Dr.

Szegedi Anett

verifiedCreated with Sketch.

Fogorvos

14 vélemény +hozzáad

orvos értékelése Kérd az Előjegyzési Naptárat

Címek

5

Általános Eredmény
14 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • K
  Cím: Szegedi Dent Kft.Szolgáltatás: panasz

  Nagyon aranyos ,kedves Doktornő.Pontosan megvizsgált, foglalkozott a problémámmal,elmagyarázta a teendőket.Én csak pozitívakat tudok mondani.
  Kati/Alsónémedi/

 • K

  Hát mit is írhatnék.....en nagyon félős vagyok,de nagyon jó ez a fogászat,én Sztk alapon mentem,de végtelenül kedvesek voltak velem és a párommal.A problémámat megodotta a doktornő,akinek ügyes keze van nagyon és nagyon életvidám nő!!!Ajánlom ezt a fogászatot én is .
  Kriszti

 • X

  Sziasztok! Csak pozitív véleményemim vannak vele kapcsolatban.Nagyon precíz és körültekintő.Maximálisan ajánlani tudom Őt mindenkinek.

 • A

  Drága DoktorNő!

  Nagyon köszönöm ,amit az Édesanyámért tett!Nagyon jó a fogpótlás a szájában, az egész családnak tetszett.Nehéz neki megfelelni,de a Doktornőt hála Istennek elfogadta és azóta is áradozik magáról!
  Méegegyszer nagy köszönet érte.Marika

 • F

  Nagyon örülök neki,ma személyesen találkoztam a Doktornővel.
  Sajnos sok a rossz fogam ,meg amit el is kezeltek, amit a Doktornő probál helyrehozni.
  Akik ,mint megtudtam helyetesítették nem voltak a topon ,sok panasz volt rájuk, de most végre a Doktornő marad ,így lesz ki megoldja a problémámat.Csak ajánlani tudom,mert nagyon megnyerő a személye, nagyon kedves.Vörös haja van ,hozzá menjetek,mert ő a jó.A többit nem ajánlom,én pénteken voltam nála, a múltkor meg hétfő délután .Be kell jelentkezni hozzá,ezeken a napokon biztosan van!
  LILIKE

 • L

  Kedves Doktornő!!!

  Nagyon köszönjük mindazt a sok jót ,amit magától kaptunk fogászatilag!
  Szegény beteg férjem, aki 2000 óta rengeteg ,legalább 50 féle gyógyszert szed és a szájában az optimális és megfelelő megoldást nem sikerült megtalálni,pedig igyekeztünk.Doktornő előtt 15 orvossal konzultáltunk,voltak közöttük belgyógyászok,háziorvosok,fogorvosok.....de senki semmit nem tett,még talán még jobban súlyosbították az amúgy is nehéz helyzetét.Hogy a tudásuk hiánya okozta vagy csak már elegük van mindenből,azt nem tudom.
  De Doktornő utánna járása ,kitartása,kibogozta a szálakat és megtalálta a férjemnek azt a helyzetet, hogy most már tud enni rendesen. Nagyon becsülstes orvosnő, nehezen adja fel a küzdelmet, végsőkig tud küzdeni a betegekért, csak jó legyen nekik.Ha valami nem fog menni,azt is közli, nem pedig hiteget!
  Nagyon megszerettük, csak érthetetlen hogy ő meg tud tenni mindent, nem rest a telefont felvenni, gyógyszeerek után nézni, más orvossl együttmüködni........más orvosok ezt miért nem teszik meg
  Mégegyszer köszönünk Doktornőnek mindent, nagyon-nagyon hálásak vagyunk hogy végső elkeseredetségünkbe végül jó kezekbe kerültünk,höszönjük a jó Istennek, hogy még vannak ilyen emberek,elnézést Orvosnők! I.

 • K

  Szuper!!!!Személyesen találkoztam ma a Doktornővel és most már mindig ő lesz:)))))))))))))
  Most készül az új hídam, 2011-ben is ő csinálta és nagyon szuper lett.
  Sajna aki előtte helyetesítette az nem volt valami ügyes, egy perc alatt kész volt a tömésen és kiesett, majd valami ideiglenest tett be, az is kiesett, szintén egy perc és nem Doktornővel korabeli volt ,jóval idősebb nő.Doktornő azóta ezt helyrehozta 20 perc alatt, mind minőségileg és munkájukat tekintve óriási a különbség! Szegedi Doktornő vitte el a "pálmát"!Örülök,hogy nem jön ide más,mert soktól hallom,hogy nem jó orvosok!Végre a mi doktornőnk visszajött!Róbert

 • K

  Sziasztok!
  Nagyon klassz a doktornő,megmentette a fogamat,amire már szerintem semmi esélyem sem volt.A kisfiam imádja ,nagyon szeret hozzá járni.Szerintem jó választás,megértő,aranyos és nagyon korrekt.szakmailag és emberileg is igazán jó.Katika és Ádám:)))

 • K

  Kedves Hozzászolók!
  Én is a pozitív vékleményeket erősítem, 2008-ban készített a Doktornő egy 5 tagú hídat a számban és még mindig tökéletes, nagyon alaposan dolgozik és bármit meg lehet beszélni vele, mindenre nyitott.
  Végre egy fogorvos ,akinél nem szorongok,meg félek!
  Már a személye is megnyerő,ahogy belép valaki a rendelőjébe!Nekem nagyon szimpatikus kis doktornő!
  KATIKA

 • V

  Én 35 évesen kezdtem hozzá járni,mert Ócsán csúnyán elkezelték a fogamat,nagyon jó szakember,pontos,alapos,precíz,empatikus,kedves,jó a keze,határozott,mindent elmagyaráz.A férjemmel bármikor,ha baj van elmegyünk hozzá,mert egy tökéletes orvosnő.
  A férjemnek külön tetszett a jó humorérzéke is ,mert általában egy fogászati székben nem szívesen mosolygunk!Mónika és a férjem:Árpi