Gyimes Andrea

verifiedCreated with Sketch.

Pszichológus

4 vélemény +hozzáad

Kérd az Előjegyzési Naptárat

Üdvözlöm! Gyimes Andrea vagyok, pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt. Diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem klinikai és egészségpszichológiai mesterképzésén szereztem… még több

Címek

 • Pszicho-Műhely

  Váci út 34. II./2. (kapucsengő: 105), Xiii. Kerület
  1132 Budapest, Pest

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok
  Készpénz
  Under this adress I accept:
  adults

  Szolgáltatások

  Pszichológiai tanácsadás/konzultáció 7 000 Ft
  Psychological counselling in english/pszichológiai tanácsadás angol nyelven 11 000 Ft
5

Általános Eredmény
4 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • T
  Cím: Pszicho-Műhely

  Meglepő módon nem szorongtam annyira, mint általában az új emberek társaságában szoktam. Elmagyarázta nehézségeim okait, ez megnyugtatott. Elfogadó volt a problémáimmal szemben és igyekezett alkalmazkodni az időpontok tekintetében.

 • M

  Fiatal kora ellenére jó szakember. Segítőkész, alaposan végzi munkáját. Úgy éreztem, hogy valóban érdekelték őt a problémáim, nehézségeim. Sokat segített.

 • G

  Sok olyan összefüggésre felhívta a figyelmemet, amire eddig nem is gondoltam. Segített hogy jobban el tudjam fogadni önmagamat és a múltamat. Önismeretem sokat fejlődött, könnyebben kezelem a stresszes helyzeteket. Empatikus szakember.

 • O

  Bár az elején nehezen ment a problémáimnak a megosztása nemcsak a párkapcsolatomban, de a kezeléseken is, Andrea meggyőzött arról, hogy ki kell mondani a problémákat, a nehézségekről beszélni kell, hogy aztán ezek megoldhatóak legyenek. Nagyon hamar el tudtam magam engedni a kezelésen és azt hiszem, jó úton haladok a párkapcsolati nehézségeim kiküszöbölésében. Fiatal kora ellenére csak ajánlani tudom Andreát, csillagos ötös.

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Üdvözlöm!

  Gyimes Andrea vagyok, pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt.
  Diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem klinikai és egészségpszichológiai mesterképzésén szereztem meg. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológus képzésében veszek részt.
  Tinédzserkorom óta pszichológusnak készülök és az egyetem első évét követően döntöttem úgy, hogy felnőttek pszichés segítésével és gyógyításával szeretnék foglalkozni a továbbiakban.
  Úgy vélem, hogy hivatásom egyik legfontosabb részét képezi a folyamatos önképzés; számomra fontos, hogy mind elméleti, mind gyakorlati szempontból naprakész legyek az egyes módszereket illetően. Szakmai tapasztalatomat elsősorban az állami egészségügyben, pszichiátriai osztályokon szereztem; itt mélyebben megismerkedhettem a kis- és nagypszichiátriai kórképekkel, továbbá gyakorlatot szereztem a diagnosztikában és az egyéni betegvezetésben.
  Munkám során a probléma jellegéhez, illetve a klienshez illesztem a munkamódot; elsősorban pszichodinamikus szemléletben dolgozom, de szorongásos panaszok esetén kognitív módszereket is alkalmazok. Kiemelt fontosságúnak tartom a nehézségek és elakadások feltárását, tudatosítását; ezzel együtt az önismeret fejlesztését, mélyítését. Hiszek a kellemetlen, fájdalmas érzések és élmények megosztásának jótékony hatásában, amennyiben a megosztás egy biztonságos, elfogadó közegben történik.
  Nagy szakma iránti alázattal és elhivatottsággal várom a hozzám fordulókat pszichológiai tanácsadás, konzultáció keretei között. Az első két ülés rendszerint a tájékozódást, a nehézségek feltérképezését szolgálja; utána döntünk a továbbiakról. Időpont egyeztetésére telefonon keresztül vagy e-mailben van lehetőség.

  Megkérném kedves klienseimet, hogy amennyiben módosítani vagy lemondani szeretnék időpontjukat, azt legkésőbb 48 órával a lefoglalt időpont előtt tegyék meg. Megértésüket nagyon köszönöm!

  "Semmit sem tudunk megváltoztatni anélkül, hogy először elfogadnánk." /C.G.Jung/

  ENGLISH:
  I offer psychological counselling in English as well. For appointment contact me on my mobile or through e-mail.
  Please note that I can not accept cancellation in 48 hours leading up to the reserved appointment. Should You intend to cancel or modify your reservation, You are free to do so outside of the 48 hours interval. Thank You for Your understanding!

  "We can not change anything until we accept it. Condemnation does not liberate, it opresses." /C.G.Jung/

Szakterületek

 • felnőtt pszichológiai tanácsadás

Kezelt betegségek

még több
Szakember, akihez időpontot foglalhatsz