1995-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, majd 1995-től az Osztrák-Magyar Akció Alapítvány ösztöndíjasaként az Innsbrucki Egyetem Traumatológiai… még több

Címek

5

Általános Eredmény
1 vélemény

  • Pontosság
  • Figyelem
  • Lehetőségek
  • L

    2011 őszi sérülésem (keresztszalag és oldalszalag) miatti műtétre 2013 január 31.-én került sor. Abszolút bíztam benne, mert Tállay előzetes hozzáállása, magyarázata, kommunikációja és nem utolsó sorban az emberi tényező ezt abszolút megalapozta. Eltelt több, mint fél év, pár felülvizsgálat és gyógytorna, de ismét sportolok!! Nagyszerű ember, kiváló szakember nagy tudással! Csak ajánlani tudom!

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • 1995-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, majd 1995-től az Osztrák-Magyar Akció Alapítvány ösztöndíjasaként az Innsbrucki Egyetem Traumatológiai Osztályán, ezt követően a Müncheni Ambuláns Térdsebészeti Központban dolgozott. 1996 óta az Országos Sportegészségügyi Intézet Sportsebészeti Osztályának munkatársa. 1995-től a Magyar Snowboard Válogatott, 1999-től a Magyar Női Kézilabda Válogatott, 2004-től a Magyar Sí Válogatott orvosa.
Szakember, akihez időpontot foglalhatsz