A testi-lelki egészség megtalálása a pszichoterápia segítségével

Minden ember rendelkezik a szorongásmentes, egészséges életvezetés és életmód  képességével!

 

Egyre többen éreznek személyes felelősséget és tenni vágyást egészségi állapotukért, közérzetük javulásáért. Magánéletükben és kapcsolataik alakulásában mindannyian elégedettséget, boldogságot szeretnének megtapasztalni. Akinek nincsen párja, az párt szeretne találni.

Jó lenne munkahelyeiken eredményesebben  megélni a munkás tevékenység eredményeit és sikerét, a különböző kapcsolatok harmonikusabbá válását vagy rendezését. Akinek meg nincsen munkahelye, az munkát szeretne találni.

Lehetséges testi-lelki egészségünk panaszain is segíteni, javítani, tünetmentessé válni vagy akár teljesen meggyógyulni is.

Gyakran megnehezítik életünket a különböző helyzetekből származó emlékek, a fájdalom, a félelem, a szorongás, a stressz, a depresszió, a pánik, a trauma, a krízis, a kellő önismeret és az önbizalom vagy épp a biztonságérzés hiánya, a kommunikáció, a kapcsolati problémák, a konfliktusok, a helyes, reális gondolkodás és beszéd problémái, hiányosságai. Mindezek súlyosbítják a különböző természetű testi, lelki panaszainkat, károsítják egészségünket és kapcsolatainkat.

Korunk tudománya a pszichológia, a pszichoterápia, amelynek folyamatos, lendületes fejlődése által ma már egyre eredményesebben segíthetünk a legkülönfélébb panaszokon azért, hogy egészségesek és boldogok lehessünk!

Minden ember  képes elsajátítani a boldogulásra vezető helyes, kiegyensúlyozott  életszemléletet és gyakorlatot a pszichoterapeuta és kliens közti bizalomteli, együttműködő kapcsolatban.

Egyedi személyiségéhez és problémájához illően segíthetünk minden sajátos testi-lelki-szellemi természetű panaszán a lelki segítségnyújtás már bevált és legújabb, hatékonyabb módszereivel, valamint a rendszerszemléltű, integratív módon használt pszichoterápia gazdag eszköztárával.

Egészséges, harmonikus, biztonságos életvezetést, élettervezést, létmódot tanulhat reális Önismeretének és eddig még fel nem tárt képességének, egészségesebb  személyiségének kibontakoztatásával!

Gyermekeken, serdülőkön, felnőtteken, párokon, családokon segíthetünk sok éves tanulmányaink, gyakorlatunk, tapasztalatunk és megértésünk által.

Szakértő

Hozzászólások: (0)