1992-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1997-ben idegsebészetből, majd 2001-ben honvéd-… még több

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1992-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1997-ben idegsebészetből, majd 2001-ben honvéd- és katasztrófaorvostanból tett szakvizsgát. Jelenleg a Honvédkórház idegsebész főorvos munkatársaként végez gyógyító tevékenységet.
5

Általános Eredmény
13 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Cím: Honvédkórház - Róbert Károly körúti telephely

  2008-ban mutott csigollya csuszas miatt. L4-5 fixacio. Evekig jartam meg kontrolra hozza, ellenorzott. Tudomasom szerint kulfoldre ment, rendkivul sajnalom. Nagyot vesztett vele a honvedkorhaz idegsebeszete :(

 • 2011-ben operált gerincsérvvel. Bárkinek tudom ajánlani, mert igazán ORVOS, a szó legjobb értelmében.

 • G

  A legjobb szakmailag és emberileg is.Véletlenül kerültem hozzá,de nekem Ő az etalon.Ajánlani tudom,igazi orvos és ember is.

 • C

  Nekem 2 sérvemet műtötte 2001-ben,és jól vagyok!Egy lelkiismeretes,mindent elkövető főorvos!

 • S
  Cím: Honvédkórház - Róbert Károly körúti telephely

  Porckorongsérvvel kerültem hozzá. Amikor a szakmaiság, a hozzáállás és az emberségesség találkozik...Ez volt Ő. Nem hittem abban a fogalomban, hogy "legjobb orvos"...amíg hozzá nem kerültem. Az, hogy az ilyen kvalitású szakemberek külföldre mennek (és ott is maradnak) messze túlmutat a hazai egészségügy jelenlegi helyzetén...

 • V

  Az életemet mentette meg! A sors úgy hozta, hogy minden ismeretség nélkül hozzá irányítottak. Egy életen át hálával tartozom Neki! Köszönöm!!!

 • V

  Meg lehet őt találni, csak logikusan kell hozzáfogni. Megéri a fáradságot, mert kevés hozzá hasonló orvos/sebész van.

 • V

  Nekem már kétszer operálta a gerincemet,kiszakadt sérveim voltak,csakis a legjobbakat írhatom róla!!!Ha mintát kellene állítani a fiatal orvosok elé,akkor Ő lenne a legmegfelelőbb erre a szerepre!!!!
  Nem vagyok katona,de nagy szerencsémre hozzá kerültem,és az első találkozás után már nem voltam sem ideges sem bizalmatlan!!!!Ha újra bajom lenne,hozzá szeretnék kerülni!!!

 • V

  Nagyon jó orvos, kíváló sebész, ahogy mondják, írják az előttem szólok. Én is a magánbetege voltam hosszú ideje, évek óta. Ez év márciusában a porckorongsérvem műtétjéről állapodtunk meg. Iránymutatása alapján elkezdtem a kivizsgálást és május végén a leleteimmel való jelentkezéskor értesültem, hogy "betegállományba került" és ősznél előbb nem lép munkába. Az adminisztráció azzal biztatott, hogy valaki, valamikor átveszi a műtétem elvégzését. Többszöri érdeklődésemre is csak türelemre intettek. Fájdalmak és várakozás közepette telt el a nyaram. Újabb érdeklődésemre, augusztus második felében egy, a Honvédkórház idegsebészetén dolgozó másik sebészhez irányítottak, aki újabb vizsgálatot rendelt el. A műtéti megoldás mikéntjéről majd csak azt követően igért konzultációt. A Tóth főorvos úrra igen neheztelek és etikailag elfogadhatatlannak tartom amit a betegeivel szemben elkövetett. Amikor megérlelődött benne, hogy a távozását tervezi, akkor be kellett volna szűntetnie a rendelését, magánrendelését, új betegek felvételét, műtétek tervezését, a reménykeltést a súlyos, mozgássérült emberekben. Amely műtéteket felvállalt, el kellett volna végeznie, nem pedig odébb állnia egy szó nélkül. Azok az emberek, akik bíztak benne (és nem kis anyagi áldozatok árán) becsapottnak érzik magukat és betegségük folytán kilátástalan helyzetbe kerültek a Főorvos úr által.

 • E

  Más már lemondott az édesanyámról, ő újra visszaadta a mozgásképességét. Kiváló orvos! Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult. Vajon mi motiválhat egy szakmailag itthon is ilyen sikeres orvost a távozásra? Amelyről sajnos az édesanyám sem kapott értesítést, pedig magánbetege volt. Most nincs kihez fordulni. Ha így folytatódik, nem lesz, aki gyógyítson ebben az országban.