Pen-iconCreated with Sketch. Adatok szerkesztése

1995-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, majd 1995-től az Osztrák-Magyar Akció Alapítvány ösztöndíjasaként az Innsbrucki Egyetem Tra... még több

Ön ez az orvos?

45

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • 1995-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, majd 1995-től az Osztrák-Magyar Akció Alapítvány ösztöndíjasaként az Innsbrucki Egyetem Traumatológiai Osztályán, ezt követően a Müncheni Ambuláns Térdsebészeti Központban dolgozott. 1996 óta az Országos Sportegészségügyi Intézet Sportsebészeti Osztályának munkatársa. 1995-től a Magyar Snowboard Válogatott, 1999-től a Magyar Női Kézilabda Válogatott, 2004-től a Magyar Sí Válogatott orvosa.

Értékelések:

  • 2011 őszi sérülésem (keresztszalag és oldalszalag) miatti műtétre 2013 január 31.-én került sor. Abszolút bíztam benne, mert Tállay előzetes hozzáállása, magyarázata, kommunikációja és nem utolsó sorban az emberi tényező ezt abszolút megalapozta. Eltelt több, mint fél év, pár felülvizsgálat és gyógytorna, de ismét sportolok!! Nagyszerű ember, kiváló szakember nagy tudással! Csak ajánlani tudom!

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz