkassebészt keresel, akkor őt ajánlom neked!

 • V

  Kiváló orvos , kiemelkedő szaktudás , precizitás , profizmus !!! Kívánok neki sok sikert es minden jót az életben es munkásságában egyaránt !

 • Remek orvos és ember! Kétszer műtött, az általa alkalmazott minimálisan invazív technikának köszönhetően komplikációk nélkül, villámgyorsan gyógyultam. Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek, aki mellkassebészt keres!

 • V

  Kiváló orvos, nagyon magas szaktudással bír.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Diplomáját a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerezte meg 1994-ben, majd 2001-ig a Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház Sebészeti osztályán dolgozott. Ez idő alatt általános sebészeti szakképesítést szerzett a Budapesti Orvostovábbképző Egyetemen.

  1999-től a Budai MÁV Kórház Általános és Mellkassebészeti osztályán tevékenykedett és 2001-ben megszerezte Mellkassebészeti szakvizsgáját. Gyakorlati ideje alatt jártasságra tett szert a bronchofiberoscopos diagnosztikus és terápiás eljárásokban.


  2004-ben lehetősége nyílt, hogy munkáját az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet Mellkassebészeti Osztályán folytathassa. A napi munka mellett részt vesz az osztály tudományos és oktatási tevékenységében is. 2012 áprilisától az Országos Onkológiai Intézet Mellkassebészetén dolgozik. 2002 óta magánorvosi minőségben (Thoraco-Med Kft.) rendszeresen operál és lát el baleseti eredetű mellkasi kórképeket több baleseti sebészeti osztályon.

  Emellett főállásban az Országos Onkológiai Intézet Mellkassebészeti Osztályán dolgozik főorvosi beosztásban. Elkötelezett híve a minimal invazív technikák alkalmazásának a mellkassebészeten belül. Előszeretettel tevékenykedik a határterületeken fej-nyak, orthoped-traumatologusok és plasztikai sebészek közreműködésével.

  Több mint ezer mellkasi műtét tapasztalatával elsőrendű törekvése a minimalisan invazív technika mind kiterjedtebb alkalmazása, ezzel a betegek fájdalmainak csökkentése, a kórházi tartózkodás lerövidítése és a gyors rehabilitáció elérhetővé tétele.

Kezelt betegségek

 • izzadás