Dr.

Lakatos Balázs

Fogorvos

Pen-iconCreated with Sketch. Adatok szerkesztése

2005-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát, majd másfél évet dolgozott a Szegedi Fogászati Klinikán szájsebész gyakornokként. 2011-ben elvégezte a Dent... még több

Ön ez az orvos?

9

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

 • Tace Dental

  Szent Antal utca 14.
  6725 Szeged, Csongrád

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2005-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát, majd másfél évet dolgozott a Szegedi Fogászati Klinikán szájsebész gyakornokként. 2011-ben elvégezte a Denti Implantációs rendszer alapozó és haladó tanfolyamait. Szakértelme és nyugalmat sugárzó személyisége a garancia arra, hogy a szájsebészeti beavatkozások fájdalommentesen elvégezhetőek.

Értékelések:

 • Évtizedek óta féltem a fogorvosoktól. Jártam is sajnos soknál. Doktor Úr az első ,aki szakértelmével,nyugalmával és empátiájával maximálisat alkot ! Köszönöm,végtelenül hálás vagyok,hogy elfogadott betegének!

 • Sokáig féltem a fogorvostól. Amikor első alkalommal jártam nála, már akkor megnyugtatott. Professzionálisan végzi a munkáját.

 • Mindenkinek bátran merem őt ajánlani. Kiváló szakember. A légkör családias. Évek óta csak hozzá járok, ha fogászati problémáim vannak.

 • Érezni lehet,hogy rajong a szakmájáért,szereti az embereket.Nagyon megnyugtató a személye,mindent aprólékosan elmagyaráz és finom keze abszolút nem okoz fájdalmat ! Szeretek hozzá járni :)

 • Mindig féltem a fogorvostól, azonban nála aranyosabb, és megértőbb szakemberrel még nem találkoztam. Amikor először voltam nála meg tudott nyugtatni, így már nem éreztem félelmet. A munkája is profi, jól dolgozik.

 • Kedves, és ezen felül határtalan türelemmel rendelkezik. Olyan mintha nem is a fogorvosnál lettem volna. :)