Dr.

Szemerey Balázs István

Plasztikai sebész

4 vélemény +hozzáad

Sebészeti szakvizsgája megszerzése után kezdett a plasztikai sebészet egyik részterületével, a helyreállító sebészettel foglalkozni. Fokozatosan bepillantást nyert a plasztikai sebészet… még több

Címek

 • Mediburg Klinika

  Lovas út 10., I Kerület
  1014 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Szolgáltatások

  Lézeres archámlasztás
  Férfi mellkisebbítés
  Aszimmetrikus mell korrekciója
  Fülkorrekció
  Orrkorrekció szike nélkül
  Acne, pattanásos bőr kezelése villanófénnyel
  Plasztikai sebészeti endoszkópia
  Kohezív géllel töltött implantátumok behelyezése
  Ajak- és ráncfeltöltés saját zsírral
  Botox-kezelés
  Női intim plasztika
  Szemhéjplasztika
  Vádlinagyobbítás

  még több

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Sebészeti szakvizsgája megszerzése után kezdett a plasztikai sebészet egyik részterületével, a helyreállító sebészettel foglalkozni. Fokozatosan bepillantást nyert a plasztikai sebészet többi részterületre is, mint az esztétikai sebészet, kézsebészet és égéssebészet. Közel két évig tartó ösztöndíjon vett részt Németországban, majd a plasztikai sebész szakvizsgát tett. 1991-ben több plasztikai sebész kollégájával saját klinikát alapított. Számos továbbképzésen, több külföldi és hazai kongresszuson vesz részt nagyrészt előadóként.
3

Általános Eredmény
4 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • D
  Cím: Mediburg Klinika

  Anyukám szálbehúzáson (silouette lift) volt ennél az orvosnál. Szemerey doktor elszúrta, anyu a bal szemére homalyosan latott több hónapig és tikkelt is, eleg durvan látszott, szabályosan ugrált a szeme ill beödemásodott az arca a szálaktol amit nem kezelt az orvos sem szteroiddal sem mással, mondvan elmúlik - nem múlt el...pedig többször, több even át visszamentünk hozzá.
  A műtet előtt semmilyen papirt nem írattak alá anyukámmal hogy milyen komplikációk lehetnek.

  A műtet után kb egy évvel anyu lehajolt, h felvegyen valamit a földről - és érzett egy erős pattanást, kiszakadt a szál, ami azóta is látszik a bal arcfélen, az orvos azt mondta hogy biztos túlemelte magát, de kivenni a szálat nem tudja, csak elvágja a halántékánál.
  Anyu nem engedte.

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • F
  Cím: Mediburg KlinikaSzolgáltatás: Vitéz Ditrói-Keresztes Katalin

  A 90-es években rendszeresen jártam Doktorúrhoz, (amikor hazalátogattam Svájcból!!!! ) Minden műtéti beavatkozás sikerrel járt !
  Csinált hasplasztikát, karplasztikát, fenék-zsírleszívást, mellplasztikát.
  A nevem időközben alaposan megváltozott, de mint Keresztes Katit mindíg ahogy kellett rendbetett. Már itthon élek, s ha lemegy ez a nagy meleg feltétlen elmegyek hozzá. Remélem Marika még ott van, ha a többi lány már kicserélődött. A vele átélt műtéti tapasztalataimat kellemes emlékként őrzöm, Remélem, amint rákerül a sor, ennyi idő után is a közvetlen kapcsolat és ami vár egy újabb megoldásra, azzal ismét elégedett leszek. Hiába múltak el az évek, ha meglát már messziről meg fog ismerni és helyreteszi a műtőasztalon a lelkivilágomat. Kritikát csak az mondjon aki úgy ismeri a szaktudását, nem felszínesen és a korrektségét, ahogy én. Nagy tisztelője maradtam, s egyre "szépülő" koromban, de kellemes barátsággal ott folytatjuk, ahol abbahagytuk.Az idő ugyan alaposan megváltoztatott, de a véleményem nem fog soha. A régi szeretettel és tisztelettel gondolok Doktorúrra és üdvözletem küldöm: Katalin
  Az új nevemet ha beüti a facebookba, ott lát rólam jelenlegi fotót és arról azonnal meg fog ismerni. Csak áradozni tudok róla ! ! !
  Mi az a negyed század a mi korunkban?!. . .

 • M

  Egy isteni orvos. Nagyon meg voltam vele kapcsolatosan elégedve. Megéri elmenni hozzá. Csak ajánlani tudom őt.

 • C

  Tisztelt publikum! Nem jó a véleményem - sőt, nagyon rossz - Szemerey Balázs Istvánról. Elég belenézni a googl-ba, hány elrontott esete van. De nem is az elrontott eseteivel van a baj - mert ilyenek minden orvosnál előfordulnak - hanem a gőgjével, a felelősségvállalásával. A legtöbb ún. "normális" orvos, ha elszúr valamit, elegánsan benyúl a páncélszekrényébe és kifizeti a műtéti költséget, valamint elnézést kér. Nem így mennek a dolgok ennél a plasztikai sebésznél. Ő letagadja, hogy hibázott. A csúnyát, az asszimetrikusat, a hegeset és a torzat szépnek mondja. Így járt nála a barátnőm is.

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most