Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

2000-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2006-ban szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg a J... még több

Címek

 • Jósa András Oktató Kórház

  Szent István út 68.
  4400 Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg

  Kapcsolati adatok

  117
  profil megtekintés az elmúlt 30 napban

  Ez az Ön profilja?
  Kapcsolat

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

 • Dr. Molnár Balázs - Nőgyógyász

  Hősök tere u.13.
  4400 Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg

  Kapcsolati adatok

Az orvosról

Bemutatkozás

2000-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2006-ban szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Jelenleg a Jósa András Oktató Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának szakorvosaként dolgozik.

Betegek véleményei

 • nagyon jó

  Én is nála szültem az egyetlen fiamat és nagyon rendes volt még a szabadnapján is be jött meg nézni és nem pénz éhes. Mindent elmagyaráz.

 • nagyon jó

  Az első gyermekem nála szültem... az első pillanattól hozzá jártunk.. csak ajánlani tudom, nem pénzéhes egyáltalán.. Tudni kell hogy lisztérzékeny vagyok, és ebben is a segítségemre tudott lenni... tanácsot adott ezen a téren is... Tudása rendkívül sokrétű, és másoktól sem hallottam eddig egy rossz szót sem róla :) Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!

 • nagyon jó

  Nagyon emberséges, segítőkész, abszolút rád figyel, nem a pénz érdekli. Én már 9. éve, az első terhességem óta hozzá járok. Akkor ugyanis az egyik "neves" főorvos úr úgy félrediagnosztizált, hogy nem ismerte fel a terhességemet, cisztával akart operálni, majd mikor több vérvétel után rájött, hogy terhes vagyok, állította,hogy ez a magzat már elhalt, ki akarta venni, persze a saját magánrendelőjében. Ekkor kerültem Molnár doktor Úrhoz. A gyereknek semmi baja nem volt, teljesen egészségesen született, már 8 éves elmúlt, a második kislányomat is nála születem, most várom a harmadikat, persze hozzá járok, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • nagyon jó

  Első,egyetlen gyermekem nála született. Hosszú vizsgálatok után lombikra kellett mennem. Mindenben 100% osan segített, és a terhességem alatt is nagyon nagyon megvoltam vele elégedve. Nagyon empatikus,türelmes orvos. Ha bent voltam a kórházba,szabadnapon is minden reggel 7 körül bejött a betegeihez. És nem utolsó sorban nem pénz éhes!

 • nagyon jó

  Missed ab-om volt, elhalt a magzat,nem volt mit tenni,nem volt életképes a magzat (9.hét).Dr.Úr amikor közölte,látszott rajta a mély sajnálat.Ő műtött, műtét után pénzt nem fogadott el.Foglalkozik a betegeivel, időt szán rájuk,alázatos,nem pénzéhes,empatikus,lehet bátran kérdezni tőle,és jó szakember!EMBERSÉGES!Mindenkinek ajánlani tudom!

 • nagyon jó

  A tapasztalataim alapján mindenkinek tudom őt ajánlani, mert kiváló szakember. Szerintem Ő a legjobb.

 • nagyon jó

  Visszatérő problémáim ellenére rendkívül kedves,türelmes orvosnak mondanám. Segítőkész mindent elmagyaráz. ajánlom.

 • nagyon jó

  Második gyermekem Nála született. Végig (terhesgondozás, szülés, utógondozás) nagyon rendes, segítőkész, lelkiismeretes volt. Csak ajánlani tudom!