2000-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2006-ban szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg a J... még több

Ön ez az orvos?

98

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

 • Jósa András Oktató Kórház

  Szent István út 68.
  4400 Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

 • Dr. Molnár Balázs - Nőgyógyász

  Hősök tere u.13.
  4400 Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg

  Kapcsolati adatok

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • 2000-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2006-ban szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg a Jósa András Oktató Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának szakorvosaként dolgozik.

Értékelések:

 • Én is nála szültem az egyetlen fiamat és nagyon rendes volt még a szabadnapján is be jött meg nézni és nem pénz éhes. Mindent elmagyaráz.

 • Az első gyermekem nála szültem... az első pillanattól hozzá jártunk.. csak ajánlani tudom, nem pénzéhes egyáltalán.. Tudni kell hogy lisztérzékeny vagyok, és ebben is a segítségemre tudott lenni... tanácsot adott ezen a téren is... Tudása rendkívül sokrétű, és másoktól sem hallottam eddig egy rossz szót sem róla :) Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!

 • Nagyon emberséges, segítőkész, abszolút rád figyel, nem a pénz érdekli. Én már 9. éve, az első terhességem óta hozzá járok. Akkor ugyanis az egyik "neves" főorvos úr úgy félrediagnosztizált, hogy nem ismerte fel a terhességemet, cisztával akart operálni, majd mikor több vérvétel után rájött, hogy terhes vagyok, állította,hogy ez a magzat már elhalt, ki akarta venni, persze a saját magánrendelőjében.
  Ekkor kerültem Molnár doktor Úrhoz. A gyereknek semmi baja nem volt, teljesen egészségesen született, már 8 éves elmúlt, a második kislányomat is nála születem, most várom a harmadikat, persze hozzá járok, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • Első,egyetlen gyermekem nála született. Hosszú vizsgálatok után lombikra kellett mennem.
  Mindenben 100% osan segített, és a terhességem alatt is nagyon nagyon megvoltam vele elégedve.
  Nagyon empatikus,türelmes orvos. Ha bent voltam a kórházba,szabadnapon is minden reggel 7 körül bejött a betegeihez. És nem utolsó sorban nem pénz éhes!

 • Missed ab-om volt, elhalt a magzat,nem volt mit tenni,nem volt életképes a magzat (9.hét).Dr.Úr amikor közölte,látszott rajta a mély sajnálat.Ő műtött, műtét után pénzt nem fogadott el.Foglalkozik a betegeivel, időt szán rájuk,alázatos,nem pénzéhes,empatikus,lehet bátran kérdezni tőle,és jó szakember!EMBERSÉGES!Mindenkinek ajánlani tudom!

 • A tapasztalataim alapján mindenkinek tudom őt ajánlani, mert kiváló szakember. Szerintem Ő a legjobb.

 • Visszatérő problémáim ellenére rendkívül kedves,türelmes orvosnak mondanám. Segítőkész mindent elmagyaráz. ajánlom.

 • Második gyermekem Nála született. Végig (terhesgondozás, szülés, utógondozás) nagyon rendes, segítőkész, lelkiismeretes volt. Csak ajánlani tudom!