A személyre szabott oki terápiához sok információ szükséges,ezért új betegre egy órát szán. Svédországban élve 24 éve ragadta magával a svédek egészség tudatossága. Skandinávia rák… még több

Címek

 • Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Szolgáltatások

  Hpv-teszt és hpv oltás
  Candida-herpes-mycoplasma-ureaplasma-gardnerella-trichomonas-atopobium-n.gonorrhoea,stb vizsgálat
  Góckutatás + partnervizsgálat
  Emlők és nyirokcsomók vizsgálata
  Fogamzásgátlás
  Hüvelykenet vizsgálat
  Video-kolposzkópia - citológiai mintavétel
  Chlamydia szűrés
  Hiv-aids-szifilisz-teszt
  Tumor markerek - daganat jelzők vizsgálata ( emlő,petefészek )
  Hormon vizsgálatok
  Ph mérés - az intim terület természetes védelmének vizsgálata
  Hüvelyi ultrahang vizsgálat, folliculometria
  Schiller - próba ( méhszáj szövet érettségének vizsgálata )

  még több

 • Magyar Máltai Szeretetszolgálat / Idősek Szeretetotthona

  Fő utca 41., I Kerület
  1011 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Szolgáltatások

  Hpv-teszt és hpv oltás
  Candida-herpes-mycoplasma-ureaplasma-gardnerella-trichomonas-atopobium-n.gonorrhoea,stb vizsgálat
  Góckutatás + partnervizsgálat
  Emlők és nyirokcsomók vizsgálata
  Fogamzásgátlás
  Hüvelykenet vizsgálat
  Video-kolposzkópia - citológiai mintavétel
  Chlamydia szűrés
  Hiv-aids-szifilisz-teszt
  Tumor markerek - daganat jelzők vizsgálata ( emlő,petefészek )
  Hormon vizsgálatok
  Ph mérés - az intim terület természetes védelmének vizsgálata
  Hüvelyi ultrahang vizsgálat, folliculometria
  Schiller - próba ( méhszáj szövet érettségének vizsgálata )

  még több

5

Általános Eredmény
16 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • V

  Nagyon empatikus és mindent elmagyaráz. 1 év és sok nehézség árán, de meggyógyított egy bonyolult problémámból. A végén már szinte szívesen jártam hozzá.

 • V

  Örök hálám. Sok éve szenvedtem fájdalomtól, amitől dr úr megszabadított. Andrea. Kapcsolatunk párommal kiteljesedett.

 • E

  Segített abban, hogy a nőgyógyászati roblémáim megoldódjanak. Rendkívül elégedett vagyok vele kapcsolatosan. Kizárólag csak ajánlani tudom Őt mindenkinek.

 • K

  Neki köszönhetően már egyáltalán nincsenek fájdalmaim. Őszintén ajánlom Őt mindenkinek. Kiváló szakember.

 • E

  Biztonságban éreztem magamat nála. Éreztem, hogy valóban törődik velem. Nagyon jó. Ajánlom őt bátran.

 • A

  Nagyon elégedett voltam a dr úrral. Férjemmel minden eddigi testi érintkezési kísérlet kudarcba fulladt az ilyenkor jelentkező elviselhetetlen fájdalom miatt. Nehezen kiderítettük a diagnózisomat . Sok segítséget nem kaptunk az egészségügytől, muszáj volt keresgélni az interneten, amíg rájöttünk, hogy ez nem csak velem fordult elő és ennek a problémának neve is van: vaginizmus. Így már megtaláltuk a dr urat. Nem hittük volna, hogy ilyen gyorsan túljutunk a problémánkon.. Mindketten nagyon hálásak és végre maradéktalanul elégedettek vagyunk.

 • B

  Sok időt szánt rám, ami pozitívan érintett. Alapos, és nagyon lelkiismeretes. Sok információt osztott meg velem. Nagyon ajánlom őt.

 • T

  10 éve fennálló szexuális fájdalmamat,ami lehetetlenné tette párommal a nemi életet a doktor úr által végzett 12 alkalmas kezelés megszüntette . Harmonikus lett a kapcsolatunk.

 • F

  A doktor úr rendkívül hosszú időn keresztül foglalkozott velem. Mindent behatóan elmagyarázott. Sokkal összetettebb képet kaptam a női szervezet működéséről, mint eddig bármikor. A hosszas nőgyógyász keresés után úgy éreztem, végre jó kezekbe kerültem.

