1984-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1988-ban anaestheziológiából és intenzív terápiából,… még több

Címek

5

Általános Eredmény
10 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • S

  Azt gondolom hogy azok közé az orvosok közé tartozik akiket klónozni kéne.
  Szerencsére csak konzultációra mentem hozzá de azóta sokkal nyugottabb vagyok. Hálás vagyok neki

 • P

  Nagy fájdalmakkal érkeztem,és bár nem ő műtőt de sokban hozzájárult gyógyulásomhoz.Emberieségből nem csak Ő de az osztályon dolgozó teljes személyzet kitüntetés érdemelne...köszönet mindenért..

 • K

  Emberként bánik a beteggel. Érthető, magyarul szóló tájékoztatást ad, empatikus, az első neki a beteg!!!

 • J

  Véletlenül hozzá kerültem amikor bevitt a mentő, ennek már 11 éve azóta négy műtéten vagyok túl és sajnos lesz még pár, de én mindig úgy megyek be a Főorvos úrhoz, hogy tudom mindent megtesz hogy segítsen rajtam és hogy a fájdalmaimat azonnal csökkentse.
  Nélküle lehet hogy nem tudnám ennyire elfogadni a sorsomat és a jövőmet.
  Ha nem ő lenne az orvosom, akkor lehet hogy már rég feladtam volna, mert mindig őszinte és bizakodó, bármikor megyek hozzá, ha nagy fájdalommal is akkor is nyugodtan és jobb kedvel távozom.Vagyis a tudása előtt le a kalappal, ő nem csak orvos, hanem ember is neki mi nem csak munkadarabok vagyunk, hanem emberek. Nem tudom hogy valaha meg tudom-e hálálni amit értünk tesz.
  Csak annyit kérek a jó Istentől ,hogy óvja meg és jutalmazza az értünk tett munkájáért.
  Egy nagyon hálás Kisbajcsi beteg.

 • V

  A legjobb orvos! 2012. nyarán kerültem hozzá,mikor nyaralásunk során kiszakadt a gerincsérvem.Borzasztóan hálás vagyok a sorsnak,hogy az Ő keze alá kerültem! Profi a munkájában és emberségből KIVÁLÓRA vizsgázott!!! Egy 30 éves nő, Somogy-megyéből.

 • V

  Ismét bebizonyította a Fôorvos ÚR a korábban tapasztaltakat. Egy Rendkívülien jó Fôorvos. Odafigyel a betegeire, mindent elkövet a gyógyulás érdekében. Minden tiszteletem a Fôorvos Úré. Makszimalitàsa gyógyítása kedvessége,törôdése példaértékû. Áldja meg a Jò Isten Egészségben Gazdagságban és Nagyon-Nagyon Hosszù Boldog Években
  Mellékesen még az Úszósporti teljesítménye is kimagasló. A Fõorvos Úr egy Igazi Úri Ember. Nagyon kedves. Visszatérô betege egy kis falúból.

 • V

  Azt hiszem főorvos úr nem felejt el, mivel kétszer is megműtött. Először 2002-ben volt egy 17 órás műtétem, majd 2004-ben már csak hat órás. Nem tudom elfelejteni a közvetlenségét és kedvességét sem. Örök életemben hálát adok Istennek, hogy az Ő keze közé kerülhettem, mert nem vagyok biztos benne, hogy más is megtenné mindazt a betegeivel, amit Ő megtesz.
  Üdvözlet Csopakról

 • V

  Nekem is hasonló a tapasztalatom.A vele kapcsolatba kerülők is mindannyian a legjobbakat
  mondják Róla.Áldja meg az Isten jóságáért.kedvességéért,törődéséért.A szaktudása csodálatos!

 • V

  fantasztikusan profi foorvos ur. remek tudasa mellett nagyon szeretik a betegei. mindenkinek ajanlani tudom. preciz alapos es meg egy lenyeges mindenkihez van egy jo szava. aldani tudom a jo istent hogy hozzam kuldte. azt kivanom eljen sokaig. minnel tobb embert tudjon gyogyitani. ilyeen jo orvosra nagyon nagy szukseg van. az en es masok erdekeben. egy betege gyor kornyekerol.

 • V

  nagyon meg vagyok elegedve. engem junius elejen mutott a foorvos ur. kivalo szakember baratsaggos emberszereto. torodik a betegeivel kozvetlen
  kivalo orvos. bogdan andrea betege.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1984-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1988-ban anaestheziológiából és intenzív terápiából, majd 1993-ban idegsebészetből tett szakvizsgát. Jelenleg a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház idegsebész szakorvos munkatársaként dolgozik.