Dr.

Kávássy Beáta

Fogorvos

Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

1988-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát. 1991-ben fog- és szájbetegségekből, 2006-ban konzerváló fogászatból és fogpótlástanból tett szakvizsgát. ... még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

  • 1988-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát. 1991-ben fog- és szájbetegségekből, 2006-ban konzerváló fogászatból és fogpótlástanból tett szakvizsgát. A Gellért fürdő fogászati rendelőjének immár tizennyolc éve munkatársa. Az Esztétikai Akadémiának tagja. Hazai és külföldi kongresszusok, konferenciák, továbbképzések rendszeres résztvevője. Kiemelten fontosnak tartja, hogy a szakma újításait figyelemmel kövesse, a modern anyagokat, gépeket, eljárásokat a mindennapi tevékenységének részévé tegye.

Értékelések:

  • Mindenkinnek szívből merem őt ajánlani. A rendelője jól megközelíthető, és ami még fontosabb, nagyon jól dolgozik és kedves.

  • Tapasztalatom szerint az esztétikai fogászatban maximális teljesitményt nyújt, követi a legújabb trendeket, a legjobb anyagokkal dolgozik. Esztétikai tömések terén végtelenül preciz, nagyon szép eredményeket ér el. Ha valaki szép tömést akar, hozzá bátran mehet. Marx D.

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz