Dr.

Lakatos Balázs

Fogorvos

Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

2005-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát, majd másfél évet dolgozott a Szegedi Fogászati Klinikán szájsebész gyakornokként. 2011-ben elvégezte a Dent... még több

Címek

 • Tace Dental

  Szent Antal utca 14.
  6725 Szeged, Csongrád

  Kapcsolati adatok

  15
  profil megtekintés az elmúlt 30 napban

  Ez az Ön profilja?
  Kapcsolat

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2005-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát, majd másfél évet dolgozott a Szegedi Fogászati Klinikán szájsebész gyakornokként. 2011-ben elvégezte a Denti Implantációs rendszer alapozó és haladó tanfolyamait. Szakértelme és nyugalmat sugárzó személyisége a garancia arra, hogy a szájsebészeti beavatkozások fájdalommentesen elvégezhetőek.

Értékelések:

6 vélemény

 • Évtizedek óta féltem a fogorvosoktól. Jártam is sajnos soknál. Doktor Úr az első ,aki szakértelmével,nyugalmával és empátiájával maximálisat alkot ! Köszönöm,végtelenül hálás vagyok,hogy elfogadott betegének!

 • Sokáig féltem a fogorvostól. Amikor első alkalommal jártam nála, már akkor megnyugtatott. Professzionálisan végzi a munkáját.

 • Mindenkinek bátran merem őt ajánlani. Kiváló szakember. A légkör családias. Évek óta csak hozzá járok, ha fogászati problémáim vannak.

 • Érezni lehet,hogy rajong a szakmájáért,szereti az embereket.Nagyon megnyugtató a személye,mindent aprólékosan elmagyaráz és finom keze abszolút nem okoz fájdalmat ! Szeretek hozzá járni :)

 • Mindig féltem a fogorvostól, azonban nála aranyosabb, és megértőbb szakemberrel még nem találkoztam. Amikor először voltam nála meg tudott nyugtatni, így már nem éreztem félelmet. A munkája is profi, jól dolgozik.

 • Kedves, és ezen felül határtalan türelemmel rendelkezik. Olyan mintha nem is a fogorvosnál lettem volna. :)