Dr.

Farkas Árpád

Fogorvos

2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán. Azóta belekezdtem a szakképzésbe is konzerváló fogászat és fogpótlástan szakterületen.
Célom mindig a páciens számára…
még több

Időpontfoglalás

info-iconCreated with Sketch. A foglaláshoz kattints egy megfelelő időpontra a naptárban!
 • T. Doktornő/Úr!

  Teljesen tanácstalan vagyok, kérem segítsen!
  Egyi fogorvos kolléga azt mondta, hogy mindegyik hetes fogamat be kell tömni, mert olyna mélyek a barázdák, hogy nehezen lehet tisztítani és szuvasodni kezdtek. Kettőt is tömött, azóta mindkettő érzékeny.
  Utána… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Farkas Árpád

  Üdvözlöm!
  Ép fogak "tömése" létező dolog, megelőzési céllal alkalmazzuk mély barázdarendszer esetén. Ez az eljárás fúrás nélkül történik, barázdazárásnak nevezzük. Lényege a barázdák feltöltése… Még több

 • T. Doktornő/úr!

  Kicsit árnyalnám a korábbi kérdésem.
  Korábban érzékeny volt az alsó 7-es fogam, pl. fogselymezésnél belenyilallt.
  Írtam, hogy a fogorvos kolléga megállapította, hogy szuvas, ezért fehér töméssel betömte kb. 2 hete. Azóta viszont még érzékenyebb, de csak hidegre.Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Farkas Árpád

  Kedves Anna!

  Tömés után a hidegre való érzékenység normális lehet. Hosszú távon derül ki a fog végső sorsa. Ha az érzékenység elmúlik pár héten belül, és nincs további panasz, akkor valószínűleg… Még több

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • 2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán. Azóta belekezdtem a szakképzésbe is konzerváló fogászat és fogpótlástan szakterületen.
  Célom mindig a páciens számára legoptimálisabb kezelés lefolytatása, fesztelen körülmények között, félelemtől és fájdalomtól mentesen. Munkám során soha nem "fogakat" kezelek, hanem minden esetben "embert". Ennek megfelelően nagy gondot fordítok arra, hogy a páciens minden körülményről és történésről részletes tájékoztatást kapjon.
  Sürgősségi esetekkel is kereshető vagyok mobiltelefonon, adott esetben azonnal fogadni tudom a pácienseket.

Szakterületek

 • fog- és szájbetegségek szakorvosa

Oktatási intézmények

 • Semmelweis Egyetem
5

Általános Eredmény
3 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • N

  A bemutatkozásában megfogalmazott célokat maximálisan teljesíti. Eddigi tapasztaltaim alapján kiváló szakorvos.

 • Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Mindenkinek csak ajánlani tudom a Doktor urat! Alapos, felkészült, mindenről türelmesen tájékoztat. Első körben maximálisan meg vagyok vele elégedve.

 • I would like to recomend any person to treatment at the Oral Med clinic. As a patient for one week and with complex procedures I just can say that I´m very pleased. Before every clinically surgery I have got a very good information about the treatment procedure and all the parts of it. A very proffessional team has worked together with my teehts. I´m very pleased with the results. A very special thanks to Farkas Árpad jr, and also a thanks to Farkas Mátyás and Farkas Arpad. They have been very kind and helpfull to me combined with a high proffessionality as dental doctors.

  Sincerely
  Peter Madach