Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

1992-ben a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1997-ben belgyógyászatból, 1999-ben gasztroenterológiából tett sza... még több

Címek

 • Dr. Marron Clinics

  Derkovits fasor 15.
  6726 Szeged, Csongrád

  Kapcsolati adatok

  134
  profil megtekintés az elmúlt 30 napban

  2
  Előjegyzési Naptár kérelem az elmúlt 30 napban

  Ez az Ön profilja?
  Kapcsolat

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Szolgáltatások

  Gasztroszkópia
  Kolonoszkópos vizsgálat
 • Szolgáltatások

  Gasztroszkópia
  Kolonoszkópos vizsgálat

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1992-ben a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1997-ben belgyógyászatból, 1999-ben gasztroenterológiából tett szakvizsgát. 1992 és 1997 között a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikáján dolgozott, mint klinikai orvos, majd 1998 és 2006 egyetemi tanársegéd, 2006 és 2008 egyetemi adjunktus lett. 2009 óta a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kórház Belgyógyászat-Gasztroenterológiai Osztályának osztályvezető főorvosa.

Kezelt betegségek

 • Crohn betegség
 • Colitis ulcerosa

Betegek véleményei

 • nagyon jó

  Nála emberségesebb EMBERT orvosban ritkán lehet találni a betegekhez való hozzáállása egyszerűen szavakban leírhatatlan ! Tudásban se igen tudok hozzá hasonlót , ha szükségét látja tovább küldi a betegét szintén olyan szakemberhez akiben a beteg szintén bízhat ! Kívánok a Doktor Úrnak nagyon jó egészséget , és szeretném ha a tisztelt kollégái akiket tanított legalább hasonlóan emberségesen bánjanak a betegeikkel !!!

 • nagyon jó

  Egyenes, határozott, emberséges. Magabiztosan foglal állást szakmai kérdésekben, részletesen tájékoztatja a beteget, és habozás nélkül továbbküldi - személyes intézkedéssel! - ha azt szükségesnek látja. Olyan orvos, akiben meg lehet bízni!

 • nagyon jó

  A beteghez való hozzáállása empatikus, emberi, és a szakmai tudása nagyon magas, sokrétű! Nála biztonságban érezheti magát minden páciense. Láttam tanítani. Minden szakmai irigység nélkül avatta be kollégáját nem ismert apró, de fontos diagnosztikai részletekbe. Szinte megható volt, ilyet keveset látni.