Fül orr gégész szakorvos, jelenleg audiológiai szakképzésben vesz részt. Budapesten, a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett diplomát 2006-ban, majd a Debrecen... még több

Ön ez az orvos?

64

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

  • Fül orr gégész szakorvos, jelenleg audiológiai szakképzésben vesz részt. Budapesten, a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett diplomát 2006-ban, majd a Debreceni Egyetem, Orvos- és Egészségtudományi Centrum, Fül-Orr-Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinikáján volt rezidens. Itt 2008-ban és 2010-ben egy-egy évet töltött a képzés részeként. 2009 óta dolgozik a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Fül-orr-gégészeti Osztályán. 2011-ben szakvizsgázott fül- orr- gégegyógyászatból.

    Az általános fül orr gégészeti problémákon kívül speciális szakmai gyakorlatot szerzett az otoneurológiai betegvizsgálatban, a középfülsebészetben és az endoszkópos melléküregsebészetben. Jelenlegi munkahelyén ASA-deszenzibilizációs terápiával is foglalkozik.

Értékelések:

  • Naprakész, lelkiismeretes, odafigyelős, alapos, türelmes, nyoma sincs tipikus orvosi allűrnek - vagyis amilyennek egy jó orvosnak lennie kell(ene).
    Öt csillagos ötös!

  • Élmény volt a betegének lenni.Pozitív,energikus kisugárzása,figyelme,és érdeklődése a betege iránt-egészen rendkívüli,és szokatlan.Segítő készsége,és szakmai felkészültsége,és empátiája kiváló.Köszönettel,és hálával tartozom.

  • Nagyon kedves, gondos, szakmailag jól felkészült, empatikus orvos. A fiamat operálta, jobb orvost nem is találhattunk volna. Csillagos ötös, csak ajánlani tudom!

  • Lányomat operálta garatmanduláját vette ki 25 évesen nagyon kedves volt ,szakmailag teljesen ott volt és emberileg is.köszönjük!!

  • Ő volt az orvosom. Nagyon tudom javasolni, kedves és energikus doktor. Lelkiismeretesen végzi a munkáját.