Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

1997-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán Summa cum laude minősítéssel. Ezt követően az akkori Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Szülészeti és Nőgyógyász... még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • 1997-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán Summa cum laude minősítéssel.

    Ezt követően az akkori Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem el dolgozni, amely Országos Gyógyintézeti majd Állami Egészségügyi Központ lett.

    Jelenleg a Péterfy Sándor utcai Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán dolgozom. Már kezdetektől abban a munkacsoportban dolgoztam, amely elsősorban a cukorbeteg és magas vérnyomásos terhesekkel foglalkozott. Ez lett a fő szakterületem is.

    Emellett természetesen a szülészet és nőgyógyászat egyéb problémáival is foglalkozom. Lehetőség nyílik a rutin évenkénti rákszűrés (citológia) és kötelező vizsgálatok valamint gyulladások kezelése mellett elsősorban a fiatalokat érintő különböző fertőzések, folyások, szexuális élettel kapcsolatos problémák orvoslására, fogamzásgátlás megbeszélésére. A gyermekre váróknak a terhesgondozásban és esetleges meddőségi problémák kezelésében tudok segíteni. Az idősebb korosztály problémái közül elsősorban a vérzészavarok, a szexuális élettel kapcsolatos problémák és egyéb a változókorral összefüggő panaszok kezelésével foglalkozom.

    Emellett természetesen lehetőség nyílik kisebb elváltozások például kinövések eltávolítására, méhszájsebek kezelésére is. A páciensek gyógyítása egyrészt hagyományos konzervatív, másrészt egyéb gyógyhatással rendelkező módszerekkel történnek.

Értékelések:

1 vélemény

  • Nagyon nagy lelkiismerettel foglalkozott velem. Nagyon odafigyelt és végig éreztem, hogy velem van.

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Varsányi Antal

nőgyógyász,  szülész-nőgyógyász

Calendar-iconCreated with Sketch. Foglalás