2004-ben a Kassai Pavol Jozef Safárik Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, melyet még ugyanebben az évben az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal ismert el ... még több

Ön ez az orvos?

84

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

  • 2004-ben a Kassai Pavol Jozef Safárik Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, melyet még ugyanebben az évben az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal ismert el Magyarországon. Ezt követően 2010-ben szülészetből és nőgyógyászatból, majd 2013-ban klinikai genetikából tett szakvizsgát.

Értékelések:

  • M

    Nagyon lelkiismeretes, alapos, figyelmes szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek. A családom nőtagjai mind hozzá járnak

  • Csak ajánlani tudom:-) Császármetszéssel született a kislányunk,de tudtam jó kezekben vagyunk.Kedves,segítőkèsz,minden Uh vizsgalaton a férjem is jelen volt ez számunkra nagyon fontos,meghitt pillanatok voltak:-) Kórházban (5napot töltöttünk) minden nap meglatogatott.Nagyon szèp,korszerű a rendelő ahol rendel.Aszisztense is kedves,segítőkèsz.

  • A legeslegjobb nőgyógyász akit választhattam terhességem és szülésem kapcsán! Ő és az asszisztense Noémi, aki a szülésznőm volt a lehető legjobb választás volt. Mindenkinek ajánlom! Nagyon precíz, megértő, segítőkész és csak a szemébe kell nézni máris megnyugszik az ember :-)

  • Kedves,alapos, segítőkész, lelkiismeretes. Hamar lehet időpontot kapni, én nem várakoztam, sőt előbb be is jutottam, mint ami az időpontom volt. A rendelő nagyon jól felszerelt,igényes, az asszisztens is kedves. Árban is elfogadható. A doktor úr mindent elmagyaráz, minden kérdésre válaszol. Örülök, hogy őt választottam :)

  • Néha van csúszás nála az előre megbeszélt időpontokhoz képest, de ennek ellenére nagyon elégedett voltam vele, mert nagyon jó orvos. Kedves és lelkiismeretes.