2000-ben a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett diplomát. 2009-ben konzerváló fogászatból és fogpótlástanból tett szakvizsgát. Fő szakmai érdeklődési körébe… még több

Címek

 • Nanodental kft.

  Budai u 180
  8000 Székesfehérvár, Fejér

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok
  Bankkártya, Egészségpénztár Kártya, Készpénz
5

Általános Eredmény
20 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • D
  Cím: Nanodental kft.

  A mai napig rettegtem a fogorvosoktól,a fogászati rendelőktöl.A szívem most is a torkomban dobogott,de ez az első 10 perc után elmúlt,éreztem h.jó kezekben vagyok.A doktor úr és a team hihetetlenül szimpatikus,magabiztos,kedves.És a fogam újra mosolyog????Köszönöm!!!!Ha fogászat,csak Ők!

 • Cím: Nanodental kft.

  Először 7 éve jártam a Doktor Úrnál. Előzetesen sok pozitív véleményt hallottam a szakértelméről. Sokféle beavatkozást kellett végeznie nálam. Az elkészült beavatkozásokkal azóta is elégedett vagyok. Munkája mindig precíz, pontos, gyors, jó árakon. Az amúgy nem kellemes fogászati beavatkozás mindig jó hangulatban telik humorának köszönhetően!
  Akinek egy jó szakemberre fáj a foga, annak bátran ajánlom Dr. Nagy Andrást!
  Munkájához további sok sikert kívánok!

  Üdvözlettel: Grósz Szabolcs Székesfehérvár

 • Cím: másik helySzolgáltatás: fogászati műtét

  Nyaralás alatt, egész éjszakai fogfájás után kerültem hozzá. Nem küldött tovább, nagyon segítőkész volt.
  Csak ajánlani tudom mindenkinek, lelkiismeretes, remek szakember!

 • Doktor úr személyében egy nagyon kedves,figyelmes,Lelkiismeretes orvost ismertem meg :-) Precíz,minőségi munkát végez a kis csapatával együtt.Maximálisan elégedett vagyok és nagyon örülök hogy Rá találtam.Tiszta szívvel ajánlom Mindenkinek!!

 • Csak ajánlani tudom!
  Több fogorvasnál jártam, de mind közül Dr. Nagy András a legügyesebb és legszimpatikusabb.
  Maximálisan elégedett vagyok mind az ellátással, mind a doktor úr szaktudásával. Nagyon ügyes, több fogam kezelte. Külömböző fogászati problémámmal fordultam hozzá és a továbbiakban is őt kívánom felkeresni, ha a szükség úgy kívánja. Alapos, precíz jó munkát végez. Végig éreztem, hogy a legjobb kezekben vagyok. A doktor úr személyisége kellemes hangulatot és jó légkört teremt. Profi szakember.
  Mindenkinek szívből ajánlom!

 • A doktor úrral még évekkel ezelőtt egy komoly fogfájásom kapcsán futottunk össze. Türelmének és szakértelmének hála a fog megmaradt. Azóta is hozzá járok kezelésre... sőt már az egész családom is! Kisiskolás fiamnak már négy barázdazárást csinált, oly profi módon, hogy ő mindig élményként várja hogy menjünk fogorvoshoz. Nagyon örülök, hogy gyermekeink nem írtóznak a fogorvostól, ha menni kell, hanem pozitív élménynek tekintik! Nagyon köszönjük!

  Benkó család

 • O

  Megismerkedésünk apropója egy gyökérig letört hátsó fogam volt, szinte szájsebészeti kategória - Doktor úr simán pár perc alatt tökéletesen megszabadított tőle - ez már kb. 14 éve volt. Azóta is Ő a fogorvosom, csak már sűrűbben látogatom, ugyanis már alig félek a fogorvosi látogatásoktól, azt a picit pedig mindig feledteti Doktor úr humora, kedvessége:) (Előtte, legutolsó emlékem egy iskolafogászat szörnyűsége volt, így évekig nem jártam fogászatra) Legutóbb mindenféle érzéstelenítő nélkül készített tömést számomra, és tényleg nem fájt, úgy ahogy ígérte. Miután elkészül a fogam, csak mosolyogni bírtam egész nap, egy megváltás volt. Mégegyszer köszönöm:) Tényleg nagyon ügyes fogorvos, csak ajánlani tudom!

 • B

  Pár évvel ezelőtt volt egy rágófogam amiből kiesett a tömés. Az előző dokim azonnal húzta volna, viszont a Nagy doktor megmentette és készített egy koronát amiért azóta is hálás vagyok. Nagyon kedves, vicces , gyors és precíz. Remek szakember. Ajánlom mindenkinek aki jó fogorvost keres.

 • P

  Már 10 éve járok Nagy Andráshoz és mindig elégedett voltam vele,mert nagyon precíz munkát végez.Én mindenkinek csak ajánlani tudom,ha jó fogorvosra van szüksége.

 • J

  Fájdalommentes beavatkozásban volt részem. Pontos, gyors, precíz, kedves. Nagyon jó szakember. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2000-ben a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett diplomát. 2009-ben konzerváló fogászatból és fogpótlástanból tett szakvizsgát. Fő szakmai érdeklődési körébe a Smile Design-Mosoly tervezés, az esztétikai fogászat, a fogfehérítés, valamint a fémmentes restaurációk készítése tartozik.
  2016 oktoberében nyilik magánrendelője a Nanodental kft. (Székesfehérvár, Budai u 180. )
  www.nanodental.hu