Fül orr gégész szakorvos, jelenleg audiológiai szakképzésben vesz részt. Budapesten, a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett diplomát 2006-ban, majd a Debreceni… még több

Címek

5

Általános Eredmény
6 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • M
  Cím: Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

  2016-ban találkoztam először dr. Bajor Bencével, akinek röviden felvázoltam mi áll a hallásvesztésem hátterében. Nagyon figyelmesen végighallgatta, majd részletesen elmondta a lehetőségeket. A munkahelyem révén csak idén nyáron feküdtem be a kórházba, jobb oldali tympanoplastikai műtéten estem át, és üllő pótlása is megtörtént. Mindenben segítőkész, mindenben szakmailag felkészült volt. A műtét ideje alatt is végig megnyugtató szavai "vezéreltek". A műtét ideje alatt csak érzéstelenítés, és gondolom nyugtató volt bennem. Végig türelmesen kezelt engem, mint beteget, és minden kérdésemre a megfelelő választ kaptam. Nagyon hálás vagyok, hogy Ő lett az orvosom, és csakis köszönettel tartozom Neki. Köszönettel tartozom még dr. Liktor Bálint adjunktusnak is, aki végig ott volt a műtét ideje alatt, hálával tartozom Neki is.

 • K

  Élmény volt a betegének lenni.Pozitív,energikus kisugárzása,figyelme,és érdeklődése a betege iránt-egészen rendkívüli,és szokatlan.Segítő készsége,és szakmai felkészültsége,és empátiája kiváló.Köszönettel,és hálával tartozom.

 • T

  Nagyon kedves, gondos, szakmailag jól felkészült, empatikus orvos. A fiamat operálta, jobb orvost nem is találhattunk volna. Csillagos ötös, csak ajánlani tudom!

 • Naprakész, lelkiismeretes, odafigyelős, alapos, türelmes, nyoma sincs tipikus orvosi allűrnek - vagyis amilyennek egy jó orvosnak lennie kell(ene).
  Öt csillagos ötös!

 • V

  Lányomat operálta garatmanduláját vette ki 25 évesen nagyon kedves volt ,szakmailag teljesen ott volt és emberileg is.köszönjük!!

 • M

  Ő volt az orvosom. Nagyon tudom javasolni, kedves és energikus doktor. Lelkiismeretesen végzi a munkáját.

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Fül orr gégész szakorvos, jelenleg audiológiai szakképzésben vesz részt. Budapesten, a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett diplomát 2006-ban, majd a Debreceni Egyetem, Orvos- és Egészségtudományi Centrum, Fül-Orr-Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinikáján volt rezidens. Itt 2008-ban és 2010-ben egy-egy évet töltött a képzés részeként. 2009 óta dolgozik a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Fül-orr-gégészeti Osztályán. 2011-ben szakvizsgázott fül- orr- gégegyógyászatból.

  Az általános fül orr gégészeti problémákon kívül speciális szakmai gyakorlatot szerzett az otoneurológiai betegvizsgálatban, a középfülsebészetben és az endoszkópos melléküregsebészetben. Jelenlegi munkahelyén ASA-deszenzibilizációs terápiával is foglalkozik.