Dr.

Pölös Andrea

Fogorvos

5 vélemény +hozzáad

2002-ben a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szerzett diplomát. 2004-ben fog- és szájbetegségekből tett szakvizsgát, majd saját vállalkozásba kezdett Szegeden. 2008 és… még több

Címek

 • PrimaDenta Fogászat

  Kecskeméti utca 29/A.
  6723 Szeged, Csongrád

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok
  Készpénz, Bankkártya, Egészségpénztár Kártya

  Szolgáltatások

  Esztétikai fogászat tól 12 000 ft
  Fogfehérítés tól 45 000 ft
  Lézeres fogászati kezelések tól 5 000 ft
  Tejfogak tömése 7 000 Ft
  Szájsebészeti beavatkozások
  Fogágykezelés lézerrel
  Harapásemelő
  Fogkő eltávolítása tól 7 000 ft
  Fogeltávolítás tól 7 000 ft
  Esztétikus tömések tól 12 000 ft
  Gyökérkezelés
  Góckutatás
  Fogpótlások (fix, kivehető)

  még több

5

Általános Eredmény
5 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • S

  Csatlakozom az előttem szólókhoz, ilyen kedves, türelmes, kitűnően dolgozó fogorvossal még sohasem találkoztam, mindig örömmel megyek hozzá, mert tudom, hogy megoldja a problémámat.
  Soha fájdalmat nem éreztem a kezelés alatt, a doktornő személyisége nagyon megnyugtató és pozitív. Az egész család hozzá jár, nagyon szeretjük.

 • V

  Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni a doktornőről! Emberileg és szakmailag is kimagasló! Mindig féltem a fogorvosi beavatkozásoktól, de nála nincs bennem félelemérzet és nyugodt szívvel bízom rá magam. Alapos, precíz, és türelmes fogorvos.

 • V

  Kitűnő fogorvos. Pontosan dolgozik, és nagyon kedves. Minden alkalommal örömmel megyek hozzá. Ajánlom őt bátran mindenkinek.

 • M

  Nagyon kedves doktorno, nemreg huzta ki egy fogamat illetve tomott egy másikat. Ovisoknak valo zselevel bekente az inyemet utana jott az inyekcio és maga a kezelés. Nos én nagyon meglepodtem mert semmi fájdalmat nem éreztem, még a szurit sem, pedig elotte mekkora streszben voltam. Szoval nyugodt szivvel tudom ajanlani, eddigi tapasztalataim szerint igen lelkiismeretesen végzi a munkaját.

 • Kitűnő orvos! Nagyon pontos és nagyon figyelmes a betegekkel. Mindig féltem a fogorvostól, de nála nem áll fent ez a félelem.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2002-ben a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szerzett diplomát. 2004-ben fog- és szájbetegségekből tett szakvizsgát, majd saját vállalkozásba kezdett Szegeden. 2008 és 2010 között Finnországban egy exkluzív magánklinikának munkatársa volt, ahol a fogászat különböző területein mélyítette el szaktudását. Feladatai közé többek között implantátumokra készülő pótlások késztése, esztétikai fogászat, szájsebészet, altatásban végzett teljes száj-rehabilitáció tartozott. 2011-től kezdte újra a hazai praktizálást Szegeden, számos skandináv-módszert alkalmazva.

Szakterületek

 • fog- és szájbetegségek szakorvosa