 • I

  Körültekintő alapos kivizsgálást nyújtott, nagyon kedves a Doktor ur, mindenre felhívta a figyelmemet, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • A személyre szabott oki terápiához sok információ szükséges,ezért új betegre egy órát szán. Svédországban élve 24 éve ragadta magával a svédek egészség tudatossága. Skandinávia rák - és főleg koraszülés megelőzés terén világvezető ! Ott tett szert a betegségmegelőző szemléletre és azóta gyakorolja a primer és szekunder prevenciót.
  1983-ban szülővárosában, Debrecenben szerzett orvosi diplomát,majd 1987-ben szülész-nőgyógyász szakvizsgát.
  1992: Kínában, Vietnámban és Mongóliában ismerkedett meg a magyar orvos számára akkor még szokatlan komplementer gyógyítással, de Ausztráliában, Szingapúrban, Libanonban, Szíriában, Algériában és Izraelben is szerzett értékes, orvos-páciens kapcsolatban hasznosítható ismereteket.

  1994:Az akkor egy éves Integratív Pszichoterápiás Egyesület tagja lett, majd Kadirov professzor hypnoterápia klinikáján :Tadzsigisztánban tanulmányozta a perzsa alternatív medicinát és főként a tudatállapotmódosítással létrehozott gyógyszermentes fájdalomcsillapítást - hipnalgéziát.

  Az utóbbi években Magyarország legnagyobb természetes és holisztikus szemléletű intézményében / Mammut II.-Biovital-Melissa / volt nőgyógyász és életmód tanácsadó.
  Jelenleg nőgyógyászati magánrendelést folytat a 11. kerületben és családorvos is Újbudán.
  A lelki tényezőket nagyon fontosnak tartja. Rendelőjében a hölgyek a négyszemközt zajló vizsgálat, gyógyítás, kezelés minden fázisát értik. Tudják, hogy mi és miért történik a testükben, hiszen látják a gyógyulás részleteit, ebben segít a videokolposzkóp, PH színskála, ultrahang. A folyamatos tájékoztatás és pozitív megerősítés kitartást, reményt ad. Aktív szereplőként nemcsak érzik az életminőség javulását, hanem tudják-látják is, hogy meggyógyultak, kialakul a stabil gyógyultság-egészség tudat. Az aktív páciens szerep tartósabb egészséget eredményez, mint a csak bizalmon alapuló-gyógyítsanak meg!- passzív hozzáállás, amit bármikor megingathat akár az ismeret hiányból eredő indokolatlan tévhit, vagy félelem is.
  A szelíd gyógymódok mellékhatás nélkül segítenek, de hosszabb idő alatt vezetnek eredményre, mint a rohanó európai életmód miatt általánossá vált gyors hatású, de gyakran nem kívánt következménnyel járó gyógyszeres és műtétes beavatkozások. Az antibiotikumok nemcsak a kórokozókat pusztítják. Testünk első védelmi rendszerét alkotó, a természetes szülés és szoptatás során kialakult hasznos flórát is ritkítják, gyengítik a baktérium páncélt. A gombaellenes gyógyszer sem csak a panasz helyén hat, hanem a belekben élő egészségünket őrző (pl. a fontos B-vitaminok előállítását végző) gombákat is támadja. A gyógyszerek ára is magas !
  Műtétek után időnként előfordul, hogy a hegesedés, vagy összenövések miatt kellemetlen újabb panaszok jelentkeznek.
  A teljes gyógyulás eléréséig nehezen betartható, vagy félbehagyott - így hatástalanná vált diéták helyett a pácienssel együtt választjuk ki az egyéniségéhez legjobban igazodó egészséghez vezető elsősorban természetes és költséghatékony módszert.
  Gyógyszert célzottan a kimutatott kórokozók ellen, a legkisebb hatékony adagban és a legrövidebb ideig ad.

Kezelt betegségek

 • Egyéb fájdalmak gyors, természetes kezelése
 • Szexuális fájdalmak gyógyítása ( vaginizmus - vulvodynia - vestibulodynia - dyspareunia - csikló - húgycső fájdalom)
Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Varsányi Antal

nőgyógyász,  szülész-nőgyógyász

Foglalás