Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

1997-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát. 2003-ban bőr- nemigyógyász, kozmetológus, és venerológus szakvizsgát ... még több

Címek

 • Debreceni Egyetem

  Egyetem tér 1.
  4032 Debrecen, Hajdú-Bihar

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

 • Dr. Irinyi Beatrix Esztétikai Bőrgyógyászat

  Mester utca 38-40.
  4026 Debrecen, Hajdú-Bihar

  Kapcsolati adatok

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • 1997-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát. 2003-ban bőr- nemigyógyász, kozmetológus, és venerológus szakvizsgát tett, majd 2006-ban allergológiából és klinikai immunológiából szakvizsgázott. 2007-ben PhD doktori fokozatot szerzett. Jelenleg a Debreceni Egyetem Bőrklinikáján egyetemi adjunktusként dolgozik, emellett öt éve vezet magánrendelést a városban. Fő szakmai érdeklődi területébe a bőrgyógyászati allergológiai, immunológiai, autoimmun kórképek tanulmányozása, valamint új diagnosztikus és terápiás módszerek kifejlesztése és alkalmazása tartozik.

Értékelések:

 • Nagyon kedves, korrekt precíz alapos. A hozzá érkező ügyfél részére teljes felvilágosítást megadja, csak ajánlani tudom!

 • Hosszú évek óta járunk hozzá.Szinte bármilyen orvosi információt kérdezek tőle, mindenre tud profi választ adni.Művelt, okos, és végtelenül kedves, türelmes.Csak ajánlani tudom.Egy gond van-nagyon elfoglalt.Nem véletlenül.

 • Nagyon aranyos, és mindenben segít. Nem lehet rá panasz semmilyen tekintetben sem. Bátran ajánlom Őt mindenkinek.

 • Precíz, alapos és kedves. Igazi orvos, aki nemcsak magas színvonalon műveli a szakmáját, de érdekli az is, hogy mi történik a betegével. Tapasztald meg te is, ha bőrbetegséged van!

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz