Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

1995-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2000-ben belgyógyászatból, 2012-ben endokrinológiából tett szakvizsgát. 1995 és 2000... még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

  • 1995-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2000-ben belgyógyászatból, 2012-ben endokrinológiából tett szakvizsgát. 1995 és 2000 között a Váci Jávorszky Ödön Városi Kórház Kardiológiai Osztályán, mint általános orvos dolgozott. 2001-től az intézmény sürgősségi részlegének belgyógyász szakorvosa lett. 2001 és 2005 között a Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórház II. Belgyógyászatának Diabetológiai Osztályán belgyógyász-diabetológus adjunktusként végzett gyógyító tevékenységet, majd két éven keresztül volt munkatársa az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet Belgyógyászati Osztályának. 2007-ben a Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórház II. Belgyógyászatának Diabetológiai Osztályán, belgyógyász-diabetológus-endokrinológus főorvosi, osztályvezető helyettesi kinevezést kapott.

Szakterületek

  • általános orvos

Értékelések:

  • Aranyos, kedves, és felkészült. Őszintén tudom őt javasolni. Kétség sem férhet a hozzáértéséhez. Tudom Őt javasolni.

  • Kedves volt, barátságos, és nagyon empatikus. Ha probléma volt, azt mindig türelmesen elmagyarázta. A betegséggel kapcsolatos tudnivalókat megosztotta.

  • Kedves, és barátságos. Empatikusan bánik a betegekkel, és alaposan elmagyaráz mindent, lépésről, lépésre. A betegségremmel kapcsolatos tudnivalókat részletesen elmondta.

  • Nagyon jó diabetologus. Lelkiismeretes, nagy tapasztalattal rendelkező belgyógyász. szaktudásával jelentősen hozzájárult egészségi állapotom stabilizálásához.

  • Jó szakember, lelkiismeretes orvos.

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz