Bemutatkozó videó: https://www.facebook.com/bogdanbritta/videos Szeretettel üdvözlöm! Transzperszonális szemléletű pszichológus (M.A.), krízistanácsadásra szakosodott tanácsadó… még több

Időpontfoglalás

A foglaláshoz kattints egy megfelelő időpontra a naptárban!
 • Lisznyai Pszicho-Műhely: Bogdán Brigitta tanácsadó szakpszichológus magánrendelése

  Váci út 34. II/2. (kapucsengő: 105), Xiii. Kerület
  1132 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Fizetési módok
  Készpénz
  Under this adress I accept:
  adults

  Szolgáltatások

  Egyéni pszichológiai tanácsadás - 50 perc (09:00-17:00 között) 9 000 Ft
  Egyéni pszichológiai tanácsadás - diákkedvezmény - 50 perc (09:00-17:00 között) 8 000 Ft
  Skype tanácsadásra is a fenti árak érvényesek.
  Egyéni pszichológiai tanácsadás - 50 perc (17:00-tól) - e-mail-en történő bejelentkezéssel 12 000 Ft
  Egyéni pszichológiai tanácsadás - 90 perc 16 000 Ft
5

Általános Eredmény
13 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • P
  Látogató ismertorvos.hu oldalról
  Cím: Lisznyai Pszicho-Műhely: Bogdán Brigitta tanácsadó szakpszichológus magánrendeléseSzolgáltatás: Egyéni pszichológiai tanácsadás - 50 perc (09:00-17:00 között)

  Bárcsak képes lennék fele annyi szépet és jót elmondani róla, mint amennyi segítséget jelentett számomra a személye és a kedves, mosolygós, szelíd személyisége, hogy végre megtalálhassam önmagamat s az utamat.
  Néha észre sem veszed, máskor nagyon is jól tudod, hogy ott van veled, fogja a kezed, lelki támaszt nyújt, bátorít és dícsér, vagy éppen szárnyalni enged, pont annyira, hogy soha ne érezd magad egyedül a nehéz úton.
  Köszönöm.

  Bogdán Brigitta2018-03-10

  Kedves Peti,
  Köszönöm szépen a szép szavakat és az értékelést, egészen meghatódtam. :) Rajtad múlt és múlik minden, a szárnyalás Benned van! :)

 • G
  Cím: Lisznyai Pszicho-Műhely: Bogdán Brigitta tanácsadó szakpszichológus magánrendelése

  Sosem voltam még pszichológusnál, de valahogy így képzeltem mindig. Teljesen én voltam a fókuszban a beszélgetéseket úgy terelte, hogy én jöjjek rá magamtól a megoldásra. Maximálisan ráérzett azokra a pontokra ahol egy picit mélyebbre kellett ásnom, hogy megtaláljam a problémáim gyökerét. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

  Bogdán Brigitta2018-03-18

  Köszönöm szépen a visszajelzést, Gábor! :)

 • F
  Látogató ismertorvos.hu oldalról
  Cím: Lisznyai Pszicho-Műhely: Bogdán Brigitta tanácsadó szakpszichológus magánrendeléseSzolgáltatás: Egyéni pszichológiai tanácsadás - 50 perc (09:00-18:00 között)

  Mindenképp csak ajánlani tudom, nagyon jó szakember ,felkészült és végtelenül figyelmes illetve megértő. Sokat fejlődött a személyiségem és másképpen látom az életemben jelentkező problémákat. Mégegyszer nagyon köszönöm Brigitta hogy segítettél!

  Bogdán Brigitta2017-11-07

  Nagyon köszönöm Fecó, az értékelést! :)
  Remélem, minden rendben, és jól alakulnak a dolgok! :)

 • M
  Cím: Lisznyai Pszicho-Műhely: Bogdán Brigitta tanácsadó szakpszichológus magánrendelése

  Köszönöm Brigitta segítségét, bátran ajánlom annak aki valamilyen nehézséggel küzd, ugyanis semmi sem megoldhatatlan még ha elsőre mégis annak tűnik. Egy nehéz időszakon vagyok túl és ennek az időszaknak a könnyebbé tételében Brigitta keze is benne van. Köszönöm

  Bogdán Brigitta2017-11-07

  Köszönöm szépen, Márk! :)
  További minden jót kívánok Neked! :)

 • E
  Cím: Lisznyai Pszicho-Műhely: Bogdán Brigitta tanácsadó szakpszichológus magánrendelése

  Hosszú gondolkodás után döntöttem úgy, hogy megkeresek egy szakembert a problémáimmal, amik évek óta sokasodtak a batyumban. Nagyon örülök, hogy elsőre ilyen kedves, mosolygós és szakmailag felkészült, alapos pszichológust találtam, mint Britta! Bár alapvetően a beszélgetések során te magad fejted meg a saját válaszaidat, mégis nagy szükség van az ő segítő jelenlétére, kérdéseire. Az elmúlt időszakban nem cserélődtem ki, nem lettem merőben más ember, ugyanakkor megtanultam másképp rálátni az életemre, képességeimre, feladataimra és ami fontos a nehézségeimre! Hálásan köszönöm, hogy ebben Britta is segítségemre volt! :)

  Bogdán Brigitta2017-11-07

  Köszönöm szépen, Kriszti!
  További minden jót kívánok Neked! :)

 • L

  Brittát csak ajánlani tudom mindenkinek: Szimpatikus és közvetlen lány, sok tapasztalattal. Minden beszélgetés után egyből jobban éreztem magam, és fokozatosan segített megtalálni az utam. Rávezetett a saját megoldásaimra. Pont azt kaptam, amire szükségem volt! Ezúton is köszönöm a közös munkát, és további sikereket kívánok neked, Britta!

  Bogdán Brigitta2017-09-02

  Én is köszönöm a közös munkát és a bizalmadat, Lili! :)
  Viszont kívánok sok sikert az élet minden területén! :)

 • B

  Nekem ő volt az első pszichológusom, de így is ki merem jelenteni, hogy az egyik legjobb a szakmában. Ezt az alapján állítom, hogy nagyon lelkes, és tényleg érdekli hogy mi történik a pácienssel, nem zsebre dolgozik. Valamint nagyon pozitív a kisugárzása, egy idő után már a jelenléte is elég hogy megnyugtasson :) Nem áll módjában "bevált sémákat" alkalmazni, mindenkinek a saját problémájának gyökerét próbálja megtalálni, és azt elérni, hogy te is megtaláld. Mindenkinek őt ajánlom!

  Bogdán Brigitta2017-09-02

  Köszönöm szépen, Krisztián az értékelést! Remélem, hogy azóta is minden rendben, és szépen alakítod a dolgokat! :) Sok sikert és kitartást hozzá! :)

 • K

  Britta személyében egy nagyon kedves, mosolygós, támogató embert ismerhettem meg, aki segített a problémáim megoldásához vezető út megtalálásában. Nagyon jó élmény volt, hogy egyben látta a személyiségemet és a teljes mértékben az én szükségleteimmel összhangban, odafigyelve bontottuk ki a szálakat. Jó volt megélni, hogy annak ellenére, hogy az adott napon előttem már több konzultációs alkalom lement, mégis úgy éreztem, hogy figyelme maximálisan rám irányul, tudja hol tartunk, emlékszik hogy mit terveztünk aznapra, gyorsan bele tud helyezkedni gondolati síkon a beszélgetésbe. Mindig segített tartani a fókuszt, így folyamatos volt a haladás, fejlődés. Bátran ajánlom mindenkinek :) Köszönöm Britta! :)

  Bogdán Brigitta2017-09-02

  Kedves Kriszti! Örülök, ha így érezted, nagyon köszönöm az értékelést! :) További minden jót az utadon! :)

 • A

  Brigitta nagyon kedves, mosolygós és barátságos lány, olyan személyiség aki mellett hamar feloldódik az ember és nyíltan lehet beszélni a problémákról. Nem gondoltam, hogy pár alkalom elég lesz ahhoz, hogy megoldódjanak a problémáim, de tényleg nagyon rövid idő elég volt ahhoz, hogy lelkileg helyre jöjjek. Ezúton is nagyon hálás vagyok Neked Brigi :) Köszönöm még egyszer :)

  Bogdán Brigitta2017-09-02

  Köszönöm szépen Anita, a bizalmadat is! :)

 • A

  Britta nagyon kedves, segitokesz es konnyen megnyilik az ember elotte. Kulonosen szimpatikus volt a felkeszultsege, erzodott, hogy valoban erdeklik az elmondottak. A feltett kerdesekkel segit abban, hogy magunk jojjunk ra a megoldasra.

  Bogdán Brigitta2017-04-27

  Köszönöm szépen Anita, örülök, ha elégedett voltál! :)

Kérdések és válaszok

Kérdezz a szakembertől

A kérdésedet közzétesszük a szakember profiloldalán a személyes adataid megjelenítése nélkül

Kérdezz ingyen

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Bemutatkozó videó:
  https://www.facebook.com/bogdanbritta/videos

  Szeretettel üdvözlöm!

  Transzperszonális szemléletű pszichológus (M.A.), krízistanácsadásra szakosodott tanácsadó szakpszichológus, life és business coach vagyok, továbbá személyközpontú tanácsadó-jelölt.
  Társadalmi tanulmányok (B.A.) diplomám is van, és a személyközpontú "nagy módszerem" mellett több egyéb módszerbe nyertem alposabb bepillantást (pl. autogén tréning, művészetterápia, NLP, individuálpszichológia, mindfulness, stb.), szabadidőmben agykontroll tanfolyamokat (alap és ultra) és tibeti meditációs technikákat is elsajátítottam.

  Munkám során transzperszonális pszichológiai tágabb szemléleti keretben és elsősorban affektív (érzelmi) megközelítésű módszerekkel (Egzisztenciális, Gestalt és elsősorban Személyközpontú) dolgozom.
  A transzperszonális irányzat a pszichológia negyedik erőirányaként tágabb perspektívába helyezi mindazt, amit az emberi természetről és lélekről tudunk, vagyis térben és időben egyaránt kiterjeszti a tudományos lélektan vizsgálódásának területét azzal, hogy különböző korok és kultúrák emberről alkotott és felhalmozott össztudását is tiszteletben tartja, legyen az nyugati vagy keleti. Ebben a szellemben dolgozom, holisztikus és ökológiai szemléletben, a fenntartható fejlődésre magánemberként is odafigyelve, a természetet és az állatokat szeretve és tisztelve - ehhez természetesen a vegetáriánus életmódom is hozzátartozik, mely még nagyobb elfogadásra tanított.

  Gyakorlati munkám fő keretét a rogersi (személyközpontú) szemlélet adja, melyben nem csupán képződtem, de a szakmai életem központi része is egyben (pl. a Személyközpontú Egyesület / MASZKPTE tagjaként rendszeresen részt veszek rendezvényeinken, és egyéb, nem egyesületi, nemzetközi személyközpontú önismereti csoportokban - pl. Rogers által elindított Cross Cultural Communication Workshop, Pszichoterápiás Hétvége, stb.), így a hivatalos képzésen túl sok-sok önismereti csoportban és személyes "találkozás" során tapasztalhattam meg a módszer és a hiteles személyes kapcsolatok erejét. Szakmai identitásomat tekintve elsősorban személyközpontú segítőnek vallom magam, és csak másodsorban vagyok (szak)pszichológus.

  Önmagamat az orvos-beteg kiegyensúlyozatlan kapcsolat és az egyoldalú materialista szemlélet ellenében határoztam meg akkor, amikor a pszichológus pályát választottam. Úgy gondoltam, hogy az ember lelkével szakmai alázattal történő foglalkozás képes ellensúlyozni és gyógyítani azokat a sebeket, melyeket társadalmunkban a materialista szemlélet túlsúlya - sajnálatos és megengedhetetlen módon, nagyon gyakran a test nyugati orvoslással történő gyógyítása során is - ejteni szokott rajtunk. Így képzeltem el egy pszichológus munkáját, a fölösleges hierarchiát és a túlzott kereteket tagadva, a másik felet megértve, és támogatva.

  A személyközpontú szemléletben találtam meg szakmai önmagamat, mely mindenféle sallang és fölösleges kör nélkül magát az embert állítja középpontba. A személyközpontú konzultációk során az empátia, feltétel nélküli elfogadás és a hitelesség hármasa által olyan légkört teremtünk, melyben személyiségünk szabadon kibontakozhat és Ön valóban önmaga lehet, és ahol magam is hitelesen, vagyis a legvalódibb (emberi) énemmel vagyok jelen annak érdekében, hogy lehetőség legyen a valódi kapcsolódásra, találkozásra. A konzultációk során a támogató légkör és az egyenrangú kapcsolat alapvető fonosságú, ahol nem diagnózisokban gondolkodunk, hanem a másik fél minél teljesebb megértésére törekszünk. Az "itt és most" kreativitása és az intuíció fontossága mind-mind a módszer részei, a folyamat során pedig fokozatosan megtapasztaljuk, hogy szabadok vagyok abban, hogy önmagunk lehessünk, mely által korlátlan fejlődési lehetőségek nyílnak meg előttünk!
  A személyközpontú módszer valójában több mint egy módszer, szemléletről van szó. A személyközpontú kapcsolat minden pszichoterápia alapja, de a személyközpontú tanácsadásban / terápiában tisztán van jelen a terápiás kapcsolat, kevésbé színezik azt egyéb módszerek, ebben áll a személyközpontú közös munka hatékonysága.

  Rogers a humanisztikus pszichológia erőterében dolgozott, ő és kollégái munkássága teremtették meg a transzperszonális pszichológia alapjait. A humanisztikus pszichológusok mondták ki először, hogy az egészség több, mint a betegség hiánya, vagyis az ember alapvető szükséglete a fejlődés, növekedés és az önmegvalósításra való törekvés. Közös munkánk során ennek a szabadságnak kívánok teret adni, mely által Ön megerősödhet önmagában, és a merev struktúrákból a szabadság felé mozdulhat el, vagyis (ismét) önmaga lehet, és a saját életét élheti!

  "Amikor valaki megérzi, hogy milyen érzések munkálnak bennem, hogy mit is jelent azt érezni, hogy én én vagyok, anélkül, hogy analizálni, értékelni - bírálni akarná, akkor felszabadulok, nyíltabbá, erősebbé válok." (Carl Rogers)

  A tanácsadó szakpszichológus képzés az 5 éves (M.A. szintű) egyetemet követő 2 éves szakirányú továbbképzés, ahol az alapvetően egészséges emberekkel történő konzultáció (tanácsadás) formája sajátítható el még alaposabban, és szakvizsgával zárul. A a tanácsadás az angol "counselling" szó magyarul meghonosodott változata, és nem a szó szoros értelmében vett tanácsadásra, hanem inkább konzultációra utal.

Szakterületek

 • tanácsadó szakpszichológus
 • felnőtt pszichológiai tanácsadás

Oktatási intézmények

 • Személyközpontú tanácsadó (Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesület, 2015 - folyamatban)
 • Tanácsadó szakpszichológus - krízistanácsadás szakirány (ELTE-PPK, 2014 - 2016)
 • DIADAL Coach - business és life coach (Business Coach Kft., 2011)
 • Okleveles pszichológus M.A. - munka- és szervezetpszichológia szakirány (BME-GTK, 2009 – 2011)
 • Társadalmi tanulmányok alapszakos szakelőadó B.A. (ELTE-TáTK, 2007 – 2011)
 • Pszichológia (Viselkedéselemző) B.A. (ELTE-PPK, 2006 - 2009)
még több

Nyelvismeret

 • Angol
 • Német

Gyakorlatok

 • Lisznyai Pszicho-Műhely szakmai közösség (2015. szept. - jelenleg is)
 • Egyéni tanácsadó & coach (2014. szept. - jelenleg is)
 • Nemzeti Közlekedési Hatóság - Pályaalkalmasság Vizsgálati Főosztály - Előzetes Alkalmasságvizsgálati Osztály (2016. aug. - 2017. jún.)
 • Magyar Transzperszonális Egyesület (2014. okt. - 2015. máj.)
 • Kheiron Transzperszonális Pszichológiai Tanácsadó és Oktató Központ (2014 okt. - 2015. máj.)
 • Business Coach Kft. (2011 - 2012)
 • Nemzeti Közlekedési Hatóság - Pályaalkalmasság Vizsgálati Főosztály - Rendkívüli Alkalmasságvizsgálati Osztály (2011. febr. - 2012. aug.)
még több

Kezelt betegségek

 • életvezetési nehézségek
 • döntéshelyzetek
 • krízishelyzetek
 • veszteségfeldolgozás
 • önértékelési problémák
 • kapcsolatteremtési problémák
 • párkapcsolati problémák
 • munkahelyi problémák
 • konfliktuskezelés
 • stresszkezelés
 • szorongás
 • fiatal felnőttkor nehézségei
 • önismeret fejlesztése
 • önmegvalósítás
 • pozitív pszichológia
 • transzperszonális pszichológia
még több

Fényképek