Dr.

Pölös Andrea

Fogorvos

Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

2002-ben a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szerzett diplomát. 2004-ben fog- és szájbetegségekből tett szakvizsgát, majd saját vállalkozásba kezdett Szegeden. 2008 é... még több

Címek

 • PrimaDenta Fogászat

  Kecskeméti utca 29/A.
  6723 Szeged, Csongrád

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok: Készpénz, Bankkártya, Egészségpénztár Kártya

  Szolgáltatások

  Esztétikai fogászat tól 12 000 ft
  Fogfehérítés tól 45 000 ft
  Lézeres fogászati kezelések tól 5 000 ft
  Tejfogak tömése 7 000 Ft
  Szájsebészeti beavatkozások
  Fogágykezelés lézerrel
  Harapásemelő
  Fogkő eltávolítása tól 7 000 ft
  Fogeltávolítás tól 7 000 ft
  Esztétikus tömések tól 12 000 ft
  Gyökérkezelés
  Góckutatás
  Fogpótlások (fix, kivehető)

  még több

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • 2002-ben a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szerzett diplomát. 2004-ben fog- és szájbetegségekből tett szakvizsgát, majd saját vállalkozásba kezdett Szegeden. 2008 és 2010 között Finnországban egy exkluzív magánklinikának munkatársa volt, ahol a fogászat különböző területein mélyítette el szaktudását. Feladatai közé többek között implantátumokra készülő pótlások késztése, esztétikai fogászat, szájsebészet, altatásban végzett teljes száj-rehabilitáció tartozott. 2011-től kezdte újra a hazai praktizálást Szegeden, számos skandináv-módszert alkalmazva.

Értékelések:

 • Csatlakozom az előttem szólókhoz, ilyen kedves, türelmes, kitűnően dolgozó fogorvossal még sohasem találkoztam, mindig örömmel megyek hozzá, mert tudom, hogy megoldja a problémámat.
  Soha fájdalmat nem éreztem a kezelés alatt, a doktornő személyisége nagyon megnyugtató és pozitív. Az egész család hozzá jár, nagyon szeretjük.

 • Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni a doktornőről! Emberileg és szakmailag is kimagasló! Mindig féltem a fogorvosi beavatkozásoktól, de nála nincs bennem félelemérzet és nyugodt szívvel bízom rá magam. Alapos, precíz, és türelmes fogorvos.

 • Kitűnő fogorvos. Pontosan dolgozik, és nagyon kedves. Minden alkalommal örömmel megyek hozzá. Ajánlom őt bátran mindenkinek.

 • Nagyon kedves doktorno, nemreg huzta ki egy fogamat illetve tomott egy másikat. Ovisoknak valo zselevel bekente az inyemet utana jott az inyekcio és maga a kezelés. Nos én nagyon meglepodtem mert semmi fájdalmat nem éreztem, még a szurit sem, pedig elotte mekkora streszben voltam. Szoval nyugodt szivvel tudom ajanlani, eddigi tapasztalataim szerint igen lelkiismeretesen végzi a munkaját.

 • Kitűnő orvos! Nagyon pontos és nagyon figyelmes a betegekkel. Mindig féltem a fogorvostól, de nála nem áll fent ez a félelem.