1985-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1989-ben sebészetből, majd 1991-ben traumatológiából tett szakvizsgát.… még több

Címek

 • Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

5

Általános Eredmény
8 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • K
  Cím: másik helySzolgáltatás: Kecskemét

  1996. 03. 03-án elgázolt egy nyugdíjas ügyész Kecskeméten. A jobb csuklóm szinte teljesen leszakadt, a bal könyökömből kipotyogtak csontok, és a felkaromból kiszakadt egy ujjnyi vastag ideg, a bal térdem nyílt törést szenvedett, 7 bordám eltört, bal combomban izomsérv lett, a koponyaalapi törés mellett az arcom behorpadt, és több más helyen is a koponya behorpadt, a halántékaim végig repedtek, orrcsontom, állkapcsom több helyen eltört, az agyvíz 3 napig szivárgott, a szemem alatt kitörtek a csontok, és lejjebb kerül a szemem 2 cm-rel.... stb. sorolhatnám! Dr Vass Antal főorvos volt, aki a műtéteim nagy részét végezte. Lelkiismeretes, megnyugtató, és profi volt! Miközben engem műtögetett (sok műtétem volt), ő is bekerült betegként a kórház kardiológiájára szívproblémái miatt, de ez őt nem zavarta meg abban, hogy engem figyelemmel kísérjen, és bejöjjön vizsgálni pizsamában is!!! Pénzt nem fogadott el a kis fizetésből élő, válófélben lévő szüleimtől! - örökké hálás maradok neki! Minden mai, fiatal orvosnak példaként említeném! Kérem a Jó Istent, hogy egészségben, és boldogságban tartsa dr Vass Antal főorvost hosszú élete során!

 • D
  Cím: másik hely

  Kiváló orvos. Emberséges, alapos és nagy szakmai tudása van. A beteggel törődik, nem csak "rendel". Szegedről mentem hozzá egy elhúzódó sportsérülés miatt. Megnyugtatott, hogy kézműtétre semmi szükség. Igaza volt. Bátran ajánlom mindenkinek. Nem utolsósorban- nem pénzéhes. Megnyugtató, hogy vannak még lelkiismeretes, jól képzett orvosok-akiktől a fiatalok-ha akarnak-tudnak tanulni. Ha traumatológusra lenne szükségem, őt fogom keresni.

  Jó egészséget főorvos úr!

  Dr. Király Balázs

 • K

  Egy baleset és egy rosszul kezelt térdsérülésem ő rakta helyre. Azóta is tökéletesen működik. A sok rossz után megmutatta,hogy vannak még orvosok akik szívvel lélekkel űzik ezt a szakmát. Köszönöm az osztályon összes dolgozójának a munkáját.
  K. Péter

 • O

  Sajnos a napokban"élvezhettem"a kórház traumatológiai osztályának vendégszeretetét,szerencsére csak három napot,de az itt kapott segítség és kedvesség páratlan.Szinte kivétel nélkül mondhatom minden egyes itt dolgozó ápolóra nővérre és gyógytornászra stb.hogy minden elismerésem az önöké.Vass főorvosú mérhetetlen szaktudása,és rendkívüli emberséges magatartása kellene hogy legyen minden a szakmában dolgozó ember példaképe.Köszönök szépen mindent! Szabó Ottó!

 • H

  A januári achilles ín szakadásom után nem gondoltam volna,hogy egyszer még pályára léphetek vagy egyáltalán normálisan fog funkcionálni a lábam.Ezek a kételyek pár hónap elteltével eltűntek!
  Persze minden utasítást szigorúan betartva!Majd megtörtént a pályára visszatérés is a Családom legnagyobb örömére.
  Barátom ajánlása által kerültem a kezei alá amiért nagyon hálás vagyok.Mindvégig gondosan felügyelte gyógyulásomat,felépülésemet!
  Csak ajánlani tudom mindenkinek!
  Tisztelettel Haász Tamás

 • V

  Embersége, lelkiismeretessége határtalan! Soha, sehol nem találkoztam még ilyen orvossal, mint Dr. Vass Antal doktorúr. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • V

  Kislányom karja eltört,névnapja volt, a gyerekhez való hozzá állása, kedvessége megnyugtatta a gyereket és bizalmat kapott a kislányomtól.

 • P

  Nagyon lelkiismeretes, komolyan veszi a betegeket:

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1985-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1989-ben sebészetből, majd 1991-ben traumatológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a bajai Szent Rókus Kórház Traumatológiai Osztályának osztályvezető főorvosaként végez gyógyító tevékenységet.

Kezelt betegségek

 • csípőizületi diszplázia
 • dupuytren-kontraktúra